BV Oana, BELU, Andreea84! iul-aug 2010 (159)
Raspunsuri - Pagina 20
btz_ovi spune:
Michelle din ce stiu eu ne trebuie buletinul,livretul de familie,o adeverinta de la servici sau casa de sanatate si cam atat (cred!!)
39+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 2 ZILE
pana la 
paula_m spune:
Buna dimineata!!
Sheritra, Belu, bine ati ajuns acasa
Yanis, e o frumusete de fecior si ai o familie tare frumoasa, Belu
Sorina, mai este doar un pic si gata cu asteptarea
Eu de 2 zile nu vb cu al meu din cauza numelui copilului...nu vrea sa renunte la Raul si gata...ne-am facut si biletele si am tras la sorti si tot Raul a iesit
, deja e soarta. Si desi ma lasa sa ii pun eu primul nume, mie mi se pare ca nici un nume nu e destul de puternic sa il neutralizeze...cred ca ma voi impaca cu ideea ca se putea si mai rau![]()
Btz Ovi, nu te va lasa nimeni la infinit cu bebe in burtica, stai linistita...o sa vezi ca se va naste la timp, nu te mai stresa si cu astfel de ganduri. Cat despre testul de coagulare, nici eu nu l-am facut inca.
Cat despre doctorita ta, nu te mira, ca peste tot sunt la fel. Si nu e vb doar de ginecologi. Nimeni nu te baga in seama daca nu le dai bani ( e vb de tot sistemul sanitar). Eu am preferat sa ma duc la cabinetul lui particular, pt ca altfel iti explica si se implica daca sunt platiti. Cam asta e tara in care traim, vrem, nu vrem.
Paula,
38+ cu
,
AMR 14 zile

CarmenAlbu spune:
Buna dimineata fetele si delfinasi!!
Sorina eu va astept pe voi sa dati drumul la lista a doua, sa nu ma faceti sa astept mult ca se face Leti de peste 4 kg!!!!!
Elena am vazut si eu printisorul frumos, sa va traiasca si bine ai venit acasa!!!
Sherry bine ati venit mami, cred ca trebuie sa fie foarte haioase micutele
Btz daca tot dai ceva, macar sa dai celui care e cu tine la nastere!!
O saptamana cu multi delfini la soare!!!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
36+ cu 
AMR 3+
bumblebee spune:
Gabitza, placenta asigura tot ce-i trebuie lui bb, il hraneste, curata tot lichidul amniotic si daca nu e imbatranita prea tare, IR-urile tale erau bune, nu se pot intampla toate minunile de care spuneai tu... relax! Oricum pe bb eu stiam ca e normal sa-l simti mai puturosel, a crescut si garsoniera devine neicapatoare.
Al meu saracutul n-a avut o piscina incapatoare niciodata, mai sta si pelvin, ceea ce pt ei e chiar mult mai incomod... dar asta este, acusica o sa termine inotul la mami in burtic.
Alina
36+ cu 
gargarita
btz_ovi spune:
Bumble nu credeam ca maturitatea placentei e un criteriu.
A mea de la 36 de sapt are gradul III de maturitate si e fundica.Poate poate ii conving cu asta.
Deja ma resemnez ca ajung la inducere,al meu sub nici o forma nu vrea sa iasa,nu da nici un semn ca ar vrea sa ne cunoastem.
Si mai tii minte cand ziceai ca o sa ma rog de el sa iasa?Iote ca am ajuns la vorba ta
.

Paula asa este,peste tot sunt medicii de genul acesta.Eu de exemplu nu pot uita cum mi-am pus sarcina in pericol la 5 sapt cand m-am dat pe mana unui tampit care mi-a bagat 4 tipuri de antibiotice in mine dar nu mi-a zis ca rezultatele la sange indica faptul ca sunt insarcinata.
Inca stau cu stres ca nu cumva sa il fi afectat pe bebe.

Carmen la nastere voi plati personalul ce se va ocupa de mine,nu sunt egoista,voi da oricat se poate numai ca bebe sa fie tratat corespunzator,eu contez mai putin,voi suporta,insa el e prioritatea mea si pt el fac orice.
NU vreau sa se inteleaga ca sunt egoista si zgarcita,nu,nu sunt,insa ma deranjeaza cum unele persoane din sistemul sanitar nu se mai satura de bani si vor sa "traga" de pe tine fara sa ofere si ei ceva la randul lor.
39+cu
AMR 2 ZILE
pana la 
btz_ovi spune:
Bumble iti dai seama ca si eu sunt speriata acum avand in vedere ca nu mai am medic.Inainte eram in siguranta sa zic asa,stiam ca daca am ceva probleme intreb.Insa acum nu am pe cine.Decat pe voi.
Eu spuneam de anumite cazuri,sunt fel si fel de sarcini cu probleme mai mari sau mai mici,eu am incredere in al meu,asa cum pana acum totul a decurs foarte bine,el s-a purtat exemplar din toate punctele de vedere,asa cred ca se va purta si pana la iesirea din garsoniera (vb ta)
Chiar radeam aseara cu Michelle,il dau afara pe domnu saptaman asta,reziliez contractul cu dumnealui caci nu si-a platit chiria ![]()
39+cu
AMR 2 ZILE
pana la 
CarmenAlbu spune:
Stiu Bta, am inteles, deaia spun ca mai bine sa vezi cine se ocupa cu adevarat acolo!!
Si eu cunos un medic bun la elias dar e fff spagar din pacate si nu se uita decat la paciente care au potential de dat!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
36+ cu 
AMR 3+
btz_ovi spune:
Hai ma,eu tot am o speranta ca tu si Michelle veti avea parte de surprize frumoase pana la urma.Poate in ultimele clipe se vor gandi sa se intoarca in pozitia corecta 

39+cu
AMR 2 ZILE
pana la 
btz_ovi spune:
Carmen din pacate noi suntem vinovati pt acest lucru,asa i-am invatat,cu spaga pentru a beneficia de serviciile lor,iar acum e prea tarziu pt a evita acest lucru.Trebuie sa ne conformam.
39+cu
AMR 2 ZILE
pana la