BV Oana, BELU, Andreea84! iul-aug 2010 (159)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Eu ma bag la galerie pentru Sorina si Cristina Fetelor, ma scuzati, dar putina animatie nu strica
Eu sper ca azi aflu vesti mari!

Pe mine lumea deja ma dispera.. cand nasc? cand descarc remorca? Si eu, pe la sf. lunii.
Care? August?!
Ihhh, pt ce mai intreaba?!

Alina 36+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Neatza gagici
Va invit la o felie mareeeeee de pepene verde si de salam de biscuiti made by je and my hands ,dupa care cireasa de pe tort : 25 picaturi de fier.Gustos nu?

Mycya,Bumble,Aelita,Sorina sunteti dulci
Am verificat aseara pe net ce medici de garda sunt saptamana asta:toti sunt super ok,insa ma gandesc ca daca eu fac maine 40 de sapt,nasterea nu se declanseaza si ma duc la spital pt inducere sa nu fie probleme de genul "du-te femeie acasa si asteapta sa nasti,ca nu ai ajuns la 42 de sapt"

Sorina si deci maine it's the big day hah?
Te bagi la inducere pana la urma nu?

39+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 2 ZILE pana la

Mergi la inceput

Bumble asa e cu medicii.A mea lucreaza la spital,apoi se duce la clinica particulara unde sunt niste preturi de te ia cu dureri de cap si mai noi se baga si in spitalul privat.Are un mertan de nici in reviste n-am vazut si tot nu se satura de bani

AMR 2 ZILE pana la

Mergi la inceput

Vorbeati la un momentdat de analizele pt coagularea sangelui.Am o intrebare:Cat costa si in cat timp se dau rezultatele?
Al meu zice sa nu mai fac,caci a observat el ca sangele meu se incheaga repede cand ma tai.Asta nu e relevant pt mine totusi

AMR 2 ZILE pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Sorina ce imi place semnatura ta max 24 de ore, credca esti plina de emotii

gata cu bantuitu pe internet, fug sa vad daca reusesc sa mai adorm ca voi fi ca un zombi daca nu toata ziua

Bianca 36 + Andra Maria

40 sapt si 5 zile Bogdan-Andrei
AMR: MAXIM 24 H

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Neatza gagici
Va invit la o felie mareeeeee de pepene verde si de salam de biscuiti made by je and my hands ,dupa care cireasa de pe tort : 25 picaturi de fier.Gustos nu?

Mycya,Bumble,Aelita,Sorina sunteti dulci
Am verificat aseara pe net ce medici de garda sunt saptamana asta:toti sunt super ok,insa ma gandesc ca daca eu fac maine 40 de sapt,nasterea nu se declanseaza si ma duc la spital pt inducere sa nu fie probleme de genul "du-te femeie acasa si asteapta sa nasti,ca nu ai ajuns la 42 de sapt"

Sorina si deci maine it's the big day hah?
Te bagi la inducere pana la urma nu?

AMR 2 ZILE pana la

Nu am de ales. Vineri cand am vb cu noul doctor mi-a zis ca marti la ora 8 sa ma prezint la spital pt inducere. Miercuri as face 41 de sapt si nici un doctor (cel putin cei din Iasi) nu te lasa mai mult de 41 de sapt, iar maine este si de garda si poate sta cu mine toata ziua. Din cate am inteles eu nu iti face inducere pana la 41 de sapt. Ca asa putea sa imi faca doctorita mea dar a zis sa asteptam poate vine delfinasul singur si daca nu la 41 de sapt il fortam. Sper sa nu fie pb, sa nu ajung la cezariana. In fine eu ma duc pregatita pt orice, important Bogdan sa fie sanatos si sa-l tin in brate.

40 sapt si 5 zile Bogdan-Andrei
AMR: MAXIM 24 H

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Fetele care nasc la Cuza.. ce acte va trebuie pentru internare?

Dragaica, btz ce burtici am vazut

Shery abia astept poze cu bebelinele

belu ce pui scump si ce familie frumoasaaaa

Penultima zi de serviciuuuuuu

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">36+ cu

AMR 3+

Mergi la inceput

Sunt medici care te lasa si pana aproape de 42,am eu aici in scara un caz.
Nu zic,eu stau pana la 41 desi m-am saturat de dureri de oase,de transpiratie abundenta (elimin toxinele pustiului ),de mers ca melcul,de picioare umflate,de mine GRASA ,insa cum dr mea a dat bir cu fugitii mi-e frica sa nu se intample ceva mai nasol.
Am tot auzit cazuri cum ca lichidul se impute si nu il mai poate papa bebe,riscand sa ii putrezeasca plamanii.
Nu vreau sa sperii pe nimeni,insa nu e de joaca cu statul peste termen in unele cazuri.
Sper sa mi se declanseze odata nasterea desi nu am nici un simptom.
Al tau mai misca ca inainte?Al meu abia se mai intoarce un pic,nici vorba sa ma loveasca,noroc ca sughite

AMR 2 ZILE pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Neata' si de la noi...
Azi sunt nu f fresh la munca...sosim dupa o petrecere maaare si obositoare. Sambata am reusit sa fugim de la party la ora 06:00 dimineta...dar am recuperat apoi, ca am dormiiiiitttt muuuult...pana la 16:30. Aseara iar am facut exces: am adormit la 01:00 si dimineata trezirea la 05:10 pt o noua zi de munca. Acum sunt bine, putin , fff putin obosita si sper sa rezist si dupa amiaza cand sigur o sa vina Mos Ene pe la gene..... Rezistam, rezistam ...ce sa facem... mai e putin pana la 17:00 pana se termina programul, nu??
Abia astept sa se termine luna...pe 30 imi iau concediu prenatal... Uraaaaaaaaaaaaaaaa.........
Bebe e bine, a dansat in burtica la nunta cumnatului o gramada... La cat de tare a fost muzica, a simtit si el ceva si s-a apucat de dans. A dansat si mami cu el in burtica putin.... Gata, il fac dansator...
M-am cam intins... Va pe toate.... Felicitari noilor mamici...si bun venit bebeilor...

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 33+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
AMR 6+ si vine minunea de bebe

***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Din cate stiu eu, inducerea se face si in functie de gradul de maturitate al placentei, dar dupa 42 de saptamani se face oricum.

Sorina, poate chiar si cu inducere merge usor, poate bb are nevoie doar de un impuls Banuiesc ca ai incercat de toate, bai fierbinti, eforturi mai mari, putin love

Alina 36+ cu
gargarita

Mergi la inceput