BV Oana, BELU, Andreea84! iul-aug 2010 (159)
Raspunsuri - Pagina 13
crispro spune:
Mycya,
. O sa incerc Bubchen, nu stiam ca sunt mai ieftine... Drept e ca nici nu m-am uitat... Bine ca ai reusit sa fentezi arsurile azi noapte...![]()
Cristina
39+ cu 
btz_ovi spune:
Hello gagici.
Voi cum luati Fierul?In combinatie cu ceva?Va este rau de la el?Eu imi pisez 2 felii de lamaie cu zahar si pun si 20 picaturi,insa sincer nu am observat sa imi fie rau deloc de la el
.Dr de fam. mi-a zis ca o sa vomit,o sa ametesc insa nimic.![]()
39+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 2 ZILE
pana la 
rodyka spune:
buna dimi, delfinariu! nimeni nimic...
crispro, inca nu dai semne adevarate de nastere...
anca, de tine imi fac ceva griji, mai ales ca esti tu atat de stresata...
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_vlad sterilizator am gasit de oczie la tefal cu 100 ron! |
intre timp gasisem pe www.eurotiendaonline.es/p247185/Esterilizador-electrico-Maximus- -Lote-de-6-biberones-lujo/product_info.html" target="_blank">asta , are 6 bibi inlcuse, fara bibi e mai ieftin cu vreo 7 euro, chelt de exp sunt 16,50 eur si livreaza si in Ro. dar daca ai gasit la 100 ron, super! toate fac aceeasi treaba.
imi place de dragaica cum rezista ea pe baricade...
si sorina chiar, pe unde-o fi?! eu am lasat peste noapte motate de garda, in caz de...
o sa-mi pice capul pe laptotp de somn... dupa miezul noptii (cand au plecat nasii de la noi) am avut program de papa la fiecare ora jumate, nu ne mai saturam!!! sper ca asta inseamna ca va lua mai rapid in greutate! de dimineata stateau tati si printesita si se uitau la noi cum papam si dormim in fotoliu (am mutat din salon in dormitor si un fotoliu maaree ptr papat anume), iar la jumate de ora diferenta dormeau toti trei (tati si printesita in patul mare matrimonial si delfinasa in bratele mele...), asa ca am facut un dus, am papat o prajiturica (apropo, n-am avut chef de pregatit visinele, asa ca am pus mac deasupra
de iesit la plimbarica nu prea se pune azi problema daca vrea sa pape asa de des... ca eu nu-s genul care sa-si scoata titi la aer in mijlocul drumului
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
sorina_goga spune:
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Eladea cana este produsa de BWT (best water technology) dar sunt sigura ca sunt mai multe firme producatoare, ![]() Sorina nu a dat niciun semn... O fi ceva?? Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 36+ cu ![]() AMR 3+ |

nu este nimic. salutari de la noi TOT 2in 1. deja m-am resemnat. marti la ora 8 ma prezint la spital pentru inducere. al meu bebe nu da nici un semn ca ar vrea sa iasa. asta e, nu vroiam sa ajung la inducere dar daca nu se poate altfel......
40+
Bogdan-Andrei
AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...
sorina_goga spune:
citat din mesajul lui rodycasi sorina chiar, pe unde-o fi?! eu am lasat peste noapte motate de garda, in caz de... delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
pe acasa, dar am lenevit mai mult, aseara a venit in vizita si sotul, in seara asta pleaca iar maine seara sau marti se intoarce. am profitat de ziua asta frumoasa si am fost la plimbarica. stai linistita dau de veste daca se intampla ceva. toata lumea ma intreaba cand nasc, dar nu trebuia sa fi nascut deja.....

macar acum stiu cel tarziu marti nasc. URA!!!!!!
40+
Bogdan-Andrei
AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...
Victo spune:
hello hello
aci si noi..
baiiiiiiiiii...cristinutelor..ce faceti? de fapt, ce fac ai nostri..
btz-ule? noi pe cand? ca vad ca la Sorina e hotarat ca e marti..
io azi vreau sa vad finala CM acasa, da? sa fie clar.
de spalat pe cap m-am spalat ieri. Saptamana asta sper ca e ultima de burtosenie, ca deja se ingroasa gluma...
cosmetice bubchen am luat si eu- acu vreo cateva zile- un gel de sus si o crema pt fund si atat.
sterilizatul (sau fiertul) dupa fiecare folosire, pana la 1 an!dar de spalat oricum trebuie sa le speli cu detergent, sa le clatesti inainte! nu le pui la sterilizat cu laptele pe sticluta!
si eu ma misc f greu, mi-e f greu la mers..ridicat..asezat...
andreea, ati reusit sa ajungeti la preot?
Paula
cu
Mihai 39+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 2 zile de dans in burtica
crispro spune:
Rodi, da Doamne sa nu fie inca semne de nastere... Cel putin pana maine. Ca stau cuminte in patut... Am fost la baie, noroc ca am ajuns pana acolo - diaree. Eu care am scaun normal... Si nu cred ca am mancat ceva ce sa imi provoace diareea. Poate ca incet se pregateste organismul, dar semne clare nu sunt- nu contractii, nu s-a rupt apa, nu dureri, bebele misca bine...
Apropo de scos tzitzi la aer liber- io nici vorba de asa ceva - sunt pudica, la fel ca Racusor. Imi amintesc ca ea zicea ca nu ii placea nici prezenta mamei in timpul alaptarii. Asa si eu, am vb cu mama, mi-am instruit sotul legat de maica-sa. Dar, preventiv, am si o chestie din asta - http://www.mothercare.com/Bebe-Au-Lait-Nursing-Cover/dp/B002BEKDOG/sr=1-41/qid=1278844848/ref=sr_1_41/275-4984288-3659960?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42860041&mcb=core. Mi-a trims-o o prietena din Canada. E de fapt un sortulet mai scurt, nu iti vede nimeni nimic, doar tu cu bebe te vezi. Nu is adepta alaptatului in strada, dar poate mergem pe undeva la cumparaturi, sa pot alapta in masina, linistita, fara sa se zgaiasca lumea...
Sorina, tare imi doresc sa vina Bogdan al tau de buna voie. Stiu ca majoritatea mamicilor de pe forum care au avut parte de inducere nu au avut si cea mai grozava experienta. Dar nu e musai sa fie si la tine asa. Cumnata mea a nascut cu inducere, rapid, usor, un bebel de nota 10. Nu a fost foarte dureros, si fara epidurala, ca s-a dilatat repede, si a zis doctorul ca nu e cazul... Asa ca daca pana marti nu se intampla nimic, iti doresc sa ai parte de o nastere foarte usoara si cat se poate de nedureroasa, sa vina bebelu cu bine.

Cristina
39+ cu 
crispro spune:
BTZ, io fierul il iau dupa mancare. Cele care il iau inainte de masa se plangeau de greata. Nici eu nu am nimic. E foarte bine ca il iei cu lamaie, ca se asimileaza mult mai bine daca e luat impreuna cu vit C. 
Cristina
39+ cu 
racusor2010 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui larissa_79
de data asta o sa i-au si eu bubchen....racusoru' cand ai timp zi-mi si mie ce folosesti tu si de unde le-ai luat. Larisa 38+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR max 13 zile ![]() http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
dintr-un hipermarket, real sau cora...dar am vazut la happy baby, la fel la preturi bune si acum folosesc asa:
- gel de dus pentru baita (e si samponel)
- crema de fundulet (e mai buna aia in cutie ca de nivea, nu la tub, sper ca intelegi
- lapte de corp
mai am si ulei si sapun dar nu le-am folosit deloc pana acum
si pentru fundulet folosesc crema de galbenele de la mekflett dupa baita sau dupa ce il spal la fundulet...
mami de brotacel Andrei Ioan
coteasca spune:
Buna fetele!!! Merci de raspunsuri
. Si mie pediatra mi-a zis sa folosesc ulei de corp pt bebei si am luat de la sanosan, dar nu mi s-a parut prea bun, pielicica continua sa se exfolieze, asa ca aseara am experimentat uleiul de masline si am vazut ca hidrateaza foarte bine si nu pateaza, asa ca o sa continui sa il dau pe copil cu ulei ca e si natural fara chimicale.
Am reusit sa-l pacalesc noaptea sa nu ma mai tina cate 2 ore cu tzitzi in gura, ii dau o juma de ora tzitzi, suge bine si apoi il pacalesc cu suzeta, molfaie la ea pana adoarme si asa toata lumea e fericita.
Vroiam sa va intreb ce folositi pt buricut???? La mine a cazut si pediatra a zis sa dam cu spirt, asa ca am vazut ca tot sangereaza si se usuca acolo, oare o fi normal???? la voi e la fel???
Va pupic
Corina,
fericita mamica de Tudor Andrei
http://happyrooms.blogspot.com/

citat din mesajul lui rodyca
(13 iulie 2006)
AMR max 13 zile