BV Oana, BELU, Andreea84! iul-aug 2010 (159)
Raspunsuri - Pagina 8
btz_ovi spune:
Fetelor de ce nu cautati sterilizatoare in magazinele specializate?Sunt sigura ca veti gasi produse bune la preturi exceptionale.Eu am auzit ca sunt de la 30 lei cel mai ieftin pana la 500.
39+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 3 ZILE
pana la 
puiutz_mic spune:
Btz, frumoasa burtica, felicitari taticului pentru desen!
Nu stiu ce ar putea fi acele firisoare rosii...
Elena
34+ cu un
cuminte
AMR 5 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN 
Mycya spune:
Crispo pai sambata trecuta m-ai laudat
sincer daca as fi in tara nu as face mancare ca acolo gasesti ori la rest f buna ori sa cumperi si rece pe cand aici e foarte rea.si mai fac ca altfel as baga numai cortofi prajiti in mine si dulciuri
si nu stiu daca as mai incapea pe usile astea ca la mine se pune imediat sunculita
. in felul asta il mai fac si pe al meu sa se simta ca acasa ca la cat munceste mie si mila sa ii dau numai uscaturi
.
sunt sigura ca si tu ai face daca teai simti mai bine, dar important e sa te odihnesti cat poti ca acusica la tine vine bebe
.
Bianca
35 +
Andra Maria
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puiutz_mic Multumesc, Carmen! Cred ca o sa incerc asa pentru inceput, oricum sper din toata inima sa nu folosim biberon... si poate n-o sa-i placa nici suzeta Pompa pentru muls o voi spala bine, bine si sper sa fie ok. Elena 34+ cu un cuminte![]() AMR 5 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN ![]() |
draguta mea, eu la Eric n-am avut sterilizator...am spalat si am fiert biberaonele, suzetele, etc. apoi am luat solutia de la Chicco, car da, lasa un miros impregnat si asta nu mi-a placut...dar cred ca daca pe urma le clatesti cu apa plata mai iasa mirosul..zic...

oricum, eu mi-am luat sterilizator de la o alta mamica, am dat jumate pretul e el...nu conteaza asa mult sa fie nou, parerea mea...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui puiutz_mic
ce nenorociti!!! auzi, sa nu livreze in romania... tare as vrea sa stiu motivul... poate il poate comanda cineva dintr-o tara "agreata" si sa ti-l trimita apoi.. Elena 34+ cu un cuminte![]() AMR 5 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN ![]() |
incercati sa vorbiti cu ana cristea din Anglia...cred ca va paote ajuta...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
puiutz_mic spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
draguta mea, eu la Eric n-am avut sterilizator...am spalat si am fiert biberaonele, suzetele, etc. apoi am luat solutia de la Chicco, car da, lasa un miros impregnat si asta nu mi-a placut...dar cred ca daca pe urma le clatesti cu apa plata mai iasa mirosul..zic... ![]() oricum, eu mi-am luat sterilizator de la o alta mamica, am dat jumate pretul e el...nu conteaza asa mult sa fie nou, parerea mea... ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Multumesc, Eladea! Si cat de des fierbeai biberoanele, suzetele la Eric? Zilnic?
Ar fi o idee buna sa caut si eu sa cumpar de la o mamica care nu mai foloseste sterilizatorul..
Elena
34+ cu un
cuminte
AMR 5 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN
Mycya spune:
Btz-ovi din cate cred eu alea sunt venisoare mici de sange care s-au spart si de aia se vad asa.nu cred ca este tratament.trebuie sa te pui pe bronzat ca sunt sigura ca nu se vor mai vedea daca esti mai neagra.
Bianca
35 +
Andra Maria
Mycya spune:
| Citat: | ||||
Multumesc, Eladea! Si cat de des fierbeai biberoanele, suzetele la Eric? Zilnic? Ar fi o idee buna sa caut si eu sa cumpar de la o mamica care nu mai foloseste sterilizatorul.. Elena 34+ cu un cuminte![]() AMR 5 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN ![]() |
si eu am primit pana la urma sterilzator de la o prietena.intentionam sa ii cumpar dupa ce nasc sa vad cata nevoie am de el dar daca tot mi la dat gratis il tinem acolo pt orice eventualitate.la urma urmei e sterilizator si dezinfecteaza deci nu cred ca are ceva ca a mai fost folosit de cineva.
Bianca
35 +
Andra Maria
eladea2005 spune:
| Citat: | ||||
Multumesc, Eladea! Si cat de des fierbeai biberoanele, suzetele la Eric? Zilnic? Ar fi o idee buna sa caut si eu sa cumpar de la o mamica care nu mai foloseste sterilizatorul.. Elena 34+ cu un cuminte![]() AMR 5 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN ![]() |
da, le fierbeam zilnic...asta e...trebuie sterilizate, cel putin pana fac bebeii 6 luni...asa citeam...sterilizatorul e f bun asa cum zicea si Carmen pt persoanele mai comode...ca mine...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
larissa_79 spune:
eu am inceput sa elimin ceva gelations dar crem si f putin....cam de ieri asa si nu chiar f des....nu prea pare a fi dopul dar nici nu stiu ce e...ufffffff..oricum de acum pot sa nasc...![]()
cris2010, la tine cum a fost dopul? Eu ma ghidez dupa tine...astept sa nasti tu...si cumva dupa aia urmez si io. Astept sa vad cum e la tine ca vaz ca nici tu nu mai ai col. Eu ieri si azi am facut miscare cat pentru 1 saptamana....deh curat....cumparaturi etc ( ajutata de sot normal) si nimic. Noaptea trecuta am fost foarte stresata sa nu cumva sa mi se rupa apa si sa stric petrecerea Alexiei...dar Slava Domnului a fost bine! Nici n-am dormit de stres...m-am tot trezit din ora in ora cred sa verific!![]()
Paranoia.
Larisa
38 fix cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR max 14 zile 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/