Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (26)
Raspunsuri - Pagina 8
bebelu86 spune:
deea nu cred k are legatura
si eu aveam lainceput asa si am vb cu medicu si a zis k nu are treaba
decat dc sangeram sau aveam o durere din aia de ma tinea la pat.
poate fi si din cauza k sti k e bb acolo si nu vrei sa ii faci rau si atunci bibilica lucreaza si de aia.
ia niste no=spa.si stai linistita dc mai ai asa si data viitoare.
Raluca va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
14+
858 SMS PT COPII
aditzaC spune:
dea...nu cred ca e prb , acum na nu stiu ce sa zic exact durere ate-a luat imediat dupa actul sexual sau la ceva timp? in timpul actului a fost ok ? si eu am avut oarescare jene ..ca sa zic asa ...dr meu mi-a zis asa: sa nu doara in timpul actului , sa nu fie sangerare si nici dupa sa nu doara ....
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu 
aditza
13+
aditzaC spune:
mda ...vezi data viitoare cum este si daca va fi la fel spune-i dr tau
pe voi va doare mijlocul.....mie mi-a amortit si piciorul![]()
aditza
13+
Shines spune:
hai ca intru si eu sa ma plang acusi daca ati inceput ![]()
spatele ma doare rau, mai ales cand ma aplec..si mai mult soldul
burtica mea tot ''la vale'' este de ieri dim..de la buric in jos e f tare si umflata..mai ales in parti..maine cred ca sun doctoritza sa vad daca e cazul sa merg la ea sa imi dea ceva, stiu ca aveam placenta jos inserata..dar totusi e prea jos si o simt..voi simtiti asa ?
Simo
15+
aditzaC spune:
simo , eu zilele astea am lenevit in pat si simt ca ma doare mijlocul rau si acum parca ma ia si cu ovare , ceva gen la menstruatie ...mda mai bag o nospa ...... cu burtica nu stiu ce sa zic si a mea e tare jos de la buric si umflatica ....dar nu si in parti ...la solduri ??
aditza
13+
Shines spune:
nu solduri adi..jos in lateral la incheieturi..acolo unde ne tinem cand ne doare apendicele..sau ovarele..ce exprimari am..cum se numeste fetelor zona aia din pct de vedere medical ? imi scapa

Simo
15+
aditzaC spune:
sino si la mine e putin umflat acolo nu cred ca are rost sa iti faci griji ....
ce simt eu acusi cred ca sunt contractii ...
sa le ia naiba simt o amorteala , mijloc, ovare si picior
aditza
13+
Shines spune:
ms adi..o sa sun maine sa intreb..o sa intreb si de amorteala asta a ta ca nu e ok..daca ai contractii ia no=spa si stai in patuc
pe picior se genereaza in jos durerea de la burtica probabil
pe mine m-au luat arsurile..de vreo sapt nu mai aveam prob
cred ca de la malai..numa mamaliga am papat azi..cu branza sau cu lapte..sunt groaznice
Simo
15+