Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (26)
Raspunsuri - Pagina 11
bebelusi spune:
Fetelor cred ca nu mai mergem la mare anul asta ca nu ne permitem, dar vreo 4 zile la munte tot vreau sa mergem. Nu am rabdare sa caut pe net pensiuni, aveti sa ne recomandati ceva?As vrea sa fie pensiune sau cabana, sa fie munte, sa fie peisaj FRUMOS si aer super curat. Poate din perindarile voastre imi puteti recomanda ceva. Parca mi-ar placea ceva cu mancare traditionala, cu obiceiuri de ce nu....Astept sa ma salvati cu sugestii
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 13 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelu86 spune:
aaaa...citisem
dar chiar nu stiu ce sa-ti zic
nu am fost la munte de vreo 5 ani cred si atunci pt 2 zile la un campionat de dans sportiv,
poate te ajuta fetele. 

Raluca va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
14+
858 SMS PT COPII
bebelu86 spune:
mama a fost acu 2 ani la Crit (cu tz) e pe langa sihisoara s e ff frumos
poti intra pe net sa vezi mai multe
e zona dem ulte, linistita, la pensiune se da numai papica traditionala facuta atunci.
dc vrei cer nr de tel si iti las pe pm. 

Raluca va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
cu
14+
858 SMS PT COPII
bebelusi spune:
Mersi mult Bebelu, ideea e ca nu mi-a zis chiar niciuna nimic si chiar m-am simtit nebagata in seama. Adevaru-i ca imi e foarte greu sa ma adaptez la o noua odisee, sunt obisnuita cu fetele de la odiseea lui Vlad, unde sunt foarte activa. Mie imi e tare drag de voi, de-aia si continui sa va citesc, desi la inceput am zis ca nu o sa ma mai apuc de alta odisee
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 13 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
shubulina spune:
Bebelushi,pe Valea Prahovei nu stiu ce sa-ti recomand,dar stiu ca in Hargita este extram de frumos si liniste,exact ce cauti tu.Numa ca mergi pana acolo de ti se lungesc urechile si sunt majoritatea unguri.
Despre semnatura Lunei,scria "gravi in sapt 11,cu buburuza de 8+"
Deci cred ca bucuruza era mai mica,asa a scris si prima data dupa ce a fost la control.
11+
Ana
bebelu86 spune:
Patricia uite www.aventuraturistica.ro/destinatii/detalii/pensiunea-elena/" target="_blank">aici
Raluca va 
Marriage Ticker
cu
14+
858 SMS PT COPII
Shines spune:
patricia..eu iti pot recomanda din suflet Casa Tolstoi..din Bran..foarte frumos, liniste, sub poalele muntelui, peisaj de vis, am fost acolo doi ani la rand si mergem de fiecare data cu placere
Domeniul Dracula Danes..ceva de vis, la 5 km de sighisoara, mai ales pentru copii e foarte potrivit..e foarte frumos primavara si vara, au cai,ponei,biclete, poti face multe lucruri
Pensiunea Albota, Sibiu..la fel cu cai, ponei, diverse activitati..e fff frumos
Preturile pana acum erau super ok, mancarea la fel, pe alese (inafara de casa tolstoi unde ai numa mic dejun si bucataria la dispozitie toata ziua sa pregatesc ce vrei tu)
Daca te intereseaza ceva, cauta pe net si vezi preturile actuale
Simo
15+
bebelu86 spune:
eu inca bantui pe aici
Raluca va 
Marriage Ticker
cu
14+
858 SMS PT COPII
Shines spune:
eu m-am tinut tare azi ca nu mai dorm...sa pot adormii usor in seara asta
si am adormit de la 6 pana la 7.30 ..fara sa vreau, ma uitam la un film 

Simo
15+