BV Oana, BELU, Andreea84! iul-aug 2010 (159)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Dragaica eu nu am mai auzit pe nimeni cu asa col, mai bine la controlul urmator vorbesti deja chiar daca e devreme , despre cum veti face cu durerea si tipuri de anestezii sa fii pregatita!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
36+ cu
AMR 3+

Urmatorul control e pe 21 luna asta, o sa am 35 saptamani si 3 zile, cred ca e ultimu control, o sa am o dicutie mai "serioasa" cu dorctorul meu chiar daca el nu se ocupa de nasteri.
Fara sa par rea eu mai mult de 37 de saptamani nu as vrea sa stau, imi este foarte greu acum, la 37 nici nu vreau sa ma gandesc, deja sotu ma ridica din pat, ma scoate din dus.
Azi m-am asezat in genunchi ca sa ajung la un raft jos la mobila sa iau un document si cand am vrut sa ma ridic ........ridicate daca poti, am strigat dupa bietu sotu disperata sa ma ridice

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 33+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 23 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Offf... draga de tine. Sa treaca repede timpul, sa ajungi la 37s .

Cris 39+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Denisa (Carla2008):
"Buna delfinariu! noi suntem ok, a venit si baietelul cu mine in salon, ca ne-a dat ceva emotii la terapie intensiva 2 zile, cu supliment de oxigen, cu o posibila infectie care nu e de fapt. Lapte am si de dat la altii. Fetita e lenesa la supt, iar baietelu musca!
Fetelor, ceaiul de chimen neindulcit simplu 4l pe zi face lapte cu 2 lei! Nu minunile din farmacii!!
Imi sunt atat de dragi bebeii! Dar inca scad in greutate! E normal? ca am uitat. Si de cand incep sa puna pe ei? eu nu dorm decat 2 ore pe zi max, muls, alaptat, schimbat, urlete putine ce-i drept, chinuiala ca fetita nu vrea sa manance, etc. Acasa va pun poze! Cine a mai nascut? Bafta tuturor! pupici, Denisa"

Alina 36+ cu
gargarita

Ne bucuram de vestile bune despre Denisa. Multumim. De abia astept pozici cu gemenasi. Chiar azi ma intrebam, oare ce fac mamicile noastre cu delfinasi gemenasi.

Cris 39+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Ieri a fost o zi catastrofa, maraita toata ziua, pus la tzatzi, adormit, pus jos, plans si tot asa. Dupa baita de seara, urla de zici ca o taiai, am zis gata acum mananca cat pt toata ziua. Cu ultimele forte o pun la san si in 2 min adoarme. M-a apucat un plans, de ma zguduiam toata cu copilul in brate, nu mai stia sotul cum sa ma calmeze. O punem in pat si bineinteles in nici 5 min se trezeste si incepe sa planga. Am reusit sa ma adun si sa o pun din nou la san si a mancat si ea in sfarsit.

Dar, dupa toate astea, cred ca m-a auzit ca sunt tare suparata pe ea, asa ca ieri noapte si azi raportam o fetita cuminte foc, ca la carte. Azi noapte a mancat regulamentar la 2, 5, 7 si 10 si intre mese a dormit cuminte in patutul ei. Apoi a marait putin dar nu m-am lasat impresionata si s-a potolit, am lasat-o cu mama si am dat o fuga cu sotul la kiabi din zona titan, unde am facut multe cumparaturi pentru toata familia si pentru finuta noastra. Pentru cine are timp - au reduceri fff mari si o gramada de haine - sper sa nu se considere reclama. Ne-am miscat cu viteza luminii si am ajuns acasa exact la timp cand dadea sa se trezeasca. Am hranit-o, am culcat-o, apoi am mancat si noi impreuna si am si atipit putin. Cand s-a trezit am papat iar si am iesit si in parc.
Doamne, asta da zi perfecta. Daca ar fi asa mereu....

Dar a mai avut o zi din asta, exact acum o saptamana si apoi..... a facut ravagii. Sper sa nu imi iasa prin fiecare por ziua de azi

Ma tot doare stomacul,cred ca de la cate minuni bag in mine pentru lapte. Am renuntat la cantar, nu m-am mai atins de el de 2 zile si parca m-am mai relaxat.

Pupici la toata lumea si HAI SORINA!!! poate poate vine Bogdanel

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Paula, . Tot asa e degetul de la picior- vanat si umflat. A inceput sa se umfle acum si laba piciorului. Dar macar nu ma mai doare atat de tare. Nu pot calca pe el, nu il pot misca, dar macar nu mai doare... Mi-am pus compresa rece, dar nu am rabdare sa stau intinsa... Poate mai tarziu...

Carmen, cum presimti tu nasterea saptamana viitoare... Ramane de vazut. Sanse sunt - Leti e pregatita, e marisoara, colul mic de tot, plimbarica incepe... Daca e sa vina, sa vina sanatoasa!

Asa e Rodi, trebuie sa fim increzatoare si optimiste cu bebeii, doar ca uneori ma simt atat de nestiutoare, mai ales ca e primul, si nici nu am avut contact pana acum cu bebeii. Spre exemplu, nu am tinut in brate niciodata un bebe mai mic de 1 an... Nici nu stiu de unde sa il apuc... Dar ma gandesc ca fiind al meu, o sa stiu instinctiv... Daca nu ma descurc, apelez la tine... Ca la tine pare totul asa frumos, si usor, si placut, si fara depresii. Vreau si eu...

Va pupic pe toate, nu cred ca mai intru azi, ca vin niste prieteni sa ne ajute la curatenie... Le-am facut program misto pe sambata seara...

Cristina 39+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Larisa petrecere frumoasa mandrutei tale!!
Tu ceva semne?

Michelle las' ca vine alt pisoi acu' repede si sa vezi ce uiti!!

Mie imi este somn...

Abia astept saptamana viitoare, luni merg sa iau lenjerie absorbanta pentru patutul lui leti si 2 costumase de dormit si poate gasesc manusi, merg la un singur magazin, in mallul cu scara pricinoasa, dar o sa-mi pun poalele'n cap, miercuri dimineata merg la epilat ca sa ma depanusez pentru evenimentul despre care simt ca se va petrece saptamana viitoare, nu stiu sigur ziua dar cred ca pe joi vineri nasc, voi fi in saptamana 38 asa ca nu-i bai.. Sorina tu pana atunci o sa ai bebe in patut ai sa vezi!!

Dragaica eu nu am mai auzit pe nimeni cu asa col, mai bine la controlul urmator vorbesti deja chiar daca e devreme , despre cum veti face cu durerea si tipuri de anestezii sa fii pregatita!!

Carla ma gandeam zilele astea la tine, ce bine ca bbii sunt bine, si deja ii ai langa tine, nici nu imi pot imagina cat de greu poate fi cu doi deodata, dar te felicit!!!

Rodica povestesti de parca faci o prajitura asa de usor se vede la tine!

Nu mai stiu ce am vrut sa zic..
Voi ce tip de huse absorbante ati ales sa puneti sub cearceaful din patut, ca eu sunt cam in ceata, pana ieri nu stiam ca imi trebuie dar acum mi-am dat seama ca se strica salteluta fara, sa nu mai vorbesc de pete si tot restul!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
36+ cu
AMR 3+

iti doresc sa ti se indeplineasca presimtirea ta si sa o tii pe Leti in brate. si eu presimteam ca o sa nasc pe la 38, ca am un bebel nerabdator dar ete ca am ajuns la 40 sapt si 4 zile

40+ Bogdan-Andrei
AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui coteasca
Fetele ziceti-mi si mie va rog, voi cu ce ungeti bbi pe pielicica dupa baita????? Eu i-am dat cu ulei de la Sanosan si vad ca pielicica lui bb incepe sa se exfolieze si ma gandeam sa schimb cu ulei de masline ca am inteles ca e foarte hidratant, voi ce parere aveti???

acum vara ca e cald e mai recomandata o crema decat uleiul. eu merg pe Johnson's de multi ani, nu stiu ce zic restul fetelor...

Citat:
La mine bble se trezeste noaptea de 2 ori dar ma tine cate 2 ore sa suga, uneori chiar adoarme si doar mai molfaie din cand in cand, iar daca il pun in patut mai devreme se trezeste.
As vrea sa-i fac program noaptea sa suga cate juma de ora, dar cred ca ma lupt cu morile de vand ca parca vad ca bbele tot ca el o sa faca.
In rest toate bune.
Va pup

si noi cam asa, mai dormim, mai papam in acelasi timp... cand o sa mai creasca o sa suga cantitate mai mare si o sa doarma mai bine noaptea...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochidut
Doamne, asta da zi perfecta. Daca ar fi asa mereu....

Doamne da sa fie asa mereu de acum...

ce repede trece timpul!... Andrei de racusor a implinit o luna, noi avem azi 3 saptamani... fetele cu burtici imediat incep sa trimita sms cu contractii si fuga la spital , mamicutele se mai linistesc - semn ca delfinasii incep sa se adapteze la viata de "dinafara"...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

in sfarsit mai am putin si termin si eu de facut mancare, ma luat pofta de sarmale nene si cum nu m-am putut pune cu pofta pe caldurile astea inca sunt in bucatarie si am zis sa mai fac si o ciorbita ca maine e duminica si...sa avem cica

Denisa ma bucur f mult ca ai laptic si ca sunteti cu totii bine.abia astept sa vad pozici cu bebeii si cu mamica cea fericita

Crissuper veste poate chiar nasti luni de sarbatoare

Crispo sa ai grija poate e rupt daca ti sa invinetit si umflat.la luxat din cate stiu eu nu se invineteste.

Carmen ce frumos ar fi sa nasti si sa o tii in brate saptamana asta mai ales ca iti si doresti sa vina mai repede si faptul ca e deja marisoara si totul in regula face sa nu mai ai rabdare.poate asculta dorinta lui mami

Bianca 35 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

de Belu nu se mai stie nimic??cand iese din spital ,cum se simt amandoi...nu a mai dat nici o veste?

Bianca 35 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Salutare cu drag de la Constanta!

Speram sa vad la titlu BV Sorina! ... dar Bogdanel inca se lasa asteptat! Sorina, imi pare rau ca nu a fost nici azi pregatit bebe de intalnire! Sa nu ne pierdem speranta, poate totusi vine din proprie initiativa!

Cris, felicitari pentru dop! Sa dea DD sa astepte bebelina pana luni sau cand vrei tu!

Carmen, sa fie precum iti doresti intalnirea cu Leti!

Carla, felicitari pentru baietelul victorios! Ma bucur ca sunteti bine cu totii, mult succes si cu Fetita la alaptat! Te asteptam cu drag cu poze si povestiri!

Crispro, du mama degetelul la doctor, nu pare sa fie o simpla luxatie... Multa sanatate!

Matusa77, sa ne ajute DD sa nu nastem prea curand...eu una barca nu am ca sa ma deplasez prin Cernavoda Voi cum v-ati descurcat? In Constanta apa a fost la degetul mic fata de ce am vazut la Cernavoda...

Eu mai pun pe lista inca o noapte nedormita...m-am uitat la Animal Planet pana in zori si am tot sperat sa se intoarca Raducu...burtica mea arata ca si capul lui Oblio, chiar credeam ca se va intoarce in sfarsit cu capul in jos, dar nu...nu simt ca ar avea picioarele in sus acum.. Dar inca mai sper, se pare ca micutul meu chiar se straduieste sa se intoarca...

Azi bucatareala juma' de zi... am terminat pe la 6 seara si am si dormit vreo ora..cred ca la noapte sigur nu dorm iarasi.

ici la toate fetele!

Elena 34+ cu un cuminte

AMR 5 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Mergi la inceput