Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***228***
Raspunsuri - Pagina 19

alinuk spune:
fetelor,
aici gasiti un mesaj pt mamele interesate de actiunea in instanta cu privire la masura de reducere a indemnizatiei cu 15%
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153965&whichpage=4
Alinuk
www.dailymotion.com/video/xaclht_starship-foundation-father-and-son_creation" target="_blank">SMS la 858 pt copii!
detalii
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

georgiana310 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui saby Georgiana bine ati venit ![]() ![]() Sabina mamica fericita de ![]() www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia Petrecere 1 an Maia |
Saby, am fost in statiunea Syde, la Amara Beach Resort&Spa. Am avut diet corner si kids corner asa ca nu i-am dat deloc borcanele, decat pe avion... mancarea a fost excelenta!
Bris e a 2-a oara cand merge la mare - a mai fost si pe la 3 luni o saptamana, dar la noi. ei i-a placut foarte tare. initial trebuia sa stam 7 zile si apoi am mai prelungit cu inca 6. a mancat foaaarte bine, a dormit (1 somn pe plaja, unul in camera) si s-a jucat in nisip de buna voie cat a avut chef!
daca mai e ceva, iti raspund cu drag!
poze ai aici: http://picasaweb.google.com/georgiana310/Turcia2010#
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

georgiana310 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Adee
Sa va fie de bine, vacanta ![]() ![]() poze - iunie 2010 |

Monnvas spune:
Uali, am nascut cu aceeasi dr., dar eu natural, ca deh,era doar circulara simpla
Pt Monti masina de paine nu te ajuta deloc, ba mai mult te incurca. Singura paine cat de cat Monti la masina de paine o poti manca doar cu magiun de Topoloveni si cu lapte/iaurt degresat sau cu rosii; adevarata paine Monti se face "ad labam" pt ca trebuie lasata mai mult la dospit si coapta la foc mic. Mie nu mi-a iesit niciodata in schimb, mi-am facut si a iesit
wasa, dureaza 15 minute sa o pregatesti si o poti consuma (cu moderatie) in orice combinatie - pfui, imi iesira niste versuri de BUG Mafia
Monica mami de
CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Monnvas spune:
Gia,vazut pozele, sunteti niste frumosi. Iar Bris mi se pare f diferita, nici nu stiu sa zic cu care parinte seamana, are ceva f specific, un "al ei"...
Nu te astepta la raspunsuri prea curand (la PM), Novus e la Duni, iar Ilinca la Sibiu.
Monica mami de
(7.03.2009)

curea spune:
Ayla multumesc am notat sfaturile tale si le voi retine. De maine trecem pe mancare normala. Azi s-a implinit o saptamana de la priorix radu a avut pe la 11 o stare subfebrila 37 cu 6 rectal in conditiile in casa era f cald si in plus umezeala mare. S-a hidratat cat a vrut , i-am facut un dusulet si acum pe seara dupa un dus mai rece avea 37 cu 9. I-am dat preventiv 5 ml nurofen si sotele cu otet si apa acum doarme inpampers si maieu sper sa fie de la caldura. Mamicilor care ati facut priorixul cum au reactionat copii vostri?
Monnvas daca ai acces adauga-ne si noua litera M de la al doilea prenume al lui radu. multumesc
adee sa stii ca noi am plecat in mai cu radu la viena zbor de 1 ora, tre sa ii iei cum a zis si monica biberon sau suzeta pt presiunea din avion, jucaria preferata si o jucarie noua sa il distreze.
Gia super pozele si domnisorica f tare.Felicitari!
http://family.webshots.com/album/571720469OjAmWI?start=12

Monnvas spune:
GIA, uitandu-ma la poze am remarcat "ceva". Ai facut cumva interventia? Ca din poze asa se vede
Monica mami de
(7.03.2009)

georgiana310 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas GIA, uitandu-ma la poze am remarcat "ceva". Ai facut cumva interventia? Ca din poze asa se vede ![]() Monica mami ![]() ![]() (7.03.2009) |

inapreda spune:
Saluti,
Va citesc, va citesc dar sint iar intr-o pasa nashpa -fara motiv, cel putin apararent!- si nu am "toane de scris"
Pentru insomniace, incepe acu', la 23 un film pe TVR 1: "Portretul unei casnicii" Pare fain filmu'.
Regret ca tocmai s-a terminat -si eu nu l-am vazut- "Zapata" cu Marlon Brando si Anthony Quinn.
OOFFFFFFFFF, e serial ala cu casnicia; m-am pleostit
Dar incepe la si un sfert "Firma" cu Tom Cruis pe Prima. Ii bun si ala.
Noapte buna
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +