BV Oana, BELU, Andreea84! iul-aug 2010 (159)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

delfinariu, plecam si noi la somnic... mai avem 2 ore si tre sa papam, azi a fost o zi de mare foameee... am papat titi la 2-3 ore, dupa-amiaza insa a fost de groaza: titi cate 40 min continuu + completare 40-50ml + ceai 50ml de doua ori, cam la 3 ore... asta inseamna ca, crestem! sa speram ca titi lui mami vor face fata...

duminica placuta va dorim, ca noi nu stiu cand ne trezim si ce program avem...

in caz de necesitate, las de serviciu 2 majorete:

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Anca, https://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=weleda&x=0&y=0 - aici gasesti produse Weleda, de tot felul pt bebei... Am mai gasit si in Ro, aici - www.miobio.ro/produse/cat/35." target="_blank">http://www.miobio.ro/produse/cat/35. Nu am apucat sa ma uit, sa fac comparatie, care e mai ieftin...

Cristina 39+ cu

Mergi la inceput

Ma termina arsurile astea, deja e a patra oara noaptea asta cand ma trezesc. Orice mananc nu ii place... Mai un pic... Ieri a avut bebelu chef de miscare, cum nu am mai patit. 2 ore in continuu s-a miscat si s-a impins, aveam impresia ca iese din clipa in clipa. Atat de tare s-a foit, cred ca avea nervi (seamana cu ma-sa), de am zis ca vrea sa iasa si nu stie pe unde... MI-a fost frica sa nu care cumva sa incerce iesirea... Doctora zice ca daca misca mult si e foarte activ, e de bine... Mai ales ca am lichid putin si placenta imbatranita...Problema e daca nu mai e atat de saltaret, atunci ar fi motive de ingrijorare. Oricum, ma bucur ca deja e duminica, si sper sa mai stea cuminte pana maine ce mergem la doctor.

Sa aveti duminica placuta! Diseara mergem in Cluj dupa mama!!!! Va pup!

Cristina 39+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Ma termina arsurile astea, deja e a patra oara noaptea asta cand ma trezesc. Orice mananc nu ii place... Mai un pic... Ieri a avut bebelu chef de miscare, cum nu am mai patit. 2 ore in continuu s-a miscat si s-a impins, aveam impresia ca iese din clipa in clipa. Atat de tare s-a foit, cred ca avea nervi (seamana cu ma-sa), de am zis ca vrea sa iasa si nu stie pe unde... MI-a fost frica sa nu care cumva sa incerce iesirea... Doctora zice ca daca misca mult si e foarte activ, e de bine... Mai ales ca am lichid putin si placenta imbatranita...Problema e daca nu mai e atat de saltaret, atunci ar fi motive de ingrijorare. Oricum, ma bucur ca deja e duminica, si sper sa mai stea cuminte pana maine ce mergem la doctor.

Sa aveti duminica placuta! Diseara mergem in Cluj dupa mama!!!! Va pup!

Cristina 39+ cu

E foarte bune ca e activ bebelu, sa-i vezi pe ai mei cand ii apuca .....am burta in colturi, cea mai tare senzatie e cand isi baga piciorul in buricu eu care si asa e intins la maxim, mama zici ca-mi plesneste burt.
Eu ma bucur, doctorul mi-a zis sa ma bucur ca sunt activi, asta inseamna ca au energie si sunt sanatosi.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 34+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 21 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Am schimbat semnatura, mai am 3 saptamani fix

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 34+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 21 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Da, asa e, e de bine cand rup burta. Dar asa tare ca aseara io nu am mai patit, eram convinsa ca se zbate sa iasa la lumina... La tine cu 2, cred ca o ia burta din loc...

Cristina 39+ cu

Mergi la inceput

Dragaica, bravo, ai atins si pragul asta... Mai 3 saptamani la caldurica... Trece timpul...

Cristina 39+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

neata...ne-am trezit, dupa alta noaptea greeaa...

aseara dupa baita a inceput circul ieri dupa 4 ore de motait, supt, a adormit micutul vreo 2 ore jumate..cand s-a trezit a mai papat ceva la san si apoi am iesit afara si a dormit dus...apoi baita, papa la san vreo jumate de ora, cand a adormit...

am zis sa ii dau bibe sa doarma bine ca la noapte sa papam la san! si mami era pregatita cu pompita...ei, a papat la san, a papat la biberon 60 de completare si apoi au inceput gazutele, ochisorii mari...l-am plimbat prin casa pe burtica mea, a scos gazutele, ochisorii tot mari si tot foame l-am pus la san, a mai supt/molfait vreo jumate de ora, cu niste ochi mari ziua il ciupesc sa doarma, noaptea nu mai termina

in sfarsit a adormit(asta era la 12 noaptea, cand baita am inceput-o la 9 seara , s-a dus mami sa pape, iar circul de pe lume, ca il suparau gazutele din nou. i-am dat colic baby (m-am gandit ca are colici de la piersicutele papate de mami)...l-am culcat pe burtica mea am adormit amandoi...pe la 2 iar scandal de foame...repede la san, repede bibe ca mami era franta ii cadea capul pe pitic...iar un pic de somn...la 4 iar scandal ei, acum l-am pus la san si a adormit dupa vreo 15 minute...l-am lasat pe pernuta sa se trezeasca sa mai papam...dar de unde, asa am adormit amandoi pana la 6 jumate dimineata bebe pe pernuta, mami langa el, dezbracata, gata sa alapteze puiul

iar scandal, dar cat l-a mangaiat mami putin, a adormit...pe la 7 jumate iar foame mare...dar papam numa la san, mai dormim un pic, mai venim un pic la san...

ce sa zic, e o nebunie cu piticul meu acum ma simt mai bine ca am dormit de la 5 la 7...ieri ca am ratat somnicul asta eram terminata...dar peste vreo 2 ore iar pic de somn

si vad ca in continuare nu naste nimeni

Oana, Denisa ma bucur ca sunteti bine si bebeii la fel! Denisa ce bine ca ai laptic...ca pentru doi ai nevoie si de laptic mult, si de rabdare multa

Belu ce mai face oare?

mami de brotacel Andrei Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Neata delfinariu!

Anca eu am facut simulare pe amazon.de si livreaza sterilizatorul. (eu am testat pentru Iasi)

larisa ce petrecere frumoasa, ce tort si ce mamica

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Anca, https://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=weleda&x=0&y=0 - aici gasesti produse Weleda, de tot felul pt bebei... Am mai gasit si in Ro, aici - www.miobio.ro/produse/cat/35." target="_blank">http://www.miobio.ro/produse/cat/35. Nu am apucat sa ma uit, sa fac comparatie, care e mai ieftin...

Cristina 39+ cu

cris am facut simulare pentru :
- Weleda - Calendula Baby Lotion 200ml £7.30
- Weleda Calendula Nappy Change Cream £6.17
- WELEDA BABY CALENDULA SHAMPOO & BODY WASH (200ML) £6.95
- Weleda Baby Calendula Bath £8.50
- Weleda Calendula Baby Oil £8.50
- Weleda Calendula Baby Soap £4.95
Nu stiu exact ce produse trebuie, insa pentru acestea shippingul e:
- Postage & Packing: £35.65
Order Total: £78.02
Deci e mai avantajos sa iei din RO.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">http://www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">36+ cu

AMR 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

sa vedeti azi...am ras de numa... azi ii dadeam sa pape, si la un moment dat si-a scos tzitzi din gurita...si asa l-a improscat laptele pe fatzuca, ca era tot un lapte pe el...si s-a speriat mititelul si se uita asa mirat la mine ca nu stia ce se petrece...

mai patim si noi, e tare comica faza si mutrita pe care o face Isa, parca ar rade si ar plange in acelasi timp...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

da...sunt adorabili cand le vezi mutritele si mai ales cum se stramba ei...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput