Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***228***
Raspunsuri - Pagina 18

saby spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ayla21 Saby, la all inclusive gasesti mancarice speciala pt bebelusi, dar daca Maia e pretentioasa, si invatata cu ceva anume (de ex papa la borcanel) poti lua de acasa. _ www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana. |
Da ne ducem la UAL si hotelul este unul destul de bun iar Maia acum nu mai e asa pretentioasa numai ca am citit pe alte forumuri ca din pacate acest hotel desi ar trebui sa-si respecte brandul nu are baby food corner, are vreo 5 restaurante a la carte dar nu vreau sa stau sa comand si sa mi se lungeasca urechile pana vine mancarea, din cauza asta intrebam cum e cu mancare, eu oricum o sa-mi iau cateva borcanele sa fiu eu linistita.
Sabina mamica fericita de

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Petrecere 1 an Maia

Ayla21 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Gianina34
eu am testat-o la cozonaci ![]() Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si-un pic |
Yamyyyy

_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Adee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ayla21 Adee, majoritatea copiilor mici dorm pe avion din cauza zgomotului de fond, si a presiunii, Clau a fost in Turcia prima data la 1,6 ani si a dormit tot drumul (Timisoara-Antalya). Ia in avion daca are jucarie preferata sau perinita, un bibe, si dupa decolare s-ar putea sa cada in somn cat e zborul. _ www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana. |

poze - iunie 2010

saby spune:
Ayla eu cam asa ceva am http://www.domo.ro/Electrocasnice/Aparate_mici_de_bucatarie/Aparate_de_preparat_paine/Moulinex/Aparat_de_preparat_paine_Moulinex_OW5000#.
Cat despre subiectul pus de tine abia m-am apucat de citit si deja mi se zbarleste parul in cap....OMG sa lasi copilul sa urle 40 de minute ????
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
Petrecere 1 an Maia

saby spune:
Aoleu am latit pagina cum fac sa-si revina????
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
Petrecere 1 an Maia

Ayla21 spune:
Saby mersi am aratat-o si sotului, ca el vrea paine facuta in casa.
Eu vad pagina ok.
La subiectul ala am vrut sa spun ca unele fete au dat niste sfaturi/pareri super, bune de tinut minte. Initiatoarea subiectului...treci peste postarea ei, sa nu-ti strici ziua.
Vreau odata acasaaaaaaaaaaa
_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa

Gianina34 spune:
ayla- nu trebuie sa-ti bati capul cu retetele pentru ca primesti si o carticica cu... de toate Dupa ce le exersezi pe alea sa vezi ce usor iti vine sa faci tot felul de combinatii
PS: daca respecti intocmai gramajele (cel putin la inceput pana capeti ceva experienta) este imposibil sa nu-ti iasa o paine buna - ca-mi inchipui ca te stresezi cu asta
acum am vazut postarea lui saby - cam asa arata si masina mea (nu mai retin exact codul)... dar ce muuult s-a scumpit in cativa ani
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

Ayla21 spune:
Gianina, mersi
www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/23031/Dovlecei-crocanti-la-cuptor/" target="_blank">Asta este ceea ce am gatit eu ieri, dar nu aveam link. Au fost deliciosi, mie nu-mi plac dovleceii pane. Si am facut un sos tatichi light.
Gataaa! Va pup
_

Gianina34 spune:
intrasem sa citesc despre "mamica" disperata ca plange bebele 40 de minute... mi s-a zburlit pielea pe mine
noroc cu retela aylei de mi-am mai revenit - ce pofta mi-e...
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

simplyana_m spune:
GIA, bine ati revenit! Sa va fie de bine concediul!
AYLA, astept sa se trezeasca piticul si ma duc sa iau dovlecei sa-i fac dupa reteta aia
http://www.lucamic.blogspot.com/