Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***228***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Saby, la all inclusive gasesti mancarice speciala pt bebelusi, dar daca Maia e pretentioasa, si invatata cu ceva anume (de ex papa la borcanel) poti lua de acasa.

_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Da ne ducem la UAL si hotelul este unul destul de bun iar Maia acum nu mai e asa pretentioasa numai ca am citit pe alte forumuri ca din pacate acest hotel desi ar trebui sa-si respecte brandul nu are baby food corner, are vreo 5 restaurante a la carte dar nu vreau sa stau sa comand si sa mi se lungeasca urechile pana vine mancarea, din cauza asta intrebam cum e cu mancare, eu oricum o sa-mi iau cateva borcanele sa fiu eu linistita.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Petrecere 1 an Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

Citat:
citat din mesajul lui saby

Citat:
citat din mesajul lui uali

Citat:
citat din mesajul lui saby

Da noi avem masina de paine, tocmai ce am primit-o de cateva zile iar ieri am facut paine integrala .

Petrecere 1 an Maia

bravo...ei, asta vreau si eu sa fac...si vreau sa aleg o marca buna dar sa nu ma usuce la bani:))

Medeea

Eu am Moulinex si este asa cum a zis si Geanina, are cuva dreptunghiulara cu 2 malaxoare si face paine pana la 1.5 kg. Abia astept sa incerc sa fac paine cu seminte si am vorbit cu socra sa-mi trimita faina naturala macinata de ei de la tara si sa incerc sa fac si cozonaci si chec.

Petrecere 1 an Maia

eu am testat-o la cozonaci

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

YamyyyyVreau si eu un link va rog, sa stiu ce model sa caut...nu stiu sa fac nici paine, nici cozonaci, fi-ti ingaduitoare cu mine, va rog.

_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Adee, majoritatea copiilor mici dorm pe avion din cauza zgomotului de fond, si a presiunii, Clau a fost in Turcia prima data la 1,6 ani si a dormit tot drumul (Timisoara-Antalya). Ia in avion daca are jucarie preferata sau perinita, un bibe, si dupa decolare s-ar putea sa cada in somn cat e zborul.

_

merci de raspuns. Sper sa doarma pe avion, mai ales ca zborul va fi de la ora 15, chiar cand e ora ei de somn.

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze - iunie 2010

Mergi la inceput

Ayla eu cam asa ceva am http://www.domo.ro/Electrocasnice/Aparate_mici_de_bucatarie/Aparate_de_preparat_paine/Moulinex/Aparat_de_preparat_paine_Moulinex_OW5000#.

Cat despre subiectul pus de tine abia m-am apucat de citit si deja mi se zbarleste parul in cap....OMG sa lasi copilul sa urle 40 de minute ????

Petrecere 1 an Maia

Mergi la inceput

Aoleu am latit pagina cum fac sa-si revina????

Petrecere 1 an Maia

Mergi la inceput

Saby mersi am aratat-o si sotului, ca el vrea paine facuta in casa. Eu vad pagina ok.
La subiectul ala am vrut sa spun ca unele fete au dat niste sfaturi/pareri super, bune de tinut minte. Initiatoarea subiectului...treci peste postarea ei, sa nu-ti strici ziua.

Vreau odata acasaaaaaaaaaaa

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

ayla- nu trebuie sa-ti bati capul cu retetele pentru ca primesti si o carticica cu... de toate Dupa ce le exersezi pe alea sa vezi ce usor iti vine sa faci tot felul de combinatii
PS: daca respecti intocmai gramajele (cel putin la inceput pana capeti ceva experienta) este imposibil sa nu-ti iasa o paine buna - ca-mi inchipui ca te stresezi cu asta

acum am vazut postarea lui saby - cam asa arata si masina mea (nu mai retin exact codul)... dar ce muuult s-a scumpit in cativa ani

avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

Gianina, mersi

www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/23031/Dovlecei-crocanti-la-cuptor/" target="_blank">Asta este ceea ce am gatit eu ieri, dar nu aveam link. Au fost deliciosi, mie nu-mi plac dovleceii pane. Si am facut un sos tatichi light.

Gataaa! Va pup

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

intrasem sa citesc despre "mamica" disperata ca plange bebele 40 de minute... mi s-a zburlit pielea pe mine

noroc cu retela aylei de mi-am mai revenit - ce pofta mi-e...

avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

GIA, bine ati revenit! Sa va fie de bine concediul!

AYLA, astept sa se trezeasca piticul si ma duc sa iau dovlecei sa-i fac dupa reteta aia

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput