BV Oana, BELU, Andreea84! iul-aug 2010 (159)
Raspunsuri - Pagina 17
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui btz_ovi cris ![]() uu ce poze sexy ![]() ![]() Pai sotul zicea sa ma duc miercuri la doctorita sa mai vb cu ea inca o data.Daca nu o sa vb cu acel medic,sper sa fie de acord. Off inducerea ..am auzit de dansa ca e nasoala,eu ma rog ca toate sa nu apelam la ea,sa nastem cum ne dorim. Dar nu depinde de noi ci de comorile din burtica. Ei sa fie bine ca noi trecem peste orice!!!!!!!!!! 39+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI AMR 2 ZILE pana la ![]() |
of draga mea, ce situatie nasoala cu dr asta...
cu siguranta o sa gasesti un medic bun care sa te asiste...nu e tarziu sa cauti acum...pacat ca te-ai mai dus la ea...atata timp...cat despre inducere, nu stiu daca e asa nasol..am o prietena care a nascut cu inducere si mi-a zis ca n-a fost nici pe departe asa groaznic cum zice lumea...
acum ce sa zic, eu una n-am trecut prin asta, dar cred ca depinde mult de la o persoana la alta...*********************************************************
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
racusor2010 spune:
am comandat niste mobila..dar a cam intarziat nenea, asa ca ne-a stricat planurile de scos copilul afara...desi dimineata am iesit cu tati si cu mami la plimbare aproape 2 ore
si pana in IOR, tare frumos parcul asta...
acum am pus supica la foc, niste cartofi sa se coaca la cuptor si jumate de ora am trimis juniorul cu tati la plimbare...pana la 9 cand e baita...dar acum e toata casa numai a mea...ciudat sentiment ![]()
![]()
si sa va spun de gazutze..avea dreptate pediatra ca de asta caraie cand e in patut...acum cand caraie daca il iau in brate, il tin lipit de burtica mea si il frec usor pe spate, de jos in sus, dupa 1 minut doua simt cum se ridica o bula de aer si apoi el ragaie...si apoi doarme linistit, fara nici o problema...
si bietul copil se sperie cand regurgiteaza si incepe sa planga
nu prea regurgiteaza, dar de 2 ori l=am vazut eu si nu stia ce i se intampla, facuse ochisorii asa mari si nu stia ce sa faca...
mami de brotacel Andrei Ioan
racusor2010 spune:
totusi sper ca noaptea asta sa doarma...ca sunt franta..desi daca a dormit acum bine parca vad ca dupa baita iar e copil atomic 

dar a inceput sa manance foarte mult...el e mic, ar trebui sa manance 150 ml/kg corp...dar are momente cand sta doar la san, dar nu se satura, dar sta cate o ora, mai face pauza de o ora cand nu doarme, mai papa o ora..ei si cand il razbeste foamea fara 60 ml de formula nu scapam...
dar noaptea zici ca e haplea...mananca intr-una...si ca haplea...nu are rabdare sa scoata gazutele, dupa ai durere de burtica normal...si asa mami e rupta de oboseala...aa, si dimineata pe la 4 molfaie doar putin san si apoi doarme dus pana dimineata...
daca ramane cu programul asta o iau 

astept sa se faca de 4 kile sa vedem ce program de noapte isi face ![]()
![]()
mami de brotacel Andrei Ioan
Sheritra spune:
Gagici, bine v-am gasit si
la fiecare i n parte!
Multumesc tuturor de urari si ganduri bune, felicitari!
Felicitari Belu si Ooana, sa va traiasca bbii!
btz_ovi spune:
Ioi,Madame Sheri bine ai venit acasa cu printesele tale.
Ce faciiiiiiiiiiiiiii????????

Cum te simti?
Cum sunt gagicile?
Hai nu ne mai tine in suspans ![]()
39+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 2 ZILE
pana la 
Sheritra spune:
Gagici, bine v-am gasit si
la fiecare in parte!
Multumesc tuturor de urari si ganduri bune, felicitari 

!
Felicitari Belu si Ooana, sa va traiasca bbii!
Eii si acu despre noi.
De ieri suntem acasa, neonatologul a vrut sa ne dea drumul in a 3 zi, i-am spus stai bre linistit ca io mai stau o zi, n-are cine ma ajuta casa, aici e bine, papica, caldurica, vin doar la alaptat.
Fetele sunt belea, n-am crezut sa existe asa ceva, mananca si dorm, nu stau deloc treze, nu plang, atat, ma plictisesc deja
.
Cu hrana insa e mai dificil in doi, din cauza alaptatului, las cate o tata la fiecare, si cum inca am colostru nu ajunge trebuie si completare, la fiecare masa trebuiesc convinse sa pape la titi, scuturate, gadilate, si se stramba cand simt colostru de zici cai altceva. Apoi la biberon sug ca niste calice, parca se termina rezervorul. Imediat adorm pt alte cateva ore.
Fascinant este ca cea mica pap mai mult decat cea mare, legea supravietuirii.
In somn se cauta, iar cea mare ca in burta, se invarte pana o atinge si apoi incepe s-o impinga cu picioarele, iar Analisa facuta covrig nici nu clipeste, sta brotacel si face nani.
Acum despre nastere, pt listuta, cezariana, Amelia prima cu 3200gr nascuta la 11.37 si Analisa 2400 la 11.41. Se pare ca a avut probleme cu sugrumarea cordonului ombilical de aceea in ultimele 2 sapt a dat inapoi. Oricum este bataioasa si papacioasa, s-au nascut fara complicatii, au avut ambele apgar 10.
Pupici si tin pumnii la viitoarele mamici!
Carla, cum merge?
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sheritra Gagici, bine v-am gasit si la fiecare in parte!Multumesc tuturor de urari si ganduri bune, felicitari ![]() ![]() ! Felicitari Belu si Ooana, sa va traiasca bbii! Eii si acu despre noi. De ieri suntem acasa, neonatologul a vrut sa ne dea drumul in a 3 zi, i-am spus stai bre linistit ca io mai stau o zi, n-are cine ma ajuta casa, aici e bine, papica, caldurica, vin doar la alaptat. Fetele sunt belea, n-am crezut sa existe asa ceva, mananca si dorm, nu stau deloc treze, nu plang, atat, ma plictisesc deja Cu hrana insa e mai dificil in doi, din cauza alaptatului, las cate o tata la fiecare, si cum inca am colostru nu ajunge trebuie si completare, la fiecare masa trebuiesc convinse sa pape la titi, scuturate, gadilate, si se stramba cand simt colostru de zici cai altceva. Apoi la biberon sug ca niste calice, parca se termina rezervorul. Imediat adorm pt alte cateva ore. Fascinant este ca cea mica pap mai mult decat cea mare, legea supravietuirii. In somn se cauta, iar cea mare ca in burta, se invarte pana o atinge si apoi incepe s-o impinga cu picioarele, iar Analisa facuta covrig nici nu clipeste, sta brotacel si face nani. Acum despre nastere, pt listuta, cezariana, Amelia prima cu 3200gr nascuta la 11.37 si Analisa 2400 la 11.41. Se pare ca a avut probleme cu sugrumarea cordonului ombilical de aceea in ultimele 2 sapt a dat inapoi. Oricum este bataioasa si papacioasa, s-au nascut fara complicatii, au avut ambele apgar 10. Pupici si tin pumnii la viitoarele mamici! Carla, cum merge? Shery cu Amelia & Analisa (07.07.2010) cu si inimioara Alesia (30.10.2007) |
Felicitari, ce ma bucur pentru voi.
Sa ma tii la curent, sa-mi mai dai un sfat ca i-s tare nestiutoare

. E bine ca-s cumintele
.....of mai am si eu un picut.http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
34+ de
Tudor Sébastian si
Félix AlexandruAMR 21 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.
Dragaica spune:
Barbatul meu a fugit prin vecini cu lada de bere si "ligheanu" cu pop-corn, am ramas singurica, am papat 2 castroane uriase de ciorba Radauteana, acum ma bag la inghetata 

Pe strada noastra e liniste se cunoaste ca sunt 80% romani, au plecat toti la meci, pe quebecosi nu-i pasioneaza fotbalul ![]()
Am vazut burtica frumoasa de Cris, Doamne ce burticuta micuta ai 
Katalina[red] arati super
, superba rochia.....nu-mi vine sa cred ca esti mamica de 3 baieti. 
[red]Btz_Ovi imi place burtica ta desenata 
Cat despre medic nu te stresa, eu aici nasc cu medicul de garda, asa e regula aici, plus sa te gandesti ca nu ai gemeni, bebele tau e la termen, e ok, nu-ti fa probleme 
Ai increderec ca o sa fie totul bine.
Am pus si eu pe contul comun 2 pozici cu burtica mea de 34 saptamani ![]()
Aici e incontinuare infernal de cald, nu mai pot 
, am iesit un picut dupa paine.....si m-am intors cu lucrusoare pentru ratoi 

Cred c-am ramas singurica pe aici, sunteti toate microbiste???
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
34+ de
Tudor Sébastian si
Félix Alexandru
AMR 21 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.
beluistef spune:
Buna burtici si mamici
Am sosit si noi astazi acasa si am neeeettt....O sa pun poze pe contul cu delfinasi...s-a trezit bibisoiul....revin mai tarziu cu pozele si cu date despre noi.
Va pup si va multumesc din suflet pentru incurajarile pe care mi le-ati trimis cand eram in travaliu...au contat foarte mult cand am simtit ca nu mai rezist.
Fuuuuuuggggggg
Elena,
39+ cu
Yanis Stefan
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
AMR: 2 zile......sau ??? 

btz_ovi spune:
Dragaica 
Belu bine ai revenit acasa cu bebe Yanis
,e un dulce iar tu ai o familie tare frumoasa.Sa iti traiasca toti !!!!!!!!!
M-am uitat la pozele cu delfinasii,sunt toti scumpi rau.
Corinei ii straluceste fata de fericire
,Tina nici nu ai zice ca a nascut
,Isa,Aida,Rebecca si Antonia sunt niste fetite superbe
,Andrei e un dulce cum sta el ghemuit
,Filip un printisor grasunel
,iar Matei pare un smecheras tare dragalas.
Mi-s dragi toti 

39+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 2 ZILE
pana la 

Alesia (30.10.2007)