Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***228***
Raspunsuri - Pagina 10
mart.apr09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Dodo, s-a rezolvat? Am vazut la profil ca azi s-au postat mesaje de pe userul tau. |
Au incercat moderatorii sa ma ajute...si am fost o sec cu userul meu cu o parola test...dar problema o poate rezolva decat admin-ul.mai am rabdare
uali spune:
Inapreda, multumesc si....printat
pentru a fierbe mai bine rasolul de vita sau carnurile mai tari recomand oala sub presiune, faimoasa kukta sau "oala minune" cum se zicea odinioara...
dupa ce se "fasaie" presiunea ( tinuta putin sub jet de apa rece) deschizi oala si pui restul de ingrediente, apoi fierbi ca intr-o oala normala, cu capac sau fara. la fel de bine poti trece totul intr-o oala obisnuita si fierbi impreuna cu celelalte ingrediente Monti.
saby spune:
Salutare la pranz!!!
Am culcat pitica si mi-am bagat nasul putin pe aici sa vad ce faceti, cam slabuta miscarea, ce or face bulgaroaicele, asa nu mai am rabdare pana in septembrie cand o sa plecam si noi, mi-e dor de mare...
Dodo, ce faza aiurea cu contul tau, sper sa se rezolve cat mai repede .
De Diana mai stiti ceva??? Ca parca trecea printr-o faza destul de dificilia. Dianaaaaaa esti bine????
Ma duc pe la bucatarie sa vad ce face ciorba mea, am pus la facut o ciorba de pui a la grec .
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Petrecere 1 an Maia
dyana27 spune:
fetele
nu-mi iese faza cu pauza de la forumit prea bine... imi lipseste ceva-ul ala care ma tinea "in verva" ziua; asa ca incerc sa nu scriu despre problemute... doar asa, pe la subiecte; cat m-am rugat sa avem si noi o pauza de dinti/masele... n-a fost sa fie; ii iese caninul nr 1, in urlete maxime(la masele a fost mic copil); aseara abia am reusit sa-l culc pe la 11, dupa 3 reprize de urlat maxim.... si azi la 5 trageam alarma in cartier cu un plans neconsolat cu nimic, degetel bagat in gurita si scarpinat caninul; noi joi plecam la mare, sincer nu stiu ce o sa fac cu el la hotel in conditiile astea.... ca ma dau aia afara.
am gasit intr-un final Chamomilla dupa ce am sunat la vreo 20 de farmacii; si am luat ultimele 2 doze pe care le aveau; sper sa-i faca bine; si tipele de la farmacie mi-au dat si SedatifPC.... dar parca nu ma indur sa-i dau; adica dormitul 3 ore legate e vis frumos la noi, de vreo 4-5 saptamani..... dar tot nu-mi vine sa-i dau ; tipele de la farma au zis ca se da si la bebelusi.... acuma eu nu stiu ce sa cred; oricum... o fi de la chamomilla sau nu...vorba lui cristi: parca nici nu am copil in casa acuma; se joaca linistit, nu se mai scormoneste in gurita, rade cu toti dintisorii si vorbeste de ne-a capiat; ca am fost la ai mei si l-a invatat mama sa zica buba (cica asta am zis eu primul cuvant), baba, 'taie, 'maie, duda, dida..... pe care evident ca le amesteca intr-o veselie si iese o gangureala totala; si 'taie l-a invatat sa faca of-of cu manuta la falca si sa se balaceasca in bere; aaaaaaa..... si l-au invatat sa bata... si nu m-am putut opune pentru ca asa radea asta micu' cand le tragea cate o palmuta .... ca l-am lasat; si acum ne mai pocneste cate o palmuta peste picioare sau maini, dar nu da deloc tare si daca-i zic sa nu dea nu da.... deci nici o paguba majora facuta
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui cami_05 Buna fetelor! Noi suntem, adica eu sunt trista un pic. Fiica mea e toata toata bubite pe corp, spate, burtica, umeri si un pic pe picioare. Am sunat pediatra si mi-a spus ca de la caldura, sa ii fac dusuri cate 2,3 si sa o las dezbracata. Ei, dar mie mi-au intrat piticii pe creier si nu m-am lasat pana nu m-am dus la urgente, foarte rau am facut. Mare lucru nu mi-a spus ca ar putea fi alergie alimentara, pana ieri nu i-am facut galuste de gris cu ou intreg in supica, ca pot fi o gramada de boli care sa debuteze cu eruptii cutanate. Dar ne-a dat ceva picaturi pt alergie, eu sper sa fie de la caldura, sper din tot sufletul. In rest suntem bine, ne-au iesit toate maselele, nu de tot dar sunt pe aproape, caninii sunt la vedere, unul a si spart gigiuta si asa cum tot ma plang eu ca nu mananca avem 9,300 kg. Am pus poze cu mandra mea, cele in care o vedeti asa de imbracata sunt de la Brasov unde am prins o vremeeee.... Ayla, de mers nu am mers la Hayduszoboszlo, dar am colege care acolo merg fiindca e aproape de noi. E plin de romani si zice ca e frumos. Sa va spun o faza tare:in strandul de acolo nu e voie sa fumezi, colega mea statea la rand sa isi cumpere ceva si vede un tip care fumeaza (ea fiind fumatoare si nu mai putea dupa o tigara), sta si il urmareste sa vada de ce natie e, si ce credeti ce era? roman Pun poze http://www.myphotos.yahoo.com/s/2163a608ccn69kl4ihl3 Cami mami fericita de Iulia Elena (25.05.2009) |
Cami, aveti grija cu alergiile astea, off.
Toate maselute, wow?
Multumesc de informatii. Ne-am facut deja rezervarea si am inteles ca oricum hotelul are si piscine cu apa normala, nu doar termala.
Intrebam pt ca, de ex noi mergem la Felix si e ok pt sotul meu, dar la Geaogiu, tot apa termala, nu are voie.
Superba zanuta ta!
_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
Ayla21 spune:
La multi ani, Millie!
La multi ani, Danonique!
Gianina, bine ai revenit, si multi !
_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
Anaan spune:
Salut!
Cami, frumoasa tare aia mica a ta, dar nici cu tine nu mi-e rusine!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui inapreda Pentru Uali, "Montignac by Gina" -part two Masa de prinz: fel principal si -daca avem, ciorba- Cu ciorbele ma organizez mai greu pentru ca mie imi plac fie cu ciolan, fie cu rasol de vita si dureaza mult pina sint gata. Le pregatesc, de obicei, duminica noaptea dupa ce adoarme Ian. Am facut asa: -ciorba de fasole cu ciolan -ciorba de fasole verde cu ciolan sau cu rasol -ciorba de varza cu ciolan -ciorba de perisoare (de pui) cu rasole de vita (i-am dat si lui Ian) -supa de conopida cu pui (in fel de radauteana sau a la grec, i-am dat si lui Ian) In ciorbe NU se pune morcov (la inceput nu puneam nici alte radacinoase dar acum pun uneori ) Pui ceapa, ardei rosu, verde si, optional, iute, rosii si multe verdeturi la greu si smintina. Ies f. bune Fel principal: eu fac carne la cuptor pusa pe hirtie pentru prajituri si fara grasime deloc sau carne in punga (nu din aia magica plina cu kestii nashpa) in care mai pui condimente de baza + multe buruieni si, eventual, usturoi. S-a trezit Ian, revin Gina lu' Ian Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard Ian are 1 an! Ian 1 an + |
Pt mine, ciorbe fara carne, ai idei nastrusnice? Adica eu as putea sa incerc orice ciorba despre acre ai scris, in care nu adaug deloc nici un fel de carnita, dar asta fac oricum.
Azi am gasit dovlecel la cuptor, a iesit demential, abia astept sa vad daca papa copchilasii mei.
_
Ayla21 spune:
Dyana, e superb Mutzu, asa baietel finut si dragalas...se vede ca seamana cu ma-sa. Si are genele lungi...
_