Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (26)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

ba se poate si cu burta..si la 7 si la 9 luni..va zic eu

Simo 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

eee sa ajungem noi acolo si vdm atunci ce facem

Raluca va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Mirela a intrat sigur, eu i-am raspuns la ceva intrebari.

Luna este la fel deocamdata, eu vb cu ea la telefon, o sa va tin la curent daca nu mai intra.

Shubulina si eu trebuia sa fac ceva ca daca nu......deja iese foc...

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 13 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

nu m-au lasat neuronii INCA

Raluca va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

salutare
angie ...luna ...nu am cuvinte !!! am ramas fara cuvinte ...imi pare nespus de rau , nu pot sa cred ! D-zeu sa va ajute sa treceti peste aceasta dura incercare. va imbratisez cu drag .

intrasem un pik pe net , am vb cu raluca si cand colo nu imi venea sa cred ce imi aud urechile .... sunt socata !!!

sa ne fereasca d-zeu de astfel de vesti !!

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Pentru ca se doreste un capitol bun, fara vesti rele, zic si eu asa, dar nu ma gindesc la nimic rau, nu, sigur imi trece: de ieri am niste scurgeri maro decolorat ca inainte de ciclu... habar n-am de ce, n-am facut efort, doar stau mai mereu in pat cu vomitaturile mele, analizele bune. Miine sun la medic, mi-a fost jena sa sun in weekend, plus ca am tot sperat sa treaca naibii!!!
Sa nu ma consolati, ca ma panichez! S-o fi desprins vreun coltisor de placenta p-acolo, ceva, s-o lipi repede. Si sora mea a avut asa si i-a trecut si are o mindrete de fata...

Sa va spun sincer, imi vine sa mor! Dar ma dau si eu rotunda...

Sa vorbiti de lucruri frumoase, de bebeii vostri din burtica, sa-mi mai clatesc si eu gindurile. Capitolul ista e unul bun si vesel, nu-i asa?

Va pup,

Gabi, Ioana si fortzoso curajoso de 11s.

Mergi la inceput

gabi pt linistea ta,suna maine la medic si poate dai si o fuga sa te vada.
stai linistita, gandeste pozitiv. nu e nimic grav dc sunt pete maronii.
au mai fost fete cu astfel de pete si nu a fost nimic grav

Raluca va
Marriage Ticker

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

gaby... nu e grav dar tb sa sti ce ai de facut ...la dr ..eventual ceva de sustinere in pat si fara efort .
pupicii

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza13+

Mergi la inceput

Pina la urma am sunat la medic (mi-era cam naspa, dumnica seara, deh), mi-a raspuns, a fost f dragut. Mi-a zis ca nu crede ca e ceva in neregula, ca pina la un punct sunt scurgeri normale, ca desigur, sa ma duc miine la el la eco si control, sa stau in pat (ha, ha, pai doar de-acolo il sunam) si sa-mi iau utrogestal de la farmacie (ca eu nu luam nimic, nu-mi daduse, desi stiu ca el cam da). Am si ris, ca zice: 3 pastile dimineata, 3 seara. Eu zic: le beau? Nu, draga mea, zice el, ca nu la gura ai probleme... le pui etc. Aaaa, s-a minunat prostul. Toate trei?! Toate, zice, ca intra. Iete, na, stie el ca intra!

PUPI.

Mergi la inceput

Multam Bebelu si Aditza... Stiu ca asta poate fi f grav sau poate sa nu fie grav deloc, deloc. De ce sa ma gindesc la ce-i mai rau? Schimb ceva? Nu-mi ramine decit sa ma rog si sa mimez optimismul...

PUPI:

Mergi la inceput