BV Oana, BELU, Andreea84! iul-aug 2010 (159)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Anca si eu am vrut sa imi iau de la avent pompa manuala (ca era 19 lire, adica vreo 100 de lei fata de 200 aici). Dar nu livreaza... Am gasit si produse Weleda, alea le livreaza, of course...

Cristina 39+ cu

poti sa imi dai un link pt welwda!

Anca +35s ANA-MARIA AMR 3S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Larisa ce mamica frumoasa, si petrecere pe masura!!!

Clatitul cu apa plata cred ca trebuie sa fie pe termen lung extrem de scump!!!!

Pana la urma copilul va bea apa de la sursa la un moment dat, nu poate fi protejat la infinit, zic eu!!! Important este ca bibe sa fie scurse bine de apa de la chiuveta pana la urma, marea majoritate a bebelusilor folosesc bibe fierte , spalate cu periuta aceea speciala clatite bine si cam atat... e drept ca sterilizatorul face aceasta munca sa fie mult mai usoara, ajuta mamicile, dar fara el cu o igiena corecta nu ne imbolnavim copiii.. stiu ca suna aiurea de la mine care am luat , eu am luat sa nu stau sa fierb si estetic ajuta bibe, intr-un cuvant e mai comod sa curat cu el!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
36+ cu
AMR 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Eladea, om vedea noi toate aici in odisee, eu daca aveam vreo mamica langa mine cu mare drag il imparteam, o zi da una nu ...

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
36+ cu
AMR 3+

Mergi la inceput

ideea cu sterilizatorul are in spate prin experienta mea...se pastreaza mai bine bibitele ....si tot cumparand biberoane tot acolo ajungi...prin fierbere se uzeaza mai repede!

eu le clateam cu bicarbonat si apoi le clateam puneam bicarbonat si ;a fiert! recomandare Ana Culcer!

si daca ai un copil sensibil cum a fost la vlad cu stomacu crede-ma ca sterilizizezi sila 3 ani jumatate!

nu ma intrebati cum e sa faca copilul sange in loc de scaun normal!

atunci sterilizezi TOT!

POZE VLADUT

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

nu va mirati ca nu dorm...dar am niste crampe de toata frumusetea!

POZE VLADUT

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

CRIS sa imi dai de stire cum stai cu sau fara dop!

am moatele la vedere!

POZE VLADUT

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabrinaLia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Dragaica eu nu am mai auzit pe nimeni cu asa col, mai bine la controlul urmator vorbesti deja chiar daca e devreme , despre cum veti face cu durerea si tipuri de anestezii sa fii pregatita!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
36+ cu
AMR 3+

Urmatorul control e pe 21 luna asta, o sa am 35 saptamani si 3 zile, cred ca e ultimu control, o sa am o dicutie mai "serioasa" cu dorctorul meu chiar daca el nu se ocupa de nasteri.
Fara sa par rea eu mai mult de 37 de saptamani nu as vrea sa stau, imi este foarte greu acum, la 37 nici nu vreau sa ma gandesc, deja sotu ma ridica din pat, ma scoate din dus.
Azi m-am asezat in genunchi ca sa ajung la un raft jos la mobila sa iau un document si cand am vrut sa ma ridic ........ridicate daca poti, am strigat dupa bietu sotu disperata sa ma ridice

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 33+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 23 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Dragaica,scuze ca insist ,desi nu e treaba mea.Eu am vazut ca tu ai DPN -ul pe 1 August (parca),nu ar trebui sa ai mai mult de 33 saptamini?Eu Am DPN-ul oficial pe 5 si am deja 36 sapatamini.Nu mai inteleg nimic cum se fac la voi calculele.

Sint sigura ca iti este greu ,am vazut poze si imi e de ajuns sa inteleg situatia.Chiar daca se zice ca pot respira de la 34 ,desi eu nu mai cred in asa ceva ,ca am mai vazut cazuri ,mai bine sa nasti aproape de termen.Oricum si 37 e bine.Pe mine ma nedumireste calculul saptamininilor.

Mihaela ,si eu cred ca e o idee buna sa mai astept ,de fapt in ultima perioada ma gindesc tot mai intens la asta pentru ca am auzit tot felul de povesti si decit sa repar mai bine sa previn.
Marti ma duc la doctor ,sper sa iau o decizie pina atunci.Mai este o problema, eu cu ceilalti doi am nascut mai devreme ,deci 38 sapatmini e bine ,dar ma gindeam sa astept pina la 39 ,poate se intoarce.Nu stiu ce sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Va multumesc tuturor ca v-ati gandit la noi si ne-ati tinut pumnii

Matei a venit pana la urma in 8.07.2010 ora 11:50, e un scump papacios...are si colici dar tot ce conteaza e ca suntem foarte bine amandoi ...la maternitate e bine dar luni plecam acasa.

Memebranele s-au rupt la 5 dimineata...cred eu ca doar erau fisurate…pe la 10 am inceput sa pierd lichid mai mult...am facut 2 cani ce ceai de zmeur si am plecat spre spital la ora 12...surpriza a fost, col lung care permitea introducerea indexului ...restul va povestesc dupa ce ajungem acasa

Va pup inca o data pe toate
(si sper ca intr-o buna zi sa reusesc sa recuperez tot ce am pierdut din capitolele anterioare)

Oana 39+ Matei Marius

AMR 1 zi

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui SabrinaLia

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Dragaica eu nu am mai auzit pe nimeni cu asa col, mai bine la controlul urmator vorbesti deja chiar daca e devreme , despre cum veti face cu durerea si tipuri de anestezii sa fii pregatita!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
36+ cu
AMR 3+

Urmatorul control e pe 21 luna asta, o sa am 35 saptamani si 3 zile, cred ca e ultimu control, o sa am o dicutie mai "serioasa" cu dorctorul meu chiar daca el nu se ocupa de nasteri.
Fara sa par rea eu mai mult de 37 de saptamani nu as vrea sa stau, imi este foarte greu acum, la 37 nici nu vreau sa ma gandesc, deja sotu ma ridica din pat, ma scoate din dus.
Azi m-am asezat in genunchi ca sa ajung la un raft jos la mobila sa iau un document si cand am vrut sa ma ridic ........ridicate daca poti, am strigat dupa bietu sotu disperata sa ma ridice

Dragaica,scuze ca insist ,desi nu e treaba mea.Eu am vazut ca tu ai DPN -ul pe 1 August (parca),nu ar trebui sa ai mai mult de 33 saptamini?Eu Am DPN-ul oficial pe 5 si am deja 36 sapatamini.Nu mai inteleg nimic cum se fac la voi calculele.

Sint sigura ca iti este greu ,am vazut poze si imi e de ajuns sa inteleg situatia.Chiar daca se zice ca pot respira de la 34 ,desi eu nu mai cred in asa ceva ,ca am mai vazut cazuri ,mai bine sa nasti aproape de termen.Oricum si 37 e bine.Pe mine ma nedumireste calculul saptamininilor.

DNP-ul ala este pentru 37 SA.
Mai mult de 38Sa nu ma lasa, am vb deja cu medicul, sunt mica in bazin plus considera ca nu mai au loc baietii dupa 38Sa si m-as chinui prea mult atat eu cat si copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

sa vedeti azi...am ras de numa... azi ii dadeam sa pape, si la un moment dat si-a scos tzitzi din gurita...si asa l-a improscat laptele pe fatzuca, ca era tot un lapte pe el...si s-a speriat mititelul si se uita asa mirat la mine ca nu stia ce se petrece...

mai patim si noi, e tare comica faza si mutrita pe care o face Isa, parca ar rade si ar plange in acelasi timp...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput