Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***228***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Vreau caracatita fripta

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Tot cu Olanda tineam si io , jafy de caracatita le-a zis bine, poate ii dau astia drumul...
ma duc sa-l duc pe stef la culcare ca ii pica ochii in gura de somn, a vazut si el meciul ca azi a dormit vre-o 4 ore jumate... eu am vazut tot filmul "red cliff" - fain, fain..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Floric, spune-i sa intre cu userul comun. Nu inteleg cine si de ce sa ii fi blocat contul, moderatorii au fost de partea ei.

eu mi-s(Dodo-pui),
nu am contul inchis ..in schimb "cineva" mi-a schimbat parola si e-mail-ul din profil

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154138

Am trimis mail si adminu-lui dar sa vad cand il citeste caci se pare ca-i in CO in RO

Mergi la inceput

Las si
azi la noi e soare....mai tarziu vom vedea.

Isabellei i-au iesit colti la alte 2 masele si se apropie caninii...ceva scanci dar nu de speriat

all

Mergi la inceput

"Dai nas lui Ivan si se urca pe divan"

Fetelor imi permiteti ca astfel logata sa scriu la astfel logata la subiectul de a tehnice si bazar?
Daca nu-i bay bine macar ca pot scrie la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Dodo, scrie logata cum vrei tu. Noi te primim orice nick ai avea :). Mare porcarie, nu pricep cum se poate face asa ceva,...nici dpdv al bunului simt, nici al partii tehnice.

Monnvas din parti caracratitza prajita...o pastreazaastia pentru europenele de peste 2 ani, sa vada daca mai pleaca de acasa :)). A propos, noi ne-am calificat la ele? parca nu...

Cami, si eu sper sa fie de la caldura, Pisilinca atunci cind a facut, a facut ca si Keutzu, in zonele cu pliuri (unde transpira si nu se aeriseste pielicica destul) si pe la git spre piept, unde se irita pielea de la transpiratie, praf si frecat cu hainutele. Apa termala, dusuri, bumbacel subtire...si rabdare.

Kea, nu cred ca-i musai sa dureze si la voi asa mult, la noi oricum nu se omoara prea tare mincind, nici cind maninca. cit despregradul de diversificare...si noi normal gatim doar citeva chestii standard, dar prin vizite i-am dat sa guste diverse (bine, fara mezel, prajeli, brinza topita, porc, dulce concentrat) si nu am avut nici o problema. Ieri i-am dat sa guste inghetata, i-a placut aia cu rom si stafide, aia de pepene galben a fost bleah :)
Ce nu stiu este cind are voie cacao. Nu pentru ciocolata si pentru praji de casa sau lapte cu cacao

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Sint singurica...?

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Dodo, scrie logata cum vrei tu. Noi te primim orice nick ai avea :). Mare porcarie, nu pricep cum se poate face asa ceva,...nici dpdv al bunului simt, nici al partii tehnice.

Se poate... dar acum se studiaza problema si se incearca rezolvarea ei...de reveint voi reveni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uali spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Sint singurica...?

...sunt si eu pe aci...mai citesc..mai lucrez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neata tufete

N-am citit din urma, asa ca nu-s la curent cu noutatile

Dodo, parola ta era usoara? Adica vreun prenume de copil ori al tau?

Noi sintem acasa singuri, am lasat pogoniciul la tara si am venit la distractie: la prinz mergem la un film (ala cu BBii), deseara la resto.
Motanu plecą la alergat, io ma pensai, epilai pe craci si pe mustati, ma dadui cu creme.... program de vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

'Neata!

Am avut o noapte cam, Andrei s-a tot trezit, pana la urma l-am luat la mine in pat unde a tot facut ture prin somn, asa ca odihna mea nocturna s-a dus pe apa Sambetei.

Chatonel, ce film e ala cu BBei?

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput