Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (26)
Raspunsuri - Pagina 7
bebelu86 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabivalceanu Pina la urma am sunat la medic (mi-era cam naspa, dumnica seara, deh), mi-a raspuns, a fost f dragut. Mi-a zis ca nu crede ca e ceva in neregula, ca pina la un punct sunt scurgeri normale, ca desigur, sa ma duc miine la el la eco si control, sa stau in pat (ha, ha, pai doar de-acolo il sunam) si sa-mi iau utrogestal de la farmacie (ca eu nu luam nimic, nu-mi daduse, desi stiu ca el cam da). Am si ris, ca zice: 3 pastile dimineata, 3 seara. Eu zic: le beau? Nu, draga mea, zice el, ca nu la gura ai probleme... le pui etc. Aaaa, s-a minunat prostul. Toate trei?! Toate, zice, ca intra. Iete, na, stie el ca intra! PUPI. |

ce simpatica esti
ai vazut k nu e chiar asa grav?

Raluca va

Marriage Ticker

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
14+ 858 SMS PT COPII
aditzaC spune:
gaby f bine ai facut , f bine ca vei lua utrogestan asa iau si eu 3 dim si 3 seara , o sa te ajute sa iei din seara asta , sanatate
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu 
aditza
13+
ggsk spune:
gabi, mai important decat tratamentul e sa incerci sa te linistesti ... eu am patit-o acum 10 zile, m-am trezit cu sangerari maronii destul de abundente si mai rau pentru mine a fost ca n-am avut acces la medic vreo 3 zile (fiind in provincie)... am luat tratamentul de sustinere si am stat mult in pat ( de ajunsesem sa fac basici pe spate
) si pana la urma s-au oprit... s-a dovedit a fi un hematom... dupa cum a spus doctorita chiar unul mic, desi mie 1 cm nu mi se pare a fi atat d emic
... bine ca s-au linistit lucrurile... acum imi pare rau ca nu mi-am putut controla emotiile.. cred ca nu i-au picat bine lui bebe... asa ca fruntea sus, o sa fie totul bine 
14+ 
de_ea spune:
buna fetele...am venit si eu de la munte amarata k n-i sa stricat masina pe drum si am avut probleme si vestile despre angie si luna mi-au pus capac.imi pare f rau.

8+
Shines spune:
gabi..pup fata curajoasa 
felicitari pentru atitudine, totul va fi bine..
deea, da-o in bomba de masina..se repara ea, nu te mai supara 
Simo
15+
bebelusi spune:
Fetelor cred ca nu mai mergem la mare anul asta ca nu ne permitem, dar vreo 4 zile la munte tot vreau sa mergem. Nu am rabdare sa caut pe net pensiuni, aveti sa ne recomandati ceva?As vrea sa fie pensiune sau cabana, sa fie munte, sa fie peisaj FRUMOS si aer super curat. Poate din perindarile voastre imi puteti recomanda ceva. Parca mi-ar placea ceva cu mancare traditionala, cu obiceiuri de ce nu....Astept sa ma salvati cu sugestii
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 13 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
de_ea spune:
nu e probl k se repara dar asta inseamna k ne pica concediul k nu este buget.si faza e k m-am cam speriat da o sa treaca...
9+
Shines spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui de_ea nu e probl k se repara dar asta inseamna k ne pica concediul k nu este buget.si faza e k m-am cam speriat da o sa treaca... 9+ |
important e ca sunteti bine

Simo
15+
de_ea spune:
fetele k tot veni vb mai devreme de sex...am facut-o vineri dimineata k nu se mai intamplase nimic de muuult timp si pana in dupa-amiaza m-a durut destul de tare ovarul stang.credeti k are legatura?
9+
bebelu86 spune:
ggsk ce faci?
nu ai mai trecut de mult pe la noi
cum te simti?
Raluca va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
14+
858 SMS PT COPII