Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (26)
Raspunsuri - Pagina 9
aditzaC spune:
cu placere ....picior amortit am mai avut am inteles ca se mai intampla in sarcina...si eu am arsuri ....am luat o nospa pe la 7 si ceva mai stau putin si iau alta
faza e ca am stat numai in pat in week ......ma gandesc ca vroia putina activitate
.....in leg cu tine suna si mai bine te lamuresti
oricum in sarcina sunt multe semne de intrebare eu as inebunii dr ...bine ca sotul nu e dr ginecolog![]()
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu 
aditza
13+
aditzaC spune:
legat de contractii asa cred eu ca sunt ...habar nu am cum e o contractie sau cum ar tb sa fie , daca am daca am avut , daca nu am ...
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu 
aditza
13+
shubulina spune:
De_ea,si pe mine ma doare un pic dupa,da nu rau,nici nu e durere,e o senzatie parca de constipare sau ca fac pipi tare.Nu stiu cum sa explic.Daca mai ma tne iau si eu no-spa.
Cica daca ne doare spatele 
.Ma doare de simt ca ma rup in 2,asa e de rau.
11+
Ana
shubulina spune:
Bai sa-mi bag stiu io ce!!!
V-am zis ca au plecat socrii la tara pana-n toamna cica.De vineri.Cand vin azi acasa ce era in fata blocului
??MASINA LOR!!!
F---tui!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
11+
Ana
Shines spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shubulina Bai sa-mi bag stiu io ce!!! V-am zis ca au plecat socrii la tara pana-n toamna cica.De vineri.Cand vin azi acasa ce era in fata blocului ??MASINA LOR!!! F---tui!!!!! 11+Ana |

esti tarepoate au uitat oamenii ceva
sau poate i-au prins inundatiile pe acolo ..intreaba-i discret cand pleaca inapoi Simo
15+
Shines spune:
la contractii simti burtica tare pt cateva momente, apoi se relaxeaza..eu cand am asa ,apas cu degetul si e beton.
ar trebui sa simti burtica moale-moale cand apesi
Simo
15+
bebelu86 spune:
Simo sa sti k si eu simt k bb e undeva sub buric..adica in zona joasa.
dar medicu nu a zis nimic dc e rau sau e bine.
mie mi se pare normal sa se mai ridice.k deja e marisor. dar nu 
Raluca va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
14+
858 SMS PT COPII
Shines spune:
pai da ralu..la asta ma gandeam si eu
e mare deja..nu are ce cauta spre ''iesire''...ca eu acolo il simt practic..si nu tot timpul, depinde..de la efort sau nervi imediat simt partea de jos grea..maine intreb neaparat
mie mi-a zis ca am colul de 4.7..si practic unde se termina colul incepe placenta imediat,partea inferioara a placentei este lipita de partea superioara a colului, ceea ce e cam nasol..dar ca se mai ridica..dar cand ???
Simo
15+
gabivalceanu spune:
Multumesc mult pentru incurajari... Va iubesc! E asa bine sa stiu ca existati!
Acum, durerile: pe mine la Ioana (care s-a nascut la termen, ma rog, cezariana, putin inainte de termen, ca asa fac doctorii), ziceam ca la Ioana m-a durut din luna a doua burta. Dar nu era chiar durere, era o jena, o presiune mare de tot acolo jos, sub buric. Parca nu-mi gaseam locul si ma enerva. Dr. ma asigura mereu ca e normal, ca doar creste uterul. Si-a fost normal. Apoi burta lua diverse forme, se intarea, se muta, din istea. Nu mi-a dat nicio pastila si sarcina a mers bine. Nu va mai spun ca tatal meu (medic) m-a rugat din suflet sa nu citesc nimic pe net. Si l-am ascultat. Rezultatul? Am mincat oua crude, lapte crud, brinza din piata, sushi, icre (in luna mai mare, cind am putut). Am dormit cu pisicile in pat. Am vizitat un varicelos (eu n-am avut varicela). Prin luna a saptea m-am inscris in Comunitatea despre copii si-am inceput sa ma documentez! SHOC! Nu-mi venea sa cred cite pericole! Am sunat medicul sa-mi fac iar analizele etc. El m-a intrebat: pai, n-ai citit brosura pe care ti-am dat-o? NU! F rau. In fine, ideea e ca n-am avut toxo (n-am nici imunitate, dupa 30 de ani de pupat pisici si ciini), listerii si altele. Noroc? Poate. Dar poate ca se si exagereaza putin printr-o supraprotejare care cred ca ne cam streseaza. Nu ca acum nu-s maniaca sa spal totul si sa fie totul pasterurizat. Zic ca mai bine nu stiam. Zicea Camil Petrescu „ cita constiinta...atita luciditate...si cita luciditate, atita drama”. M-am lungit, iertare. Ziceam doar ca mai poate durea...
Va pup,
Gabi, Ioana si norocel de 11s.
shubulina spune:
Daaaaa!!Sigur i-au prins inundatiile,aci la 15 km de Bucuresti.Ma lesi?
Si cum sa intreb oamenii cand pleaca din casa lor?Daca n-as avea bunul simt asta iesit din comun,cate certuri n-ar fi fost...
A,si sunt si modesta![]()
Da-l montez pe fi-su,no problem.Deja i-am bagat ca ce glume-s astea,daca-mi lasam chilotii insirati prin casa
11+
Ana