BV Oana, BELU, Andreea84! iul-aug 2010 (159)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

azi dorm mai mult credca fetele din listuta somnul asta e semn bun, poate vin delfinasii

Bianca 36 fix Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

'Neata delfinariu!

Semnez si eu condica pe ziua de azi.

Larissa, ma bucur ca v-ati distrat ieri la petrecere. Ti-am vazut si burtica.
Ieri toata dupa-amiaza am eliminat din dop si azi dimineata chiar am simtit cum iese. Prima data a iesit maroniu (cred ca si de la controlul pe masa) iar in rest transparent si cu firisoare de sange, iar cantitativ destul de consistent. Cam trei-patru cm de fiecare data. Am mai eliminat si inainte (vreo doua saptamani) ceva asemanator ca textura, numai ca era clar-transparent si in cantitate foarte foarte mica. Am crezut ca era din dop, acum imi dau seama ce inseamna dop .Scuze daca detaliile sunt prea .

Cris 39+ cu

Mergi la inceput

Cosmetice pt bebelusa am luat de la Plafar de la Bentley Organic cu 85% ingrediente organice.

Cris 39+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Cris, pls help. Acum dimi am obs pe hartie, dupa susu, scurgeri normale cu 2 firisoare mici de sange. Crezi ca e din dop? Nu iese inca nimic singur, de genu s ale vad pe chilot, doar daca ma sterg... Is speriata! Scuze daca am dat si eu prea multe detalii... Nu as suna dr ca poate e doar parte din dop, normala, si oricum maine am control... Nu ma doare nimic, bebe misca ok.

Cristina 39+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

cristinuta, la gynia o sa-ti recomande pt fundic binecunoscuta si renumita pasta Petrini de la farmacie...iar ca produse de cosmetica cele de la Bubchen...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Merci, Eladea. Le incercam intai pe astea, atunci.

Cristina 39+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Cris, pls help. Acum dimi am obs pe hartie, dupa susu, scurgeri normale cu 2 firisoare mici de sange. Crezi ca e din dop? Nu iese inca nimic singur, de genu s ale vad pe chilot, doar daca ma sterg... Is speriata! Scuze daca am dat si eu prea multe detalii... Nu as suna dr ca poate e doar parte din dop, normala, si oricum maine am control... Nu ma doare nimic, bebe misca ok.

Cristina 39+ cu

Dupa cum e la mine, nu cred ca e dop. La mine e ca un mucus care se intinde ca mucii (scuze, scuze, scuze). Dar fiecare organism e unic si chiar daca si la tine e din dop, nu-ti face griji. Stai cumintica (fara nici un fel de efort) si maine te lamureste dr.

Trebuie sa ma spal pe cap si mi-e asa de greu... Ieri am stat atat de cuminte sa nu nasc, ca nici pe cap nu m-am spalat. Am incercat la un coafor de langa mine, dar nu aveau liber... asa ca azi nu scap

Cris 39+ cu

Mergi la inceput

Of, merci, Cris. La mine e in cantitate foarte, foarte mica, tot mucus, dar cu foarte putine firisoare. Am impresia e ca asemanator cu ce ziceai ca ai avut tu, inca de acum 2 saptamani. Sper sa fie totul bine. Is stresata ca e placenta imbatranita si lichidul putin, si tot il monitorizez pe bebe sa miste bine. Deocamdata e foarte activ. Doamne ajuta sa o ducem pana maine, si eu, si tu!

Cristina 39+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

eu folosesc bubchen si sunt foarte multumita de ele...daca copilul are pielicica sensibila atunci trebuie unele mai speciale...m-am uitat sa nu aiba parabeni....

Corina tu intrebai cu ce dam pe copil...mie pediatra mi-a zis ca vara sa nu ii dau cu ulei, ci cu lapte de corp...si noi aveam solzisori si piele cam uscata cand a venit ea...si acum suntem moale si delicat

mami de brotacel Andrei Ioan

de data asta o sa i-au si eu bubchen....racusoru' cand ai timp zi-mi si mie ce folosesti tu si de unde le-ai luat.

Larisa 38+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR max 13 zile
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

cris2010, la mine e cum ai eliminat tu cu 2 saptamani inainte...nu e deloc consistent. Am eu un feeling ca mai dureaza...miercuri ma duc la control iar...de data asta la Municipal ca e dr mea de garda.
De dimineata am fost la biserica....dup-amaiza daca ma ajuta Bunul Dumnezeu vreau sa ajung la Radu Voda la moastele Sf Nectarie....sa ma inchin.
De maine program normal...
Eu aveam senzatia ca mai e muuulta lume de nascut inainte mea...da' de unde... lista e destul de scurta si urmez si io.

Larisa 38+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR max 13 zile
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

ziua buna fetele...

declar o noapte de cosmar a crezut ca ajung la spital si nasc contractii si crampe la greu dureri de spate!

luni il sun pe dr sa vb el sper sa mai rezist 2s!

azi o sa fug la nani!

sterilizator am gasit de oczie la tefal cu 100 ron!

Anca +35s ANA-MARIA AMR 3S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput