Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***228***
Raspunsuri - Pagina 8
mart.apr09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel Dodo, parola ta era usoara? Adica vreun prenume de copil ori al tau? |
Da,am crezut ca-s intre oameni
chatonel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mart.apr09
Da,am crezut ca-s intre oameni Mamici de ghiocei |
ntz, ntz, niciodata sa nu crezi ca prostia/rautatea omeneasca lipsesc din peisaj.
Sper sa se rezolve rpd problema
inapreda spune:
Io krap de nervi; sokru taie lemne cu drujba sub geamul de la camera unde-l culc pe Ian si, desi l-a atentionat Jambo ca-i ora de nani, il doare hapt la 5 metri de k u r! Imi vine sa-l omor la propriu, ma rog in gind sa se loveasca -jur!- la o mina si sa se opreasca. Dar, nu, el taie in continuare, ride ca idiotu' povestind cu alt idiot. La bloc daca stateam nu cred ca as fi avut vecini cu atita lipsa de respect si consideratie fata de copil!
E un imbecil, eu sint o fire pasnica, rar ma enervez si nu-mi place sa ma cert cu nimeni dar acum VREAU SA MA RAZBUN pentru toate kkturile pe care le face de cind i-am luat ficioru' de barbat. Sa ma razbun da' cum? Ca are sufletu' ca pielea de elefant, nimic nu-l atinge. Jur ca as vrea sa-l vad ca sufera, ca se tiraste pe jos in chinuri in fata mea, o cana de apa nu i-as da si m-as intoarce si cu spatele.
No, vedeti ce rea sint? Nu ma suport dar nici nu mai suport situatia!
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
uali spune:
citat din mesajul lui inapreda Io krap de nervi; sokru taie lemne cu drujba sub geamul de la camera unde-l culc pe Ian si, desi l-a atentionat Jambo ca-i ora de nani, il doare hapt la 5 metri de k u r! Imi vine sa-l omor la propriu, ma rog in gind sa se loveasca -jur!- la o mina si sa se opreasca. Dar, nu, el taie in continuare, ride ca idiotu' povestind cu alt idiot. La bloc daca stateam nu cred ca as fi avut vecini cu atita lipsa de respect si consideratie fata de copil! E un imbecil, eu sint o fire pasnica, rar ma enervez si nu-mi place sa ma cert cu nimeni dar acum VREAU SA MA RAZBUN pentru toate kkturile pe care le face de cind i-am luat ficioru' de barbat. Sa ma razbun da' cum? Ca are sufletu' ca pielea de elefant, nimic nu-l atinge. Jur ca as vrea sa-l vad ca sufera, ca se tiraste pe jos in chinuri in fata mea, o cana de apa nu i-as da si m-as intoarce si cu spatele. No, vedeti ce rea sint? Nu ma suport dar nici nu mai suport situatia! Gina lu' Ian Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard Ian are 1 an! Ian 1 an + |
...te inteleg perfect...mai patesc si io asa, doar ca nu cu socrul..:))
Bianca2503 spune:
Salutare,
sa nu ma dati la disparuti dar nu stiu cum se face ca tot timpul am cate ceva de facut. In weekend am dat o fuga pana la mare ca am zis noi ca e Vladimir infundat si acolo se desfunda singur.
Ne-am intors aseara si sper sa plecam si weekendul viitor....poate mergem pana la Sozopol sa vizitam gasca.
uali spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 Salutare, sa nu ma dati la disparuti dar nu stiu cum se face ca tot timpul am cate ceva de facut. In weekend am dat o fuga pana la mare ca am zis noi ca e Vladimir infundat si acolo se desfunda singur. Ne-am intors aseara si sper sa plecam si weekendul viitor....poate mergem pana la Sozopol sa vizitam gasca. |
cum a fost la mare? tot urat si ploaie?
Bianca2503 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui uali
cum a fost la mare? tot urat si ploaie? Medeea |
mai nasol a fost in nordul litoralului.
noi am fost la 2 mai...a fost innorat insa nu a turnat cu galeata. am stat si pe plaja si am intrat si in apa.
Gianina34 spune:
buna mamici,
imi bagai si eu un pic nasul ca tot e mare liniste pe la noi
de citit am citit + vazut toate pozisoarele
...am inceput sa scriu acum 2 ore... acum sa continui
un raport scurt... nici nu stiu ce sa spun ca la noi totu-i neschimbat
aaa... memorabil a fost wk de acum 2 saptamani cand am fost la mare si pot sa spun ca nu mi-am vazut niciodata micsunica mai fericita ca atunci... atat nisip de explorat de dimineata pana seara, si sezlonguri de urcat si coborat si scoici si valurele... si iar nisip
asa ca acum astept cu sufletul la gura un posibil-viitor concediu la mare la sfarsitul lunii
pupacesc toti bebelusii bolnaviori sa se faca repede bine sa-si traga sufletul si mamicile un pic
PS: tot cu gandul la viitorul concediu am cumparat celebrii crocsi - pot sa spun ca am facut o mare bucurie bebelui ca numai cu ei ar sta incaltata, de mers se descurca fara probleme (de parca as fi facut-o in gumari) iar de limbutit.. ce sa mai zic.. noroc ca mai am suzi ca sa o pot tenta si cu altceva
toata lumea si revin...
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic
uali spune:
Bianca, am fi vrut si noi sa mergem in we la mare dar ne-au speriat inundatiile din c-ta...acum imi pare rau ca n-am fost, mai ales ca ne asteptau niste amici in vama ( stiu, ce e acum in vama e decadent...ca sa folosesc un eufemism...dar acolo erau cazati ei, si erau veniti de peste mari si tari tocmai sa vada cum a involuat situatia).
sper sa ajungem we viitor, daca nu, o sa mergem la gura portitei la sf lunii, cu finii pe care ii vom cununa pe 24...niste arhitecti hipioti