Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***228***
Raspunsuri - Pagina 20

dyana27 spune:
neatza
sunt socata de vestea cu Madalina Manole; Doamne Doamne sa ii primeasca sufletul la El ; eu sunt convinsa ca nici gand de supradoza voita, asa cum insinueaza astia; sigur este o moarte accidentala, refuz sa cred ca o mamica a unui pui de 2 anisori ar face asa ceva; imi vine sa-i extermin pe mincinosii astia; cu siguranta DD a vrut-o printre ingeri
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

uali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Uali, ![]() ![]() ![]() Pt Monti masina de paine nu te ajuta deloc, ba mai mult te incurca. Singura paine cat de cat Monti la masina de paine o poti manca doar cu magiun de Topoloveni si cu lapte/iaurt degresat sau cu rosii; adevarata paine Monti se face "ad labam" pt ca trebuie lasata mai mult la dospit si coapta la foc mic. Mie nu mi-a iesit niciodata ![]() ![]() ![]() Monica mami ![]() ![]() (7.03.2009) |
da, am nascut cu aceeasi dr...eu am ajuns la ea printr-o amica gravida care mi-a recomandat-o, cand a auzit ca nu am medic. cand am ramas gravi nu aveam medic dedicat, mergeam la oricine nimeream cand aveam nevoie la medi_cover...pt un pap sau o consultatie de rutina...acolo aveam abonament prin companie.
cum dr mihalache consulta la cf2, practic peste drum de biroul meu, am zis hai, ca e aproape. am fost multumita de prestatzie, in general, ea e draguta si amabila si stie meserie, pacat ca e prea aglomerat, intram cate 2 la consult, fiecare pe cate o masa, iar in policlinica e jale cu conditiile...vechi, imbacsit, acolo am capatat si un stafilococ auriu in luna a8-a (am nimerit la consultatie de 2 ori consecutiv cu o tipa...prima data si io si ea ok, am facut testul de secretie...dupa 2 saptamani ne intalnim tot amandoua sa vedem rezultatele...si io si ea...surpriiiise!!..staphilococus aureus...noroc ca a cedat rapid la antibiotic).
daca ma intrebai acum un an despre experienta mea in maternitate as fi fost poate mai acida, dar acum parca n-a fost chiar asa de rau...se putea si mai rau...
in schimb am aceeasi "aciditate" fata de asistentele de la neonato...putine si depasite de situatie...degeaba cereai o seringa cu lapte...trebuia sa te duci tu cu burta taiata in brate sa le amintesti dupa ce bebe se umfla de plans...
asa...multumim ca ne-ai trecut si pe noi la prima pagina

painea si monti:...ma gandeam ca daca tot nu e voie decat la micul dejun si aia sa fie integrala, macar sa n-o iau din comert (am luat ieri si era integrala dar avea si porcarii: stabilizatori, amelioratori si alti "-ori" din astia). in plus, pentru sotz si fata, mari amatori de paine, s-ar justifica investitia de bani si timp...o sa mai reflectez

wasa eu am cumparat (cam scumpa, ce-i drept)...nu am facut niciodata...banuiesc ca este reteta pe la montignace, undeva, asa-i?
a...si nu ma gandisem ca merge painea cu magiun topo...chiar ma gandeam cu ce pana mea sa mananc painea, ca nu-mi place cu branza de vaci degresata...
hai ca m-am intins ca o zi de post...

saby spune:
Neata!!!, Dau eu cafeaua???
Georgiana multumesc pt. informatii , am vizionat toate pozele voastre, se vede ca v-ati simtit bine. Mi-a placut colacul, de unde l-ati luat? Noi ieri am fost la piscina si am pus-o pe Maia pt. prima data in colac cu chilotel dar nu prea i-a placut, probabil ca nu simtea pamintul sub picioare si asta a cam speriat-o. Asa la mal unde e apa mica se balaceste dar in apa mai mare sta lipita de noi.
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Petrecere 1 an Maia

Floric spune:
Fetelor, am citit ca a murit MAdalina Manole...Ce Dumnezeu...E gluma?
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

millie spune:
Neata

Monica mami de

saby spune:
Fetele vroiam sa va intreb, voi nu va bagati la actiunea comuna pe care au initiat-o fetele pt. diminuarea indemnizatiei? Eu cred ca, cu cat ne strangem mai multe avem castig de cauza, haideti sa ne mobilizam , sa nu-i lasam pe astia sa ne faca cum vor ei.
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Petrecere 1 an Maia

Dodo-pui spune:
Dumnezeu sa o odhneasca in pace!
Noi azi avem party tot pe malul lacului in mamaia (dupa amiaza)...abia astept sa le vad fatutile si a lui Bogdi care de saptamana trecuta tot ma intreaba cand il duc la "pliaja" cat si pe sarbatorit care o sa primeasca un munte de cadouri:hainute,jucarii,rucsacel,carti...si sora lui va primi la fel(sunt ff arpopiati ca varsta .
am bateriile la incarcat sa fac poze....all

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

ramona7575 spune:
Este cutremuratoare veste mortii M. Manole, am cantat cu ea intr-un turneu acum 12 ani (am cochetat si eu cu muzica timp de 5 ani), era o fire vesela, copilaroasa dar cu o casnicie ratata alaturi de S.Georgescu... dar acum ??? Un copil atat de mult asteptat si o casnicie fericita... chiar daca nu ar fi fost fericita in dragoste nu trebuia sa faca acest gest... Doamne , sunt socata asa cum am fost si la L.Stoica... sunt atatea drame in lume dar trebuie sa lupti indiferent de necazul vietii . Astept alte vesti dar cu sigurajat nu acela ca e in viata
Dumnezeu sa fie cu tine, draga Madalina !

georgiana310 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui saby Fetele vroiam sa va intreb, voi nu va bagati la actiunea comuna pe care au initiat-o fetele pt. diminuarea indemnizatiei? Eu cred ca, cu cat ne strangem mai multe avem castig de cauza, haideti sa ne mobilizam , sa nu-i lasam pe astia sa ne faca cum vor ei. Sabina mamica fericita de ![]() www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia Petrecere 1 an Maia |
g
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

adrisimo28 spune:
buna!!! imi pare rau sa aud asa o veste despre MM ptr ea, insa nu am sa o inteleg niciodata de ce a facut acest gest.
dragastoasa de Drg