BV Oana, BELU, Andreea84! iul-aug 2010 (159)
Raspunsuri - Pagina 12
Mycya spune:
azi dorm mai mult credca fetele din listuta
somnul asta e semn bun, poate vin delfinasii
Bianca
36 fix
Andra Maria
Cris2010 spune:
'Neata delfinariu!
Semnez si eu condica pe ziua de azi
.
Larissa, ma bucur ca v-ati distrat ieri la petrecere. Ti-am vazut si burtica
.
Ieri toata dupa-amiaza am eliminat din dop si azi dimineata chiar am simtit cum iese
. Prima data a iesit maroniu (cred ca si de la controlul pe masa) iar in rest transparent si cu firisoare de sange, iar cantitativ destul de consistent. Cam trei-patru cm de fiecare data. Am mai eliminat si inainte (vreo doua saptamani) ceva asemanator ca textura, numai ca era clar-transparent si in cantitate foarte foarte mica. Am crezut ca era din dop, acum imi dau seama ce inseamna dop .Scuze daca detaliile sunt prea
.
Cris
39+ cu
Cris2010 spune:
Cosmetice pt bebelusa am luat de la Plafar de la Bentley Organic cu 85% ingrediente organice.
Cris
39+ cu
crispro spune:
Cris, pls help. Acum dimi am obs pe hartie, dupa susu, scurgeri normale cu 2 firisoare mici de sange. Crezi ca e din dop? Nu iese inca nimic singur, de genu s ale vad pe chilot, doar daca ma sterg... Is speriata! Scuze daca am dat si eu prea multe detalii... Nu as suna dr ca poate e doar parte din dop, normala, si oricum maine am control... Nu ma doare nimic, bebe misca ok.
Cristina
39+ cu 
crispro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 cristinuta, la gynia o sa-ti recomande pt fundic binecunoscuta si renumita pasta Petrini de la farmacie...iar ca produse de cosmetica cele de la Bubchen... ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Merci, Eladea. Le incercam intai pe astea, atunci.

Cristina
39+ cu
Cris2010 spune:
| citat din mesajul lui crispro Cris, pls help. Acum dimi am obs pe hartie, dupa susu, scurgeri normale cu 2 firisoare mici de sange. Crezi ca e din dop? Nu iese inca nimic singur, de genu s ale vad pe chilot, doar daca ma sterg... Is speriata! Scuze daca am dat si eu prea multe detalii... Nu as suna dr ca poate e doar parte din dop, normala, si oricum maine am control... Nu ma doare nimic, bebe misca ok. Cristina 39+ cu ![]() |
Dupa cum e la mine, nu cred ca e dop. La mine e ca un mucus care se intinde ca mucii (scuze, scuze, scuze)
Trebuie sa ma spal pe cap si mi-e asa de greu... Ieri am stat atat de cuminte sa nu nasc, ca nici pe cap nu m-am spalat

Cris
39+ cu
crispro spune:
Of, merci, Cris. La mine e in cantitate foarte, foarte mica, tot mucus, dar cu foarte putine firisoare. Am impresia e ca asemanator cu ce ziceai ca ai avut tu, inca de acum 2 saptamani. Sper sa fie totul bine. Is stresata ca e placenta imbatranita si lichidul putin, si tot il monitorizez pe bebe sa miste bine. Deocamdata e foarte activ. Doamne ajuta sa o ducem pana maine, si eu, si tu!
Cristina
39+ cu 
larissa_79 spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 eu folosesc bubchen si sunt foarte multumita de ele...daca copilul are pielicica sensibila atunci trebuie unele mai speciale...m-am uitat sa nu aiba parabeni.... Corina tu intrebai cu ce dam pe copil...mie pediatra mi-a zis ca vara sa nu ii dau cu ulei, ci cu lapte de corp...si noi aveam solzisori si piele cam uscata cand a venit ea...si acum suntem moale si delicat mami de brotacel Andrei Ioan |
de data asta o sa i-au si eu bubchen....racusoru' cand ai timp zi-mi si mie ce folosesti tu si de unde le-ai luat.
Larisa
38+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR max 13 zile 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
larissa_79 spune:
cris2010, la mine e cum ai eliminat tu cu 2 saptamani inainte...nu e deloc consistent. Am eu un feeling ca mai dureaza...miercuri ma duc la control iar...de data asta la Municipal ca e dr mea de garda.
De dimineata am fost la biserica....dup-amaiza daca ma ajuta Bunul Dumnezeu vreau sa ajung la Radu Voda la moastele Sf Nectarie....sa ma inchin.
De maine program normal...
Eu aveam senzatia ca mai e muuulta lume de nascut inainte mea...da' de unde...
lista e destul de scurta si urmez si io. ![]()
Larisa
38+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR max 13 zile 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
anca_vlad spune:
ziua buna fetele...
declar o noapte de cosmar a crezut ca ajung la spital si nasc contractii si crampe la greu dureri de spate!
luni il sun pe dr sa vb el sper sa mai rezist 2s!
azi o sa fug la nani!
sterilizator am gasit de oczie la tefal cu 100 ron!
Anca +35s
ANA-MARIA AMR 3S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
DOAMNE AJUTA!

mami de brotacel Andrei Ioan