Bobocei de sept-oct 2008, la soare (299)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata mamici

Multam de cafea Eu vin cu praji cu visine

Suntem in ultima zi de antibiotic. Azi mergem la dr sa ne spuna cum stam, sper ca a trecut.

Ada sanatate multa , off ca nu mai scapati Imi pare tare rau

Kllemi sunteti mai bine ? A mai facut kk ?

Niko super intalnire

Mimihoo ce dulce e Sofia Imi place pictura , sau mai bine zis, imi place modeala lui tati

Ramo sa ma scuzi pentru ieri, am zis ca te ajut daca ai nevoie , insa am fost plecata ieri dupa retetele mamei si apoi prin farmacii....vesnica poveste lunara cu medicamentele mamei Te-ai descuracat ? Intru acum pe mess.

Angy imi pare tare rau ca nu te intelegi cu mami tau, sper sa schimbe situatia
Cat despre casa, nu te mai gandi la ce nu a fost sa fie, te inteleg , dar te superi de pomana. Daca ar fi sa ma gandesc si eu ca din cauza lui tata nu avem nici eu nici frate-miu case...l-as impusca. Noi am avut posibiltati materiale sa avem casa noastra, insa tata era prea ocupat cu amanta lui de-o seama cu mine....apoi a ratat si momentul cumpararii casei in care suntem acum din acelasi motiv si apoi ne-am trezit ca avem proces de evacuare....suntem in pom cu casa asta fix din cauza lui si ne chinuim prin tribunale sa nu o pierdem.....asa ca se poate si mai rau

matilda bine ai venit printre noi , mami de gemenasi

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Neata,

Ada, multa sanatate..nici nu stiu de unde as 'apuca' problema in cazul vostru.Ca stiu ca totusi niste 'cure' de intarire a imunitatii ati mai facut....oricum va doresc sa va fie bine repede si la gradi cu voi!

Ange,eu care nu o mai am pe mama mi-as dori uneori chiar si sa o am ca sa am cu cine sa ma cert....mai in gluma, mai in serios spun asta, dar ideea ai prins-o.
Sunt sigura ca indiferent de restul persoanelor pasagere prin viata Crinei, viitorul si educatia si cum o sa fie ea depinde si de felul ei si de tine in primul rand.Asa ca factorii 'externi' nu cred ca o sa isi lase amprenta, ci doar ce o sa stie de la tine.Si tu stiu ca o cresti frumos

Bun venit matilda - Mara.Daca ne dai mai multe detalii despre tine te trecem si in listuta.
Si sunt sigura ca Lumi de-abia mai astepta o mamica de gemenei activa pe forum sa faca schimb de experienta
Mesajele tale sunt inca moderate, nu apar in timp real, asa ca nu te supara daca nu baga nimeni de seama imediat ca ai scris ceva.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Bine ai venit, Matilda! (ce imi place nick-ul tau!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

S-a sinucis Madalina Manole, posibil postpartum tardiv????Ce veste trista!

in 24s cu si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Mi se pare ingrozitor de trist
Cat de mult si-a dorit acel copil si acum sa il lase singur pe lume la doar 1 anisor
Eu nu pot inca sa cred, am crescut cu melodiile ei imi placeau tare mult pe vremea aia.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matilda33 spune:

va multumesc pentru primire :D, intre timp am stat cu beibi la soare, intr-o piscinutza si acum le-am pus si eu un pix in mana, ca sa va prindem din urma :)) (vad ca ai vostri deja deseneaza )

cu Lumi am mai "vorbalit" noi, doar ca a fost destul de scurt si la obiect, acum ne punem serios pe forumeala!

va dau si detalii, bucuroasa: EA e Mara si EL e David, insa ca orice mamica ii alint cum imi vine usor, sunt niste copiluti foarte buni si sunt mandra tare de ei!

inca nu vorbesc, abia rup maxim 10 cuvintele stalcite ca vai de ele, si chiar astept sfaturi pe teme asta (si nu numai), nu papa singurei, dar au ambitie sa tine ei lingura, nu fac la oala (doar fata in timpul zilei daca "se impiedeca" de ea prin casa o foloseste cu succes) insa baiatul absolut deloc (aici iar am nevoie de sfaturi si idei), din septembrie vor merge si ei la cresa iar eu la munca.

sunt destul de mancaciosi, mofturile le inteleg doar daca ii doare cate ceva sau daca au mancat "prostii" inaintea mesei, in reste papa binisor, doar ca acum i-am scapat la apa din piscina si sunt deranjati la burtica. au trecut de perioada cand mancau orice, acum aproape beau orice.

ma intreb:
- cand ar trebui sa fac trecerea de la bibele de seara la laptic-in-canautza, caci am incercat sa o las pe bebelina fara scutec si pe timpul noptii - dar aproape 400 ml lichid e mult intr-un patut;
- de ce bebeboy nu reuseste sa se imprieteneasca si el cu oala? (am folosit aceleasi metode la amandoi;
- ce pot face sa-i determin sa vorbeasca, ei sunt undeva in normal, inteleg orice, "cer" in felul lor orice, si uneori unde ii vad foarte interesati insist cat pot dar abia scot prima silaba (la place sa se splele pe dintisori, si am exersat cuv "pasta" iar ei au ramas la "pa", le place sa mearga in parc la "pa"(sarele), catelul e doar "ca" sau ham, iar pisica e "mau" (am observat ca vocala "I" e imposibila pentru ei). cuvinte clare sunt: mama, tanti, nenea, pa, apa, bebe.

cam atat deocamdata, sper sa nu va stresam prea tare!
o zi frumoasa tuturor!

ps: intr-adevar nickul imi pare si mie ok acum, dar cand l-am ales eram crizata caci incercasem n-spe variante si nici una nu mergea, m-am gandit atunci ca tocmai asta nu o fi la fel de folosit ca altele...

Mergi la inceput

Matilda bine ai venit.
De unde esti???Sa ne pui si poze cu minunile tale.
Cum te descurci cu 2 copilasi?Ai ajutoare??

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Matilda, scuze, dar ma uitasem la numarul de prieteni nu la numarul de mesaje.Am crezut ca inca mai esti moderata.
O sa ii trec si pe bbboy si bbgirl in listuta!
Raspunsuri:
-la cea cu bibe nu pot sa raspund
-olita- David nu stie inca ce e aia olita.Nu e interesat si nici nu il fortez sa descopere interesul
-cuvinte: cele mai lungi cuvinte ale lui sunt mama, tata, papa, nana, apto (adica laptop),nene si altele asemenea.In rest la 95% dintre el spune prima silaba sau silaba cu accentul (de exemplu 'incarcat' este 'ca', 'deschis' este 'chi').'Propozitiile' lui sunt :ta (si arata spre tata) ca (adica 'cara') tutu (adica el - si isi bate in piept) bobu (adica bobul in care il scoteam la zapada) = tata il cara pe David cu bobul.Dar atata timp cat noi stim ce spune si se face inteles mie mi se pare suficient deocamdata.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Eu nu cred ca s-a sinucis, nu pot concepe ca o mama (mai ales rac, cum e ea) poate sa isi paraseasca copilul (atat de mult dorit) in vreun fel ...
Ma afecteaza teribil, plang de cand am aflat, numai la puiul mic ma gandesc

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Eu nu cred ca s-a sinucis, nu pot concepe ca o mama (mai ales rac, cum e ea) poate sa isi paraseasca copilul (atat de mult dorit) in vreun fel ...
Ma afecteaza teribil, plang de cand am aflat, numai la puiul mic ma gandesc

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

Nerantula nici eu nu pot concepe asta.Eu ma gandesc ca pt nimic in lume nu as putea alege sa imi parasesc copilul in orice mod (chiar daca nu sunt rac).
Si eu ma gandesc doar la acel copilas.El probabil nu intelege ce se intampla si din pacate nu isi va aminti de mama lui.E mult prea mic ca sa o tina minte.
Dar ce nu pot intelege eu chiar daca avea o boala incurabila eu cred ca orice mama ar fi vrut sa apuce sa stea cat mai mult cu copilul ei si ar fi facut orice pt asta.

Diana

Mergi la inceput