BV Oana, BELU, Andreea84! iul-aug 2010 (159)
Raspunsuri - Pagina 15
Victo spune:
esti sigura? ti-a zis ea expres ca nu te asista la nastere???? poate ti s-a parut tie, ca vezi, noi stam cam prost cu nervii in perioada asta.
poate a avut o noapte grea, era nedormita etc etc..alt fel de probleme.
eu nu i-am dat nimic niciodata dritei mele in afara de banii pe consultatie, ca de aia are cabinet privat si naste la clinica privata. probabil un buchet de flori.
ar fi culmea acu sa platim si consultatiile, sa mai dam si in plus.
iar la stat se da dupa ce se naste copilul, oricum...
Paula
cu
Mihai 39+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 4 zile de dans in burtica
Victo spune:
gata, eu nu mai am niciun amr..odiseea mea s-a cam terminat. sa nu zic intr-un ceas rau, dar 99% vreau sa ma opresc la 2 copii.
sotul meu n-ar zice nu si la al 3 lea..dar eu zic ca ajunge.insa..vorba lui JR..never say never..cine stie ce m-o apuca pe la batraneti?![]()
Paula
cu
Mihai si Stefan (30 oct. 2007)
Hai bebita, sa ne cunoastem!
Mycya spune:
Btz_ovi in caz de ceva eu cred ca si daca te duci si vb cu un medic de garda se poate cu inducere.ca vb aia depasesti termenul nu te lasa nimeni asa ca nu ai medicul tau.
Bianca
36 fix
Andra Maria
btz_ovi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo esti sigura? ti-a zis ea expres ca nu te asista la nastere???? poate ti s-a parut tie, ca vezi, noi stam cam prost cu nervii in perioada asta. poate a avut o noapte grea, era nedormita etc etc..alt fel de probleme. Paula cu Mihai 39+ si Stefan (30 oct. 2007)AU MAI RAMAS 4 zile de dans in burtica |
Pai dupa ce m-am tinut de fundul ei sa imi faca echo,in 5 min a si terminat cu mine.I-am pus o mie de intrebari,nu mi-a raspuns decat la una,i-am cerut monitorizare insa m-a refuzat pe motiv ca bebe misca bine desi i-am zis ca il simt foarte lenes in ultima vreme (noroc ca sughita zilnic si imi dau seama ca e ok),de contractii si alte chestii nu a vb cu mine,am intrebat-o de ce simt o presiune pe burta insa nu m-a auzit
,iar cand am intrebat-o ce fac daca nu nasc pana la termen mi-a zis sa ma duc la control ca de obicei ca ea ma tine si pana la 42 de sapt,nu e bai.Insa foarte sictirita incat si asistena era uimita.Am intrebat-o daca ma baga la inducere sau cezariana insa ea mi-a zis ca nasc eu pana atunci.Daaaa,si eu nu am nici un semn.Mi-a dat de inteles CLAR ca nu o voi vedea la nastere,ca nu ii pasa de mine deloc.M-a lasat cu ochii in soare in legatura cu intrebarile mele.Nici nenorocitele alea de IR-uri nu mi-a zis daca sunt bune desi am intrebat-o de 3 ori iar cand i-am cerut sa ascult inimioara la bebe a zis ca nu are ea timp de prostii.
Nu stiam ca e o prostie sa asculti inima fiintei care creste in pantecul meu.
Dar in fine...daca nu i-am dat mici atentii

39+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 2 ZILE
pana la 
Victo spune:
mycya stau bine sarmalele
? de le-ai facut cu prajeala..apoi ai ce trage cu arsurile pe ziua de azi.
eu de cd am copilul nu mai fac cu prajeala nicio mancare aproape. rarisim dc pun eu stiu..ceapa calita cu bulion la fasole( ca din asta lui nu ii dau).
la sarmale totul amestec, pun in frunze si atat, la fiert cu ele.nu ies asa gustoase, dar sunt mai sanatoase.
Paula
cu
Mihai si Stefan (30 oct. 2007)
Hai bebita, sa ne cunoastem!
btz_ovi spune:
Mycya eu am speranta ca voi da peste un medic bun de garda.Cand aveam 36 de sapt am ajuns la urgente si dr mi-a dat Arefam
,ceea ce se da in primul trimestru.La noi cam fac treburile din sila,sa se poarte cu tine tre sa le impingi bani grei.
Iar asigurarea la CNAS pt ce mai e???
39+cu
AMR 2 ZILE
pana la 
Isa_Cris spune:
Btz_ovi, si eu mai am un pic ( 6 zile pana la termen) si n-am nici macar un simptom. Simt un pic de presiune in partea de jos dar daca ma intind e ok. Incep sa-mi fac si eu probleme de genul "ce fac daca trec de termen"... nici mie nu mi-a spus nimeni nimic despre asta. Un lucru e sigur.. daca trec de termen ma duc la dr, iar daca imi da flit ma duc la altul.. tot se gaseste cineva care sa ne lamureasca ce si cum urmeaza!
Totusi, dupa parerea mea .. cand bebele vrea sa vina... vine! nu te stresa foarte tare...ca vine el!
39+
Poze
Strumphuletul meu
btz_ovi spune:
Isa
Eu oricum nu mai apelez la ea caci imi da cu flit sigur.Mereu a fost genul care nu da explicatii si te expediaza,insa nu cu toata lumea.Eu nu sunt genul care sa pup in fund (scuze de expresie),sa ma duc cu buchete de flori si pungi pline.Ar trebui sa isi faca treaba la fel cu toata lumea deoarece este la un spital de stat si are salar iar eu platesc o asigurare.POate sunt considerata egoista insa nu sunt genul sa lingusesc.
Si cel mai rau mi-a parut ca desi un medic care imi mai facuse echo si stia sarcina mea se oferise si acum sa vb insa l-am refuzat pe motiv ca e ultimul control si discut pe indelete cu dr mea.
De unde atata bucurie.
Madam sictirita tare!!!!
Nu zic,toti avem zile proaste insa nu sunt eu responsabila pt problemele ei personale,si eu am destule pe cap.Nu tre sa se razbune pe mine pt ce are dansa.Corect?
Ea tot zice ca nasc eu insa mi-a zis clar ca nu am nici o sansa prea curand.
Deci ce sa fac ca nu stiu....Mi-e teama ca daca ma duc la spital si cer inducere dau peste un medic mai tampit si imi zice sa ma duc acasa chiar daca am depasit termenul si sa astept sa se nasca.
Am o cunostinta care nici in sapt 42 nu dadea semne ce naste si pana ce nu s-a dus sa faca taraboi in spital medicul nici nu o baga in seama.
Nici asa nu vreau sa ajung caci doamne fereste nu vreau sa ii pun viata in pericol copilului meu...
39+cu
AMR 2 ZILE
pana la 
sibip spune:
| citat din mesajul lui btz_ovi Doctorita mea la controlul de joi a fost foarte sictirita si m-a abandonat din cauza ca pe parcursul celor 9 luni de sarcina nu i-am cotizat si ei in buzunarele banuti si cafele,cartuse de tigari etc etc |
Da-mi si mie te rog pm cu numele doctoritei tale si spitalul unde urmeaza sa nasti, mai stiu doctori in Iasi.
katalina spune:
| citat din mesajul lui Victo gata, eu nu mai am niciun amr..odiseea mea s-a cam terminat. sa nu zic intr-un ceas rau, dar 99% vreau sa ma opresc la 2 copii. sotul meu n-ar zice nu si la al 3 lea..dar eu zic ca ajunge.insa..vorba lui JR..never say never..cine stie ce m-o apuca pe la batraneti? Paula cu Mihai si Stefan (30 oct. 2007)Hai bebita, sa ne cunoastem! |
Asa am zis si eu ca ma opresc la 2, dar acum un an si ceva mi s-a declansat o dorinta imensa sa-l mai am si pe al treilea,un an de zile ne-am gindit:facem sau nu facem si iata,am zzis ca daca nu-l fac sigur voi regreta,si uite ca sunt cea mai fericita:e tot ce mi-am dorit.

Catalina
34+ 
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)