Bobocei de sept-oct 2008, la soare (299)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Kllemi sa stii ca uneori si eu sufar ca al meu copil nu are bunici dar apoi imi trece repede si ma gandesc ca e important ca ne are pe noi si ca noi il iubim mai mult decat orice pe lume.Iar cu bunicii care ii are se va lamuri oricum el singur cand va fi mai mare...

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Mai eu ma inteleg bine cu ambele ramuri parintesti dar nici nu am avut astepari de vreun fel de la ele. Daca au putut sa ma ajute cu ceva au facut-o, la fel si eu, cand am avut le-am dat, inclusiv bani cand au avut necazuri, in fond banii nu sunt asa importanti si s-au iventat ca sa fie cheltuiti. Dar nici nu ne-am comentat fiecare miscare si daca sunt si lucruri pe care nu le impartasim am reusit sa nu le bagam prea des in discutie. Dar daca ne vedem rar nici n-avem timp sa facem asta.

Pe de alta parte, eu am stat cu frati de-ai mei in casa si da, la un moment dat s-au ivit exact neintelegeri de-astea marunte. Uite ca pana la urma am mai inchis eu un ochi, au ma dat si ei cu o matura si au mai spalat un vas, am gasit cate o vorba buna fiecare si am evitat sa ne incruntam unii la altii si am iesit la liman. Dar solutia a fost aceeasi, sa nu ne cream asteptari de vreun fel. Astfel orice vine din partea oricui e bun venit si ti se pare mare lucru si esti mai multumit.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui 300

Mai eu ma inteleg bine cu ambele ramuri parintesti dar nici nu am avut astepari de vreun fel de la ele. Daca au putut sa ma ajute cu ceva au facut-o, la fel si eu, cand am avut le-am dat, inclusiv bani cand au avut necazuri, in fond banii nu sunt asa importanti si s-au iventat ca sa fie cheltuiti. Dar nici nu ne-am comentat fiecare miscare si daca sunt si lucruri pe care nu le impartasim am reusit sa nu le bagam prea des in discutie. Dar daca ne vedem rar nici n-avem timp sa facem asta.

Pe de alta parte, eu am stat cu frati de-ai mei in casa si da, la un moment dat s-au ivit exact neintelegeri de-astea marunte. Uite ca pana la urma am mai inchis eu un ochi, au ma dat si ei cu o matura si au mai spalat un vas, am gasit cate o vorba buna fiecare si am evitat sa ne incruntam unii la altii si am iesit la liman. Dar solutia a fost aceeasi, sa nu ne cream asteptari de vreun fel. Astfel orice vine din partea oricui e bun venit si ti se pare mare lucru si esti mai multumit.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
blogul boboceilorr

Ramo e chiar ok cum spui tu ideal as spune.Insa unii nu pot fi asa ma refer aici la parinti...Si sincer parca la un moment dat nu mai poti sa tot lasi de la tine si din partea cealalta nimic...

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

salut!!
am vazut la Sensiblu promotie la lotiuni de plaja Nivea pt copii, primesti o palarioara de soare...din pacate, eu am vazut promotia in pliant dupa ce am plecat de la farmacie...in alt oras, ca noi nu avem Sensiblu...

intrebare:
sunt bobocei care stiu sa tina corect lingurita in mana? mananca singuri, supe, piureuri mai lichide, iaurturi? cum i-ati invatat?
R mananca singur de ex branzica Fagaras, ca e mai groasa, cu iaurtul are unele dificultati, pt ca el ia in lingurita si cand sa o bage in gura, o intoarce cu partea concava in jos...

in alta oridne de idei, am reusit azi sa-l tundem, cu chiu ci vai...mai avem mici retusuri, dar nu se mai putea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

fetelor,

aici gasiti un mesaj pt mamele interesate de actiunea in instanta cu privire la masura de reducere cu 15% a indemnizatiei
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153965&whichpage=4

Alinuk

www.dailymotion.com/video/xaclht_starship-foundation-father-and-son_creation" target="_blank">SMS la 858 pt copii!
detalii

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Claudia la un moment dat Anda a avut asa o tendinta sa manance relativ corect dar s-a estompat repede. Cred ca trebuie lasati sa se balaceasca in ciorba sau alte (semi)lichide dar impreuna cu noi la masa sa aiba si materialul didactic prin apropiere.

Diana nu ne ramane dewcat sa ne dorim sa nu fim la fel de egocentrici ca parintii nostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Claudia, eu ii aratam Elsei cum sa duca lingurita la gura, insa cred ca meritul cel mai mare se datoreaza cresei. Ea maninca foarte bine, inclusiv iaurt, da pe ea cind nu e atenta, gen se intimpla ceva in jurul ei si uita de lingurita pe jumatate dusa la gura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Buna ziua,

Fetelor sunt pe fuga, nu am fost plecati nicaieri dar am avut treaba cu organizarea petrecerii lui Matei iar apoi mi s-au imbolnavit amandoi puii, Matei de ziua lui a zacut ca il durea ff tare o ureche, diagnostic otita medie congestiva si apoi Daria, bronsiolita Sunt pe aici, sper sa revin curand.

Mi-ati facut o maaaare surpriza, sa il feicitati pe Mateiasul meu de ziua lui!!
Va multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase Ada, luminita, ange, 300, pio, dyanira, Lidia, abe, nikolici, babytza, tzitziri, Vi le intorc inzecit caci imi sunteti tare dragi!!! Revin cu pozee zilele acestea

AlexaM felicitari pentru !!!

Va pup pe toate de va zapacesc!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Nocom, sanatate! Sa treceti usor peste.

Mai ce-i cu racelile astea de vara? Au scos virusi noi pe piata? Ca vad ca nu-s numai ai mei copii bolnavi...

Mergi la inceput

Nocom multa sanatate.Si noi va pupacim tare de tot!!!
Ada da ai dreptate parca sunt mai puternici decat iarna!!!

Diana

Mergi la inceput