Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***228***
Raspunsuri - Pagina 9
anamariame spune:
Citat: |
citat din mesajul lui uali Gianina...unde ai gasit crocsi pt copii?Medeea |
anamariame spune:
Dodo, ce faze aiurea ti se tot fac. Nu era suficient ca te-au atacat la subiectul ala, nu le-a ajuns. Probabil ca nu le-a picat bine reactia majoritatii...Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
anamariame spune:
Scrie linistita unde vrei de pe userul comun, nici nu cred ca era cazul sa ne intrebi, nu cred ca se opune cineva Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
inapreda spune:
Pentru Uali, "Montignac by Gina" -part two
Masa de prinz: fel principal si -daca avem, ciorba-
Cu ciorbele ma organizez mai greu pentru ca mie imi plac fie cu ciolan, fie cu rasol de vita si dureaza mult pina sint gata.
Le pregatesc, de obicei, duminica noaptea dupa ce adoarme Ian.
Am facut asa:
-ciorba de fasole cu ciolan
-ciorba de fasole verde cu ciolan sau cu rasol
-ciorba de varza cu ciolan
-ciorba de perisoare (de pui) cu rasole de vita (i-am dat si lui Ian)
-supa de conopida cu pui (in fel de radauteana sau a la grec, i-am dat si lui Ian)
In ciorbe NU se pune morcov (la inceput nu puneam nici alte radacinoase dar acum pun uneori )
Pui ceapa, ardei rosu, verde si, optional, iute, rosii si multe verdeturi la greu si smintina. Ies f. bune
Fel principal: eu fac carne la cuptor pusa pe hirtie pentru prajituri si fara grasime deloc sau carne in punga (nu din aia magica plina cu kestii nashpa) in care mai pui condimente de baza + multe buruieni si, eventual, usturoi.
S-a trezit Ian, revin
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
Monnvas spune:
Dodo, nu-mi vine sa cred! Nu pot sa cred ca cineva chiar n-a gasit altceva mai bun de facut decat sa iti incurce contul. Mai, da' oamenii astia n-au viata personala?
Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Chatonelu',sa-ti fie de bine vacanta!
Ina, io am in bloc mai multi "socri" de-astia... Si acum bocane,sa vedem cat apuca piticul.
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Dodo, s-a rezolvat? Am vazut la profil ca azi s-au postat mesaje de pe userul tau.
(7.03.2009)
Gianina34 spune:
ina - cred ca am ramas in locul gigelicai sa ling monitorul la postarile tale
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic
Gianina34 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui uali Gianina...unde ai gasit crocsi pt copii? Medeea |
peste tot se gasesc (inclusiv la piata)
la leonardo sau alt lant de mag de incaltari
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009