Bobocei de sept-oct 2008, la soare (299)
Raspunsuri - Pagina 15
abe spune:
nocom imi pare rau ca-s bolnaviori...saracul Matei, chiar de ziua lui...
claudinna maria mananca destul de bine cu lingurita/lingura, supa nu, dar iaurt da, mai da pe ea cateodata, dar are si reusite destul de des. oricum, in ultima vreme e fascinata de furculita si asa lingura nu prea-i mai intra in gratii...
mimihoo e mortala Sofia! mi-a placut tare mult costumatia de ploaie!
maria si-a descoperit umbra! pe tavan ![]()
la inceput era cam speriata de ea, dupa care ne-am distrat un pic pe seama ei, a umbrei, si i-a trecut teama
sunt curioasa sa vad daca maine o cauta ![]()
am trimis cateva poze pe mail-ul comun
mami de Maria si
23+
dyanira spune:
Al meu copil e inca pe afara...m-a sunat mai devreme TA sa ma intrebe ca el ce face ca nu vrea copilu sa vina in casa
I-am zis ca se descurca el ca doar de aia e tata.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
nikolici spune:
abe cat de frumoasa e Maria, imi place foarte mult nasucul ei si de ochi nu mai spun.Va rupe inimi multe!Sa o vedem si pe Blanca.
Insa cam zgarci la poze mamico!!!!
Apropo de umbra, K se trezeste noaptea si daca isi vede umbra pe tavan e horror, cred ca o ora urla si arata cu degetul.![]()
in 24s cu
si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
angelynna82 spune:
ici, am revenit si noi acasa de la ziua lui tataie![]()
Eu totusi am speranta ca DD ma va ajuta sa imi cresc copilul asa cum trebuie pe toate planurile si ca voi fi un om intelept
Nocom multa sanatate puilor si numai bine 
Claudinna Crina papa cu lingurita/furculita, mai da si pe ea insa de multe ori reuseste. Am lasat-o sa se balaceasca si singurica a invatat. 
si sa fiu intr-un ton vesel: aseara era adormita, s-a pus in fundulet si mima cum manca
iar asta seara a rupt platourile lui mamaie plus friptura, nu mai zic ca a dat si noroc
, la pranz manca ba cu mana ba cu lingurita salata de vinete si salata de rosii
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
angelynna82 spune:
Abe ce par frumos si ochisorii Mariei sunt superbi 
Ramo multumesc mult

, daca va fi cazul de apartament am sa te anunt
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
Mimihoo spune:
hop si eu cucuvea!
Nocom imi pare rau de urechiusa congestiva, e urata treaba! dc muceste sa-i spalati nasul si sa-l aspirati sa nu dea in seroasa, ca Sofia. Sanatate si Dariei!
Ada, cum se mai simt baietii? Dar tu?
Sanatate!
interesant demersul lui alinuk! am citit subiectul dar am rezerve ca s-ar putea face ceva. Am sa urmaresc sa vad ce se mai intampla.
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
claudinna spune:
neata!
??
sper ca sunteti bine azi, Ada! mie mi se pare ca e ireal ce vi se intampla...dupa cateva zile de gradi sa o luati de la capat! pai aia de la gradi nu iau nicio masura?? adica sunt copii tai, sunt banii tai...frate, sa nu mai primeasca copiii bolnavi, sa faca o triere mai buna, ca asa le e caldut, copii se imbolnavesc, stau acasa...lor le merge banul...poate vorbesc pe dinafara, insa nu mi se pare ok!
exudat le-ai facut copiilor??
ma trezii cu fata la cearceaf...ma si duc sa le fac scandal alora de la gradi
(stiu ca nu e singurul caz)
Nerantula spune:

Revin dupa ce trimit copilul afara ..
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara
gaia.nevia spune:
Clau, de data asta chiar nu am ce zice de gradinita. Nu era nimeni bolnav pe acolo afara de dorel care s-a dus de lunea trecuta cu muci.
Spre joi ii trecusera de tot, ori a fost doar un moment de acalmie, ori a prins altceva.
Totusi... pare altceva. Azi se simte si mai rau, face si caca moale daca nu ii era de ajuns, si are o stare proasta. Se vaicareste ca il doare rau in gat, ca-l doare burta... nu mai stiu ce sa-i mai zic ce sa-i mai fac.
Are din nou un puseu de febra cu cap ultra fierbinte si picioare si maini sloi. Continui cu remediile homeopate, e a 3a zi, speram sa vad imbunatatiri. Maine mergem cica la marele Cadar. (cred ca imi pun prea multe sperante)
Radu e bine. Eu cu gatul, dar e mult mai bine, ori asa vrea el, ori ajuta bow-tech-ul, no clue.
matilda33 spune:
neata doamnelor, ne primiti si pe noi in club??
sau ar trebui sa incep cu "buna, sunt Mara si sunt mami singura a 2 bebeloi nascuti pe 09.09.2008"
am trecut sa va salut, sa va felicit pentru puii vostri si sa ... ma laud /plang cum o fi cazul.
doar ca acum au tabarat amandoi pe mine, insa promit sa revin dupa ce-i potolesc... uf oare ca sa le mai dau azi sa pape??