BV Oana, BELU, Andreea84! iul-aug 2010 (159)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Dragaica te inteleg, eu nu am gemeni in burtica dar tot sotul ma ajuta sa ma ridic sa ma asez, am foarte mult lichid aminotic bebe deja se apropie de 3500 si este angajata complet cu capul ceea ce imi da dureri la oasele pubiene permanente.. plus ca pentru orice trebuie sa urc si sa cobor scarile in casa.. daca aveam 2 cred ca plangeam cu doua capusoare impingand!!
Oricum sarcina gemelara la 37 saptamani e mai mult decat spera si medicii!!!
La mine e doar cicatricea care tine colul, s-a deschis putin vedem urmarea!
Sorina ce incurajare, hai ca vedem, eu presimtirea o am ca m-am pus in miscsre asa cum a spus si medicul sa fac si au inceput contractii dureroase, total neregulate dar cum e prima sarcina nu am habar la ce sa ma astept

Mycya ce vrenicuta!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
36+ cu
AMR 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Fetelor, deci e musai sa ne cumparam sterilizator? Toata lumea il lauda pe cel de Philips ... dar vad ca e vreo 4-5 mil... A cumparat/folosit cineva de la alte marci?

Nu stiu ce sa fac... Solutia de sterilizat de la Chicco se pare ca lasa nu stiu ce miros...

Michelle tu spui de cel de pe amazon.de ... am inteles eu bine ca transportul e doar in jur de 8 euro?!? Deci m-ar costa in total pana in 50 euro?

Elena 34+ cu un cuminte

AMR 5 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Mergi la inceput

Puiut, nu e musai, se pot spala bibe si cu peria bine si clati abundent!!! E si mai usor insa cu sterilizator, eu recunosc ca l-am luat si din comoditate!!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
36+ cu
AMR 3+

Mergi la inceput

Si cunosc cateva mamici aici , una arhitect, una inginer..samd si nu au sterilizator... nici nu au avut.. acum ce sa iti spun , daca poti ia, daca nu atunci inainte de folosire trebuie spalate si din cand in cand fierte!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
36+ cu
AMR 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Multumesc, Carmen! Cred ca o sa incerc asa pentru inceput, oricum sper din toata inima sa nu folosim biberon... si poate n-o sa-i placa nici suzeta cred ca sper cam multe...

Pompa pentru muls o voi spala bine, bine si sper sa fie ok.

Elena 34+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Mycya, Puiutz, . Nu stiu ce sa zic cu degetul meu, ca nici la doctor nu imi face nimic. Tratament nu pot sa iau, decat sa il tin in gheata, sa stau cu el in sus, sa fac repaos. Ori, fiind weekend, nu pot merge decat la urgenta... Risc sa vin mai bolnava de acolo... Mai stau sa vedem cum se prezinta... Merci de sfaturi,

Cristina 39+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Am pus si eu o poza in album

39+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 3 ZILE pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Crispo asa e ca acum nu au ce sa iti faca, numai sa ai grija tu.

in sfarsit gata mancarea am papat si porumb fiert si pe langa am fiert si eu in caldura asta

acum fug la dupa care in pat la papat si cirese ca mi-am facut plinu azi ca vb aia e sambata maine totul inchis....ce combinatie fac si eu porumb cu cirese

abia astept sa primim vesti de la una din fete ca vine un delfinas

Bianca 35 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

btz_ovi superrr pozica ,super burtica, super mamica ,super desen

Bianca 35 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Matusa77, sa ne ajute DD sa nu nastem prea curand...eu una barca nu am ca sa ma deplasez prin Cernavoda Voi cum v-ati descurcat? In Constanta apa a fost la degetul mic fata de ce am vazut la Cernavoda...

Elena 34+ cu un cuminte

nu ai nevoie de barca, doar centrul orasului este inundat, unde este primaria si cateva magazine, in rest nu e nici o problema.
Astia la TV au mai si exagerat. Da mi-ai placut

saptamana 37 Ducu

Mergi la inceput