BV Oana, BELU, Andreea84! iul-aug 2010 (159)
Raspunsuri - Pagina 16
eladea2005 spune:
mycya, carmen...mersi de info..trebuie sa caut si eu cana de genul ala...ca filtrele care se monteaza la robinet la chiveta sunt f scumpe...
larisa, ma vazut pozicile...f draguta domnisorica...si prietenele ei..
ma bucur ca v-ati distrat...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo andreea, ati reusit sa ajungeti la preot? Paula cu Mihai 39+ si Stefan (30 oct. 2007)AU MAI RAMAS 2 zile de dans in burtica |
paula, am chemat preotul acasa...a venit, a facut molitva si gata...am si iesit afara...
hai ca tin pumnii sa iasa bb Mihai odata! da de stire...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Ana. spune:
aveti idee daca e necesar pt patutul din fas saltea?
patutul vine cu o salteluta,dar cam subtirica
38+ cu 
DPN 18 iulie
Cris2010 spune:
Coteasca, noua ne-a zis moasa la cursuri ca e bun si betadina unguient si baneocin pudra pt buricul cazut.
Btz, vazut burtica
. Original
.
Cris
39+ cu
Cris2010 spune:
| citat din mesajul lui Ana. aveti idee daca e necesar pt patutul din fas saltea? patutul vine cu o salteluta,dar cam subtirica 38+ cu ![]() DPN 18 iulie |
Eu stiu ca spatele lui bb trebuie sa aiba o sustinere buna, daca somiera e flexibila, parerea mea e ca trebuie o salteluta mai groasa.
Cris
39+ cu
btz_ovi spune:
| citat din mesajul lui Cris2010 Btz, nu poti sa te duci la dr. care ti-a facut ecografiile?Cris 39+ cu ![]() |
Pai la asta ma gandeam si eu.
Despre dansul am auzit numai de bine,la echo mereu ne-a dat explicatii multe si mie si sotului,ne-a raspuns detaliat la fiecare intrebare,ba chiar si-a spus si parerile despre cezariana si naturala,a fost extrem de amabil si politicos desi sincer nu avea nici o obligatie fata de mine.
Problema este la noi nu se baga foarte multi la naturala,te lasa sa nasti cu medicul de garda,iar medicii care supravegheaza sarcina vin la spital doar in cazuri de urgenta.
Eu am o cunostinta care a fost pacienta dr mele,se ducea de 3 ori pe luna la dansa,atentii,cadouri,a avut o sarcina usoara ce e drept,insa fiind prima a insistat destul de mult cu detaliile numai sa fie sigura ca o asista la nastere.Guess what?Desi dr era in spital si bebe intrase in suferinta fetala nici nu s-a dus la ea,a lasat-o cu alt medic

39+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 2 ZILE
pana la 
Cris2010 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui btz_ovi
Pai la asta ma gandeam si eu. Despre dansul am auzit numai de bine,la echo mereu ne-a dat explicatii multe si mie si sotului,ne-a raspuns detaliat la fiecare intrebare,ba chiar si-a spus si parerile despre cezariana si naturala,a fost extrem de amabil si politicos desi sincer nu avea nici o obligatie fata de mine. Problema este la noi nu se baga foarte multi la naturala,te lasa sa nasti cu medicul de garda,iar medicii care supravegheaza sarcina vin la spital doar in cazuri de urgenta. Eu am o cunostinta care a fost pacienta dr mele,se ducea de 3 ori pe luna la dansa,atentii,cadouri,a avut o sarcina usoara ce e drept,insa fiind prima a insistat destul de mult cu detaliile numai sa fie sigura ca o asista la nastere.Guess what?Desi dr era in spital si bebe intrase in suferinta fetala nici nu s-a dus la ea,a lasat-o cu alt medic ![]() 39+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI AMR 2 ZILE pana la ![]() |
Nasol... Poate vb cu medicul la care merge Sorina. Am inteles ca marti ii face inducere (nu ii doresc asta) daca nu se intampla nimic pana atunci, deci merge pe naturala.
Cris
39+ cu
btz_ovi spune:
cris 
uu ce poze sexy 

Pai sotul zicea sa ma duc miercuri la doctorita sa mai vb cu ea inca o data.Daca nu o sa vb cu acel medic,sper sa fie de acord.
Off inducerea ..am auzit de dansa ca e nasoala,eu ma rog ca toate sa nu apelam la ea,sa nastem cum ne dorim.
Dar nu depinde de noi ci de comorile din burtica.
Ei sa fie bine ca noi trecem peste orice!!!!!!!!!!
39+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 2 ZILE
pana la