Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (26)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

nu stiu ce sa-ti zic Simo
chiar citeam pe net ca bb la sf sapt16 va avea in jur de 15cm.( de la cap la fund)
si la 15cm mi se pare destul de maricel dc mai pui si piciorusele.
deci mi se pare prea jos.
eu peste o sapt ma duc la un eco pt linistea mea si intrevb atunci ce si cum.
sa ne zici si noua ce ti=a zis medicu

Raluca va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Ana esti criminala
roaga-te sa se "retraga apele repede " ca sa poate pleca inapoi

Raluca va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

ai dreptate gabi
acu 8 ani cand eram gravida cu fata nu citeam asa mult, nu vedeam asa multe..net aveam, dar nu era asa de avansat in informatii ca acu..culmea e ca desi eram la prima sarcina..si foooarte tanara, am stat mult mai linistita decat acum..ma gandesc ca eram si mai naiva poate ca acu nici de nastere nu imi era frica pana am ajuns in sala de nasteri si am inceput sa urlu din toti plamanii ''staaaaati asa!! m-am razgandit, io plec acasa..nu am dureri, sunteti nebuni'' si imi adunam tzoalele sa plec de nebuna..cred ca si acu ma tin aia minte saracii..ce mai radeau

Simo 15+

Mergi la inceput

deci imi place asa mult aici la odiseee
sunteti toate asa haioase..
macar asa mai uitam de dureri, si toate neplacerile

Simo si pana la urma ce ti-au facut?
cum te-au convins sa nasti?

Raluca va
Marriage Ticker

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shubulina

Daaaaa!!Sigur i-au prins inundatiile,aci la 15 km de Bucuresti.Ma lesi?
Si cum sa intreb oamenii cand pleaca din casa lor?Daca n-as avea bunul simt asta iesit din comun,cate certuri n-ar fi fost...
A,si sunt si modesta
Da-l montez pe fi-su,no problem.Deja i-am bagat ca ce glume-s astea,daca-mi lasam chilotii insirati prin casa

11+

Ana

era o gluma cu intrebatu
:))))))))))))))))

Simo 15+

Mergi la inceput

Gabi asa e
pe vremea parintilor ce erau atatea analize, ecografii, informatii k sa nu papi aia sa nu faci ailalta etc..si nasteau copii sanatosi si nu mai erau speriate de bombe ca noi.

Raluca va
Marriage Ticker

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

pai ce sa faca bebelu..au pus o tanti nesuferita langa mine sa ma pazeasca..nu plecam de frica aleia cred
faza e ca pe masa..cand ziceau sa imping era o asistenta care ma tot tinea de frunte sa nu ma ridic..da ma apasa frate
si m-am enervat pe ea ''lasa-ma femeie ca nu mai plec, nu vezi ca sunt in fundu gol, mi-au luat astia hainele'' au lesinat de ras..pana si cu impinsu s-au mai calmat cateva minute
pe urma imi explica saraca ca ma tinea de frunte sa nu ma ridic, ca astfel puteam ramane cu dureri de cap dupa nastere

Simo 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

A,pardon.Ma gandeam chiar sa gagsec o modalitate sa intreb...ceva de genu...vai ce naspa,cred ca era asa frumos la tara,cand plecati inapoi cred ca merg si eu o zi-doua

11+

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor am uitat sa va explic ce insemna semnatura lui Luna, insemna ca are o sarcina de 11 saptamani si are deja o fetita care are 8 anisori.

Fetelor eu stiu ca la prima sarcina am fost stresata ca am sarcina jos, si mi s-a exp-licat ca este normal, si medicul chiar mi-a zis sa nu ma iau dupa "babele " care imi vor zice ca am sarcina jos, ca e prea mica, etc......chiar mi s-a zis de catre vecine, asa ca stati linistite.

Dar va rog sa imi raspundeti si mie la problema mea chiar daca este off topic, am vazut ca nici macar nu m-ati bagat in seama

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 13 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

patrici mai spune o data
scuze..cred k nu eram pe faza.

Raluca va
Marriage Ticker

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput