BV Oana, BELU, Andreea84! iul-aug 2010 (159)
Raspunsuri - Pagina 14
larissa_79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui coteasca Buna fetele!!! Merci de raspunsuri ![]() . Si mie pediatra mi-a zis sa folosesc ulei de corp pt bebei si am luat de la sanosan, dar nu mi s-a parut prea bun, pielicica continua sa se exfolieze, asa ca aseara am experimentat uleiul de masline si am vazut ca hidrateaza foarte bine si nu pateaza, asa ca o sa continui sa il dau pe copil cu ulei ca e si natural fara chimicale.Am reusit sa-l pacalesc noaptea sa nu ma mai tina cate 2 ore cu tzitzi in gura, ii dau o juma de ora tzitzi, suge bine si apoi il pacalesc cu suzeta, molfaie la ea pana adoarme si asa toata lumea e fericita. Vroiam sa va intreb ce folositi pt buricut???? La mine a cazut si pediatra a zis sa dam cu spirt, asa ca am vazut ca tot sangereaza si se usuca acolo, oare o fi normal???? la voi e la fel??? Va pupic ![]() Corina, fericita mamica de Tudor Andreihttp://happyrooms.blogspot.com/ |
vara e mai indicat sa folosesti lapte de corp la bebe...si mai putin ulei. Parca si racusoru' spunea ca i-a zis pediatra iar sora mea pe testate zice ca e mai bun laptele de corp decat uleiul acum vara.
Larisa
38+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR max 13 zile 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
tina_80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puiutz_mic Fetelor, deci e musai sa ne cumparam sterilizator? Toata lumea il lauda pe cel de Philips ... dar vad ca e vreo 4-5 mil... A cumparat/folosit cineva de la alte marci? Michelle tu spui de cel de pe amazon.de ... am inteles eu bine ca transportul e doar in jur de 8 euro?!? Deci m-ar costa in total pana in 50 euro? |
De la Philips am si eu (care ni l-a aratat si Michelle) si am dat pe el 290 lei. L-a cumparat sotul de la farmacia din zona.
Sunt f multumita de el!
tina cu

Radu Gabriel 16.06.2010
Doamne ajuta sa ajungem cu bine acasa!
mousel spune:
butricilor , am fost si eu la ecograf si la control: fata are 1992 la 33de saptamani...e in grafic cu greutatea? nu e prea micuta? in rest e bine totul doar colul meu e cam scurt si trebuie sa stau mai mult pe acasa in pat ceea ce nu prea pot sa fac.
31+ Fetita cu fundita IULIA (la al 2-lea nume ne mai gandim)
Mycya spune:
hello fetele, noi ne-am facut somnul de frumusete nu stiu cum de am reusit sa dorm 2 ore
ma simt asa bine in sfarsit
Mousel daca doctorul a spus ca e in grafic si e bine inseamna ca e ok, si dupa cum ai vazut ca spuneau fetele nici nu mai trebuie sa ne mai stresam cu asta ca majoritatea se nasc cu alta greutate decat precizeaza ecograful.stai in pat si ai grija de col ca e important sa ajungi macar la 37 de saptamani. 
acum ma duc sa pap si eu ca nu mai pot de foame, tot incerc sa pacalesc stomacul cu diverse sa nu ma mai ia arsurile iar dar nu pot nici asa
Crispo stai ca vin din urma acusica nu te las singurica cu ele.
Bianca
36 fix
Andra Maria
tina_80 spune:
Anca, de unde ai luat scutece de la Sano?
Eu folosesc f multe produse de la sano si sunt f multumita de cum isi fac treaba, cred ca si scutecele sunt bune.
Merci!

tina cu 
Radu Gabriel 16.06.2010
Doamne ajuta sa ajungem cu bine acasa!
btz_ovi spune:
Fetelor eu ma gandesc numai la un lucru:cum doctorita nu mai am,in cazul in care depasesc termenul si nu am nici un simptom de nastere,nu contractii,nu dop eliminat ce ma fac?Daca ma duc asa la spital oare ma baga cineva in seama?Mi-e si teama pt pusti 

39+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 2 ZILE
pana la 
Victo spune:
btz..stai clipa ca n-am priceput..cum adica nu mai ai drita? da unde e?
Paula
cu
Mihai 39+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 4 zile de dans in burtica
Victo spune:
eu n-am reusit sa dorm..mi-e cald..
am mancat in schimb..Stefan doarme de la 1 jumate
si deja incep sa ma plictisesc
..bine, nici nu pun mana sa fac si io ceva, sa citesc ceva..de trebaluit am zis stop..sa faca cine-o mai vrea, eu pun -scot vasele din masina de spalat si cam atat.
dim. am fost in parc cu copilu..uff..greu la plimbare cu baba :)
Paula
cu
Mihai 39+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 2 zile de dans in burtica
btz_ovi spune:
Doctorita mea la controlul de joi a fost foarte sictirita si m-a abandonat din cauza ca pe parcursul celor 9 luni de sarcina nu i-am cotizat si ei in buzunarele banuti si cafele,cartuse de tigari etc etc
39+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 2 ZILE
pana la 

fericita mamica de Tudor Andrei