BV Oana, BELU, Andreea84! iul-aug 2010 (159)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Am fost super ocupata azi...cu ziua Alexiei. A iesit superb....am mai mult filme decat poze....va pun insa cateva pozici. trebuie sa mai primesc si de la prieteni de pe aparatele lor. Am muncit ieri si umblat azi de cred ca la al meu bebe ii trebuie mai multe bobarnace pana iese
Se vede si dupa fata ca sunt extrem de obosita.....noaptea trecuta nu prea am dormit....

http://picasaweb.google.com/roparo/Alexia4Anisori#

Racusoru' Alexia e nascuta pe 13 iulie...adica marti e ziua ei. Atunci o vom serba la gradinita!

Larisa 37+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR max 15 zile
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui matusa77

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Matusa77, sa ne ajute DD sa nu nastem prea curand...eu una barca nu am ca sa ma deplasez prin Cernavoda Voi cum v-ati descurcat? In Constanta apa a fost la degetul mic fata de ce am vazut la Cernavoda...

Elena 34+ cu un cuminte

AMR 5 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

nu ai nevoie de barca, doar centrul orasului este inundat, unde este primaria si cateva magazine, in rest nu e nici o problema.
Astia la TV au mai si exagerat. Da mi-ai placut

saptamana 37 Ducu

In cazul asta ma bucur ca au exagerat la TV! Sa speram ca se va retrage apa in curand din centru!

Elena 34+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Larisa frumoasa petrecere iar tortul
Alexia e o frumusete de fata, si eu patesc mai mereu ca ea imi ies ochi rosii in foto.

saptamana 37 Ducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

uite www.amazon.co.uk/Philips-AVENT-SCF276-Electronic-Steriliser/dp/B0011DUVZE/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=baby&qid=1278756514&sr=1-3" target="_blank">asta e dintrala care vrea Dragaica parca...

Bianca 35 + Andra Maria

asa am si eu...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Larisa, ce scumpa e Ale a voastra! Ce s-au jucat, de-a printesele? Ca le vad pe fete cu coronite... In sfarsit ti-am vazut si burtica... Asa da!

Mycya, saptamana asta cand te-am laudat ca esti harnicuta ca faci atata mancare, ai zis ca mai faci si tu cand si cand. Dar tu esti harnica bine, azi iar gatesti... Si inca ce de mancare, si sarmale, si ciorba... Mama, mama... Io de abia am facut 2 cartofi prajiti cu gratare, si acum comand pizza. Nu stiu de unde atata energie. Io nu aveam la varsta ta de sarcina... Tu si Victo, ca si ea e la oale toata ziua... Ori sunt eu mai lenesuca...

Ce frumoasa burtica am vazut, BTZ... Si ti-a crescut mult parul de cand nu ai mai pus poze...

Cristina 39+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

Buna fetelor!!! Vad ca nu s-a mai pus nimeni pe nascut, azi ati facut o mica pauza, nu-i nimic ca poate recuperati iar trei deodata, ar fi frumos sa ne inmultim.
Denisa felicitari ca ai laptic, esti salvata de la muulte belele si sa stii ca bbi trebuie sa mai scada in greutate cat sunt in spital, dar recupereaza ei ulterior.
Fetele ziceti-mi si mie va rog, voi cu ce ungeti bbi pe pielicica dupa baita????? Eu i-am dat cu ulei de la Sanosan si vad ca pielicica lui bb incepe sa se exfolieze si ma gandeam sa schimb cu ulei de masline ca am inteles ca e foarte hidratant, voi ce parere aveti???
La mine bble se trezeste noaptea de 2 ori dar ma tine cate 2 ore sa suga, uneori chiar adoarme si doar mai molfaie din cand in cand, iar daca il pun in patut mai devreme se trezeste.
As vrea sa-i fac program noaptea sa suga cate juma de ora, dar cred ca ma lupt cu morile de vand ca parca vad ca bbele tot ca el o sa faca.
In rest toate bune.
Va pup

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
http://happyrooms.blogspot.com/

corina, si noua ni s-a dus un rand de pielicica...dar relax...e normal...eu folosesd din gama bubchen...poti si cu ulei de masline, dar cred ca pateaza, nu?

si noi noaptea avem program de papa...f des...sper sa-si regleze cat de curand programul asta, ca ma zapaceste de tot...

si si-a bagat dracusorul coada si i-am bagat si eu cativa ml de lapte praf completare, mai ales seara, la nani...ca sa prindm macar 2 ore de nani...ca in rest tzitzi si nani si tzitzi si tot asa...
daca ar manca la 2-3 ore, ar fi super, asa s-ar reface ca lumea lapticul..altfel...e mare fomist, nu se satura repede...

sa vedeti aza...am ras de numa... azi ii dadeam sa pape, si la un moment dat si-a scos tzitzi din gurita...si asa l-a improscat laptele pe fatzuca, ca era tot un lapte pe el...si s-a speriat mititelul si se uita asa mirat la mine ca nu stia ce se petrece...

denisa, ma bucur mult pt voi...sa dea Domnul sa fiti sanatosi si fericiti!

racusor, bravo mami...incet incet mai prinde puteri si o sa appe mai viguros si mai mult... stiu ce zic...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

in legatura cu sterilizatoarele avent!

cei de pe amazon nu livreaza in roamnia asa ca pot sa imi mut gandul!
pretul e super bun am vazut aventul electric in mini blu cu 530 ron!

e de aproape 3 ori mai scump decat pe net!

Anca +35s ANA-MARIA AMR 3S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Anca si eu am vrut sa imi iau de la avent pompa manuala (ca era 19 lire, adica vreo 100 de lei fata de 200 aici). Dar nu livreaza... Am gasit si produse Weleda, alea le livreaza, of course...

Cristina 39+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Mycya,Crispo .Aia o opera lui Ovidiu
Crispo da,de cand iau niste vitamine pe baza de aloe parul meu creste cu o viteza uimitoare.Insa dupa nastere mi-a promis sotul ca are grija de el si imi va schimba look-ul total.Abia astept

Fetelor eu am in spatele genunchilor niste firisoare rosii,ca si cum ar fi vase de sange.Si in zona inghinala.Oare se pot trata?

39+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 3 ZILE pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

in legatura cu sterilizatoarele avent!

cei de pe amazon nu livreaza in roamnia asa ca pot sa imi mut gandul!
pretul e super bun am vazut aventul electric in mini blu cu 530 ron!

e de aproape 3 ori mai scump decat pe net!

Anca +35s ANA-MARIA AMR 3S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

DOAMNE AJUTA!

ce nenorociti!!! auzi, sa nu livreze in romania... tare as vrea sa stiu motivul...

poate il poate comanda cineva dintr-o tara "agreata" si sa ti-l trimita apoi..

Elena 34+ cu un cuminte

Mergi la inceput