BV Oana, BELU, Andreea84! iul-aug 2010 (159)
Raspunsuri - Pagina 18
bumblebee spune:
Buna seara!
Btz, din pacate asta-i tara, astia-s doctorii... sa stii ca marea majoritate nu prea se uita la tine daca nu simt ceva in buzunar, offf... greu, pe de alta parte si ce salarii au... ce sa zic, e un haos...
Shery, bine ati venit acasa! Daca tot te lauzi cu fete asa cuminti, poate mai dau din bunavointa lor si strumfilor care nu-si lasa mamicile sa respire
Sa dea DD sa fie cumintele si sa se inteleaga. De abia astept sa vad pozici!
Elena (Belu) bine ati venit acasa! Ce poze frumoase, ce tatic mandru! Frumos, chiar frumos 

Alina
36+ cu 
gargarita
tanti spune:
Beluistef ai o familie reusita si fericita, foarte frumos baiatul, refacere rapida si mult laptic
sorina_goga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sheritra Gagici, bine v-am gasit si la fiecare in parte!Multumesc tuturor de urari si ganduri bune, felicitari ![]() ![]() ! Felicitari Belu si Ooana, sa va traiasca bbii! Eii si acu despre noi. De ieri suntem acasa, neonatologul a vrut sa ne dea drumul in a 3 zi, i-am spus stai bre linistit ca io mai stau o zi, n-are cine ma ajuta casa, aici e bine, papica, caldurica, vin doar la alaptat. Fetele sunt belea, n-am crezut sa existe asa ceva, mananca si dorm, nu stau deloc treze, nu plang, atat, ma plictisesc deja Cu hrana insa e mai dificil in doi, din cauza alaptatului, las cate o tata la fiecare, si cum inca am colostru nu ajunge trebuie si completare, la fiecare masa trebuiesc convinse sa pape la titi, scuturate, gadilate, si se stramba cand simt colostru de zici cai altceva. Apoi la biberon sug ca niste calice, parca se termina rezervorul. Imediat adorm pt alte cateva ore. Fascinant este ca cea mica pap mai mult decat cea mare, legea supravietuirii. In somn se cauta, iar cea mare ca in burta, se invarte pana o atinge si apoi incepe s-o impinga cu picioarele, iar Analisa facuta covrig nici nu clipeste, sta brotacel si face nani. Acum despre nastere, pt listuta, cezariana, Amelia prima cu 3200gr nascuta la 11.37 si Analisa 2400 la 11.41. Se pare ca a avut probleme cu sugrumarea cordonului ombilical de aceea in ultimele 2 sapt a dat inapoi. Oricum este bataioasa si papacioasa, s-au nascut fara complicatii, au avut ambele apgar 10. Pupici si tin pumnii la viitoarele mamici! Carla, cum merge? Shery cu Amelia & Analisa (07.07.2010) cu si inimioara Alesia (30.10.2007) |

BINE ATI VENIT ACASA!!! 

MA bucur ca ai ramas la fel de glumeata si optimista!!!!

40+
Bogdan-Andrei
AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...
sorina_goga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beluistef Buna burtici si mamici Am sosit si noi astazi acasa si am neeeettt....O sa pun poze pe contul cu delfinasi...s-a trezit bibisoiul....revin mai tarziu cu pozele si cu date despre noi. Va pup si va multumesc din suflet pentru incurajarile pe care mi le-ati trimis cand eram in travaliu...au contat foarte mult cand am simtit ca nu mai rezist. Fuuuuuuggggggg *************************************************** Elena, 39+ cu Yanis Stefan Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) AMR: 2 zile......sau ??? ![]() ![]() |

bine ai venit acasa si abia astept sa citesc povestea nasterii. eu tot aci pe baricade 2 in 1!
40+
Bogdan-Andrei
AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...
rodyka spune:
belu, bine-ati venit acasa, am vazut pozele
, o familie implinita si fericita!
aelita, acuma o sa-i spuna sotul tau lui bb Iker (Casillas), ca Andres (Iniesta) are unul deja ![]()
la noi e nebunie, am iesit in fata casei cu steagul
, printesita il flutura de numa!!! masinile claxoneaza intruna, vuvuzele, artificii, fluiere, bere, cantece... ooofff... noroc ca Isa nu se sinchiseste, doarme linistita...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
aelita spune:
am vazut,meciul,clar !!!!!!!!!!RODICA ,eu as fi iesit in centru,daca nu aveam burta,altfel pe caldurile astea nu pot..Eu morrr sub aerul conditionat !!!
inainte de meci ,tati a zis ca cine da gol ii va da numele baiatului,ca si asa nu suntem capabili de sa gasim nume...si eu zic:sio daca e olandez ce facem?ii punem nume olandez!
ei,cine da gol?Andres Iniesta.acum,mai avem unul acasa
si tot de la Andres Iniesta i-a pus numele,cand a castigat Barça.
deci nu vrea nici un nume din cele doua echipe.
(totul in gluma,sa nu credeti ca suntem chiar asa nebuni sa punem vreun nume vai de el numai ca dadea gol
-dar daca se nimerea un nume frumos,da. )
BTZ OVI nu te stresa,te rog,te cred ca te.a luat frica,dar nu neaparat ajungi in inducere,ai 39+ acum,nu?nu ai facut inca 40.mai e timp,nasterea poate veni din ora in ora ,gandeste pozitiv !
incearca sa vorbesti cu alt medic,daca nu ,inarmeaza-te cu rabdare si tot ce ai nevoie pt o eventuala nastere cu cine e de garda.
daca e nastere normala,fara probleme,rapida,pot asista doar nasele lejer,medicul vine doar daca e ceva complicat.stiu ca un medic iti da mai multa liniste,dar important e ca tu sa nu te sperii acum,sa te linistesti si sa te gandesti ca trebuie sa iasa bine !!!
SHERIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII vai,ce noroc ai de gemenele asa cuminti si asa grasune !!! bravo,bravo,felicitari !!!! ma bucur mult,cred ca esti mamica de gemeni cea mai linistita . cu bebeline asa mari,e ceva nemaipomenit !!!
34+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
sorina_goga spune:
BUNA DIMINEATA! Am intrat sa semnam condica, je si bebele la purtator!
Va servesc cu un frappe si va doresc o zi excelenta!!!!

40 sapt si 5 zile
Bogdan-Andrei
AMR: MAXIM 24 H 
sorina_goga spune:
Gabita nu te mai stresa ca faci rau la bebe. in cel mai rau caz nasti cu medicl de garda, stai linistita. O
, sa te mai inveselesc! 
40 sapt si 5 zile
Bogdan-Andrei
AMR: MAXIM 24 H 
Mycya spune:
Buna dimineata delfinariu

noi nu mai avem somn de la 5 jumate
si nu ca as fi dormit mult ca aseara ma chinuiam pe la 12 cu caldurile,numai cat vedeam ca sunt 25 de grade in camera ma luau transpiratiile si nu deschideam geamurile ca vezi tu intra tantarii de la lumina de la laptop si ma mananca tocmai pe mine
Crispo nu te-am lasat singurica aseara cu arsurile, ti-am tinut companie si ieri dupa ce am papat bineinteles.ca tot intreba Victo de sarmalele mele,sambata seara nu mancasem deloc dar ieri nu am rezistat si cum am facut si prajeala la ele se trage concluzia
stiu ca sunt mai sanatoase toate fierte dar fac foarte rar si cand le fac macar sa fie bune ca eu oricum nu mananc decat o singura data din ele, sotul e mare amator de sarmale si daca i le fac fierte toate se face ca ia trecut foamea![]()
Belu bine ai revenit 

abia astept sa ne scrii povestioara.
Sherita e cam asa cum iti imaginai tu
ca amandoua papa in acelasi timp de la tzitzi dupa care adorm amandoua odata tu uitandu.-te la telenovele si fiind cumintele foc,vezi mama ce inseamna optimismul asta l-ai transmis fetelor inca din burtica si acum
sa fie sanatoase, papacioase si cumintele in continuare

Btz_ovi eu nu stiu ce sa mai spun....sper sa ai noroc si sa dai ori de un medic de garda de admirat ori sa iti gasesti unu zilele astea care s-ar ocupa de tine la nastere.

Cris, Dragaica v-am vazut pozicile
sunteti superbe amandoua

Cris, Sorina care da startul la un nou val?? asteptam delfinasi 
Bianca
36 +
Andra Maria
Mycya spune:
Sorina ce imi place semnatura ta
max 24 de ore, credca esti plina de emotii
gata cu bantuitu pe internet, fug sa vad daca reusesc sa mai adorm ca voi fi ca un zombi daca nu toata ziua
Bianca
36 +
Andra Maria