Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***228***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

neatza
sunt socata de vestea cu Madalina Manole; Doamne Doamne sa ii primeasca sufletul la El ; eu sunt convinsa ca nici gand de supradoza voita, asa cum insinueaza astia; sigur este o moarte accidentala, refuz sa cred ca o mamica a unui pui de 2 anisori ar face asa ceva; imi vine sa-i extermin pe mincinosii astia; cu siguranta DD a vrut-o printre ingeri

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Uali, am nascut cu aceeasi dr., dar eu natural, ca deh,era doar circulara simpla
Pt Monti masina de paine nu te ajuta deloc, ba mai mult te incurca. Singura paine cat de cat Monti la masina de paine o poti manca doar cu magiun de Topoloveni si cu lapte/iaurt degresat sau cu rosii; adevarata paine Monti se face "ad labam" pt ca trebuie lasata mai mult la dospit si coapta la foc mic. Mie nu mi-a iesit niciodata in schimb, mi-am facut si a iesit wasa, dureaza 15 minute sa o pregatesti si o poti consuma (cu moderatie) in orice combinatie - pfui, imi iesira niste versuri de BUG Mafia
Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

da, am nascut cu aceeasi dr...eu am ajuns la ea printr-o amica gravida care mi-a recomandat-o, cand a auzit ca nu am medic. cand am ramas gravi nu aveam medic dedicat, mergeam la oricine nimeream cand aveam nevoie la medi_cover...pt un pap sau o consultatie de rutina...acolo aveam abonament prin companie.
cum dr mihalache consulta la cf2, practic peste drum de biroul meu, am zis hai, ca e aproape. am fost multumita de prestatzie, in general, ea e draguta si amabila si stie meserie, pacat ca e prea aglomerat, intram cate 2 la consult, fiecare pe cate o masa, iar in policlinica e jale cu conditiile...vechi, imbacsit, acolo am capatat si un stafilococ auriu in luna a8-a (am nimerit la consultatie de 2 ori consecutiv cu o tipa...prima data si io si ea ok, am facut testul de secretie...dupa 2 saptamani ne intalnim tot amandoua sa vedem rezultatele...si io si ea...surpriiiise!!..staphilococus aureus...noroc ca a cedat rapid la antibiotic).
daca ma intrebai acum un an despre experienta mea in maternitate as fi fost poate mai acida, dar acum parca n-a fost chiar asa de rau...se putea si mai rau...
in schimb am aceeasi "aciditate" fata de asistentele de la neonato...putine si depasite de situatie...degeaba cereai o seringa cu lapte...trebuia sa te duci tu cu burta taiata in brate sa le amintesti dupa ce bebe se umfla de plans...

asa...multumim ca ne-ai trecut si pe noi la prima pagina

painea si monti:...ma gandeam ca daca tot nu e voie decat la micul dejun si aia sa fie integrala, macar sa n-o iau din comert (am luat ieri si era integrala dar avea si porcarii: stabilizatori, amelioratori si alti "-ori" din astia). in plus, pentru sotz si fata, mari amatori de paine, s-ar justifica investitia de bani si timp...o sa mai reflectez

wasa eu am cumparat (cam scumpa, ce-i drept)...nu am facut niciodata...banuiesc ca este reteta pe la montignace, undeva, asa-i?
a...si nu ma gandisem ca merge painea cu magiun topo...chiar ma gandeam cu ce pana mea sa mananc painea, ca nu-mi place cu branza de vaci degresata...

hai ca m-am intins ca o zi de post...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Neata!!!, Dau eu cafeaua???
Georgiana multumesc pt. informatii , am vizionat toate pozele voastre, se vede ca v-ati simtit bine. Mi-a placut colacul, de unde l-ati luat? Noi ieri am fost la piscina si am pus-o pe Maia pt. prima data in colac cu chilotel dar nu prea i-a placut, probabil ca nu simtea pamintul sub picioare si asta a cam speriat-o. Asa la mal unde e apa mica se balaceste dar in apa mai mare sta lipita de noi.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Petrecere 1 an Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Fetelor, am citit ca a murit MAdalina Manole...Ce Dumnezeu...E gluma?

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Neata

Multumesc mult fetelor pt.urari
Saby multu de cafeluta,e tare buna
M-am delectat cu toate pozele ghioceilor din acest capitol si sint absolut toti deliciosi
[left]Kea,analizele le-am facut doar asa pt.linistea mea

Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Fetele vroiam sa va intreb, voi nu va bagati la actiunea comuna pe care au initiat-o fetele pt. diminuarea indemnizatiei? Eu cred ca, cu cat ne strangem mai multe avem castig de cauza, haideti sa ne mobilizam , sa nu-i lasam pe astia sa ne faca cum vor ei.

Petrecere 1 an Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Dumnezeu sa o odhneasca in pace!

Noi azi avem party tot pe malul lacului in mamaia (dupa amiaza)...abia astept sa le vad fatutile si a lui Bogdi care de saptamana trecuta tot ma intreaba cand il duc la "pliaja" cat si pe sarbatorit care o sa primeasca un munte de cadouri:hainute,jucarii,rucsacel,carti...si sora lui va primi la fel(sunt ff arpopiati ca varsta .
am bateriile la incarcat sa fac poze....

all

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Este cutremuratoare veste mortii M. Manole, am cantat cu ea intr-un turneu acum 12 ani (am cochetat si eu cu muzica timp de 5 ani), era o fire vesela, copilaroasa dar cu o casnicie ratata alaturi de S.Georgescu... dar acum ??? Un copil atat de mult asteptat si o casnicie fericita... chiar daca nu ar fi fost fericita in dragoste nu trebuia sa faca acest gest... Doamne , sunt socata asa cum am fost si la L.Stoica... sunt atatea drame in lume dar trebuie sa lupti indiferent de necazul vietii . Astept alte vesti dar cu sigurajat nu acela ca e in viata
Dumnezeu sa fie cu tine, draga Madalina !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui saby

Fetele vroiam sa va intreb, voi nu va bagati la actiunea comuna pe care au initiat-o fetele pt. diminuarea indemnizatiei? Eu cred ca, cu cat ne strangem mai multe avem castig de cauza, haideti sa ne mobilizam , sa nu-i lasam pe astia sa ne faca cum vor ei.

Petrecere 1 an Maia

Din cate stiu eu... nici nu poate fi vorba despre scaderea indemnizatiei. Voi stiti altceva?

g

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

buna!!! imi pare rau sa aud asa o veste despre MM ptr ea, insa nu am sa o inteleg niciodata de ce a facut acest gest.

dragastoasa de Drg

Mergi la inceput