BV Oana, BELU, Andreea84! iul-aug 2010 (159)
Raspunsuri - Pagina 11
crispro spune:
Michelle, harnicuta de dimineata...
O sa imi comand atunci din Ro. Ca nu mi se par scumpe astea de aici... Inca nu mi-am comandat nimic de bebe (ma refer la creme), zici ca is dusa cu pluta... Imediat vine barza, si eu nu am decat crema de fundic... Am tot amanat, am zis ca sa vad ce imi recomanda din spital... Dar azi o sa le comand, daca e sa nasc zilele astea, macar sa imi ajunga acasa produsele, pana ajung si eu... Tu ce marca vei folosi?
Ma duc sa vad daca mai reusesc sa dorm un pic...
Cristina
39+ cu 
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Clatitul cu apa plata cred ca trebuie sa fie pe termen lung extrem de scump!!!! Pana la urma copilul va bea apa de la sursa la un moment dat, nu poate fi protejat la infinit, zic eu!!! Important este ca bibe sa fie scurse bine de apa de la chiuveta pana la urma, marea majoritate a bebelusilor folosesc bibe fierte , spalate cu periuta aceea speciala clatite bine si cam atat... e drept ca sterilizatorul face aceasta munca sa fie mult mai usoara, ajuta mamicile, dar fara el cu o igiena corecta nu ne imbolnavim copiii.. stiu ca suna aiurea de la mine care am luat , eu am luat sa nu stau sa fierb si estetic ajuta bibe, intr-un cuvant e mai comod sa curat cu el! Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 36+ cu ![]() AMR 3+ |
Carmen, cand am zis de clatit cu apa plata (sigur, se poate clati si cu apa fiarta si racita) ma refeream la biberoanele sterilizate in solutia de la Chicco... care are un mirossss...mie una nu mi-a placut, de-asta am renuntat rapid la ea, si acum mai am jum de sticla pe undeva...
oricum, de la robinet nici noi nu bem apa, darmite copilul...nu-i dau nici lui Eric (el bea apa plata Dorna), mai ales ca n-avem filtre si cine stie ce bazdaganii misuna pe acolo...aaa..si mai sunt chisturile de Giardia, care stau in apa de la robinet si pe care nici fierberea nu-i omoara...
iar Giardia mai ales la copii mici e pacatoasa...so, eu una n-am clatit niciodata biberoanele in apa de la robinet...acu fiecare face cum crede, dar vorba Ancai, cand o patesti sufli si in iaurt...si cum organismul bebeilor si stomacelul lor mai ales e f sensibil...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui crispro Michelle, harnicuta de dimineata... O sa imi comand atunci din Ro. Ca nu mi se par scumpe astea de aici... Inca nu mi-am comandat nimic de bebe (ma refer la creme), zici ca is dusa cu pluta... Imediat vine barza, si eu nu am decat crema de fundic... Am tot amanat, am zis ca sa vad ce imi recomanda din spital... Dar azi o sa le comand, daca e sa nasc zilele astea, macar sa imi ajunga acasa produsele, pana ajung si eu... Tu ce marca vei folosi?Ma duc sa vad daca mai reusesc sa dorm un pic... Cristina 39+ cu ![]() |
cristinuta, la gynia o sa-ti recomande pt fundic binecunoscuta si renumita pasta Petrini de la farmacie...iar ca produse de cosmetica cele de la Bubchen...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
michelle1981 spune:
La cosmetice pt bebe si eu ma gandeam zilele astea ca ar trebui sa iau.
Am mai citit pe la voi: Sanosan, Bubchen sau Weleda. O sa studiez piata si ma hotarasc.
Eu nu am cumparat nimic in afara de carucior, 3 body-uri, o parte din bagajul pt spital. Am cumparat cu nasa setul de scos din maternitate.. e tare haios, cu ciupercute si bulinute verzi, de la Flexi. Trebuie insa sa comand patut, saltea, cadita, lenjerie (inca ma gandesc la Feretti daca sa dau atatia bani sau sa cumpar material si sa facem noi). M-am uitat dupa materiale insa nu am vazut nimic calitativ.
A, si pe mine ma intereseaza ce intreba Carmen .. referitor la cearsafurile impermeabile pt patut. 
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">36+ cu 
AMR 3+
CarmenAlbu spune:
Buna dimineata delfinariu
, eu ma trezesc cu noaptea'n cap... uf, asta e numai ca am o stare de nervi toata ziua din cauza asta!!!
Eladea tu ai dreptatea cea mai mare , numai ca la calcule cred ca e teribil!
Apropo de filtre, exista o cana de 2 litri pentru cine este interesat, care filtreaza perfect apa, eu am si am testat-o , iese apa curata in urma filtrarii, am luat-o pentru ca am stricat masina de cafea si umidificatorul cu apa de la robinet, si de atunci nu mai avem probleme.. Cana costa 25 euro si filtrele pentru un an inca 10 euro!
Cand am fost plecata am avut apa in cana si dupa 4 zile nu era nicio urma calcaroasa sau de altceva pe cana, ramasese perfect curata! Nu stiu daca e o optiune pentru cineva sau daca cumva in Ro se vinde ca orice altceva la suprapret insa:-(!
Oricum cum zici tu Eladea nu va fi usor pentru nimeni cu bebe mic sa-i asigure tot comfortul fara eforturi mari!! De giardia nu stiam
!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
36+ cu 
AMR 3+
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Buna dimineata delfinariu , eu ma trezesc cu noaptea'n cap... uf, asta e numai ca am o stare de nervi toata ziua din cauza asta!!!Eladea tu ai dreptatea cea mai mare , numai ca la calcule cred ca e teribil! Apropo de filtre, exista o cana de 2 litri pentru cine este interesat, care filtreaza perfect apa, eu am si am testat-o , iese apa curata in urma filtrarii, am luat-o pentru ca am stricat masina de cafea si umidificatorul cu apa de la robinet, si de atunci nu mai avem probleme.. Cana costa 25 euro si filtrele pentru un an inca 10 euro! Cand am fost plecata am avut apa in cana si dupa 4 zile nu era nicio urma calcaroasa sau de altceva pe cana, ramasese perfect curata! Nu stiu daca e o optiune pentru cineva sau daca cumva in Ro se vinde ca orice altceva la suprapret insa:-(! Oricum cum zici tu Eladea nu va fi usor pentru nimeni cu bebe mic sa-i asigure tot comfortul fara eforturi mari!! De giardia nu stiam !Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 36+ cu ![]() AMR 3+ |
Carmen, pe mine m-ar interesa cana respectiva...de unde se paote procura? de la ce firma e? mersic!

Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
Mycya spune:
Neata delfinariu
am schimbat si noi semnatura
suntem in saptamana 37
mai e asa putinnn
Crispo eu din fericire nu am mai avut azi noapte parte de ele si nici aseara, dar pentru asta nu am mancat mancare
si am mai citit pe internet sa nu bem apa in timpul mesei si timp de jumate de ora dupa ce am mancat. oricum mult nu mai este deci o sa incerc si asa numai sa dorm. de cosmetice parerea mea este sa incerci cu ceva mai normal si in caz ca nu o sa ii priiasca la piele atunci sa incerci cu weleda ca sunt destul de scumpe si eu cred ca si celelalte gen Bubchen,sanosan sunt bune.
Eladea cana cu filtru este si la noi in tara, cauta in magazinele mari cu electrice si electronice, ori poti sa intrebi ca sa nu te plimbi printre rafturi in cautarea ei.
Bianca
36 fix
Andra Maria
racusor2010 spune:
eu folosesc bubchen si sunt foarte multumita de ele...daca copilul are pielicica sensibila atunci trebuie unele mai speciale...m-am uitat sa nu aiba parabeni....
Corina tu intrebai cu ce dam pe copil...mie pediatra mi-a zis ca vara sa nu ii dau cu ulei, ci cu lapte de corp...si noi aveam solzisori si piele cam uscata cand a venit ea...si acum suntem moale si delicat ![]()
mami de brotacel Andrei Ioan
CarmenAlbu spune:
Eladea cana este produsa de BWT (best water technology) dar sunt sigura ca sunt mai multe firme producatoare, 
Sorina nu a dat niciun semn... O fi ceva??
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
36+ cu 
AMR 3+
CarmenAlbu spune:
www.bwt-group.com/EN/Company/" target="_blank">apa site ul lor
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
36+ cu 
AMR 3+