Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***228***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Ce mai agatza si Pisilinca

Pisigri, bunica-ta aia e fenomen antisocial...

No, voi cu cine tzinetzi? Io de data asta cu Olanda (ca sa moara de ciuda caracatita Paul)

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Si io tot cu Olanda, ca nu-mi place sa fiu in armonie cu consortul

Eu am refuzat sa citesc atunci topicul ala de se vorbea de pozele lui Dodo, ca nici nu vreau sa am de-a face cu asemenea specimene; mi-au fost de ajuns reactiile voastre, ca sa ma lamuresc; nu cred ca i-au inchis contul lui Dodo, o fi vreo problema tehnica; sper sa se rezolve degraba!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Noi tinem cu Spania, ca acolo am emigra si ieri. Si ne-am saturat de caracratitza si vrem sa o vedem ciorba. Si de cind a inceput meciul, mi se pare ca olandezii dau prea tare la gioale. No, mostra de exprimare.

Da, cu agatzamentele, e belea fiica-mea. Sint unii care put de la 10 metri, cautatori in gunoaie, oameni altfel...nu stiu cum sa zic...buni!...unul cel putin are o barba alba si o fata de Mos Craciun...da iti muta nasul din loc...si ii e drag si aluia de copii...si sta si el sa povesteasca cu ea. Am ajuns sa il apreciez ca isi da seama cit e de murdar, si nu incearca sa se apropie de ea sau sa o atinga...
Vai, si este la magazinuztul din coltul strazii o batrina curata, ingrijita...vine seara si sta pe trepte...cu cerseste, dar asteapta e o bunica...mi se rupe inima...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Sa vedem cine are dreptate: caracatita Paul sau cimpanzeul Pino?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Vai, si este la magazinuztul din coltul strazii o batrina curata, ingrijita...vine seara si sta pe trepte...cu cerseste, dar asteapta e o bunica...mi se rupe inima...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Da, si pe mine ma dau gata batranii ajunsi in asemenea situatii

Mergi la inceput

Daca tot suntem in formula restransa, hai sa vapovestesc cum era caracatita Monica Stiti ca am blancul belit, nu ma maiintorc sa corectez, nu va suparati,da?

Era... nush ce an, cred ca 1990. Campioana era Argentina, nush unde se desfasura campionatul. Eu,la vreo 6 ani, dadeam pronosticuri. Si o tzineam langa: "eu zic ca bate Cameroonul". Cred ca imi placea mie cum suna. Ei, si in grupe le nimeresc,vin optimile (cred), meci Argentina - Cameroon. "Eu zic ca bate Cameroonu'". Tata,pe jos de ras. Cum sa bata Cameroonu' taman pecampioana? ...Si caracatitza de mine a avut dreptate.

Am dat pronosticuri bune pana in semifinale. Daca jucau ai mei lapariuri ii imbogateam.

Ei, eu acum zic ca bate Olanda. Am pariat pe Olanda inca dinainte de inceperea CM. M. pariase pe Argentina

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Buna fetelor!

Noi suntem, adica eu sunt trista un pic. Fiica mea e toata toata bubite pe corp, spate, burtica, umeri si un pic pe picioare. Am sunat pediatra si mi-a spus ca de la caldura, sa ii fac dusuri cate 2,3 si sa o las dezbracata. Ei, dar mie mi-au intrat piticii pe creier si nu m-am lasat pana nu m-am dus la urgente, foarte rau am facut. Mare lucru nu mi-a spus ca ar putea fi alergie alimentara, pana ieri nu i-am facut galuste de gris cu ou intreg in supica, ca pot fi o gramada de boli care sa debuteze cu eruptii cutanate. Dar ne-a dat ceva picaturi pt alergie, eu sper sa fie de la caldura, sper din tot sufletul.
In rest suntem bine, ne-au iesit toate maselele, nu de tot dar sunt pe aproape, caninii sunt la vedere, unul a si spart gigiuta si asa cum tot ma plang eu ca nu mananca avem 9,300 kg.
Am pus poze cu mandra mea, cele in care o vedeti asa de imbracata sunt de la Brasov unde am prins o vremeeee....
Ayla, de mers nu am mers la Hayduszoboszlo, dar am colege care acolo merg fiindca e aproape de noi. E plin de romani si zice ca e frumos. Sa va spun o faza tare:in strandul de acolo nu e voie sa fumezi, colega mea statea la rand sa isi cumpere ceva si vede un tip care fumeaza (ea fiind fumatoare si nu mai putea dupa o tigara), sta si il urmareste sa vada de ce natie e, si ce credeti ce era? roman
Pun poze http://www.myphotos.yahoo.com/s/2163a608ccn69kl4ihl3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Buna seara!!!
Intram sa va salutam sa nu ne dati disparuti. Am fost plecati 2 zile la vreo 20 km de Bucuresti sa petrecem 1 an de casatorie si cica sa facem si petrecerea burlacilor pt. fini pe care o sa-i cununam in toamna. A fost super, ziua am stat la piscina, desi a fost inorat a fost totusi cald, seara sa lasat cu ploaie potop dar noi am stat la adopost si am petrecut pana pe la 3 noaptea asta in sunet de manele de la curtea alaturata unde era o nunta la cort . Maia a dormit super bine dupa balaceala, va las si cateva poze http://picasaweb.google.com/102230870434817716794/110710Belciugatele#5492746506681075554.
Si aici am mai incarcat cateva poze putin mai vechi http://picasaweb.google.com/102230870434817716794/MaiaDiverse#5492749766907826850.

Si sa nu uit LA MULTI ANI MILI !!!

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Petrecere 1 an Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Cami, ce frumoasa e Iulia!!! Super dulce!

Ah, Florinela, am vrut sa te intreb, de ce nu pui poze si cu Victoras vesel? Parca prea e serios in pozele ce le-ai pus, si nu cred ca e asa tot timpul.

Pisigri, m-ai speriat cu alea doua saptamani de nemancat, sper sa fie mai scurta perioada tinana d cont ca noi n-am ajuns la masele, suntem doar la al 7-lea dintisor.

Cami, si fiu-meu s-a umplut de bubite cand am fost in ro, dar nu avea decat pe umeri si pe gat multe multe, pe spate si pe burta doar cateva, avea iarasi multe la incheietura mainii, aproape ca o rana, in scutec, dar pe picioare nu avea nimic. Sper sa fie totusi de la caldura, sa nu fie alergie la nimic.

Mergi la inceput

Vreau caracatita fripta

(7.03.2009)

Mergi la inceput