BV Oana, BELU, Andreea84! iul-aug 2010 (159)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Denisa, ce vesti bune, bebeii ok, lapte din plin. Bravo! Se invata ei incet si cu papatul la san!

Cris, sper sa stea cuminte bebelina pana luni! La fel si al meu! Ca tot zic ca nu vreau mai devreme de luni, dar nici cuminte nu stau. Acum am pus singura ceva tapet in camera la bebe, si nu e autocolant, ci cu solutie... M-au trecut toate apele... Sotul lucreaza si el, nu stie de isprava mea, ca nu m-ar fi lasat... Am mai facut ceva de papa, mai merg sa mai calc niste haine... Aaaaa, si am baut o gura de bere rece, de la dozator... Ce mi-a placut...

Cristina 39+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Rodi, ce relaxata povestesti... Mai la tzitzi, mai un forum, mai o plimbare... Super! Chiar pare totul usor!

Cristina 39+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Hei, Racusor, care pe care! Sa vedem cine iese invingator. Mult succes!

Cris 39+ cu

pana acuma mami...dar diseara o sa primeasca si ceva desert ca altfel facem noapte alba si mami nu prea are forte...

acuma doarme resemnat ca de dimineata nada

mami de brotacel Andrei Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Anca de pe amazon shippingul e 8,37 EUR la sterilizatorul www.amazon.de/Philips-Avent-SCF274-34-Dampfsterilisator/dp/B002EIJT6W/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=baby&qid=1278751884&sr=1-1" target="_blank">asta

Sabrina la a doua sarcina bb coboara si mai tarziu, aproape de nastere. Asa ca mai sunt sanse mari la tine

Eu sunt la mama, am dus pisoiul

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">36+ cu

AMR 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Cris, inca nu!!!!! Mai tb sa astepti sa nasca fetele de pe 1 listuta...Dar nu ar tb sa te duci la dr?
Chiar vb azi cu Oana, ca i-a zis dr ca tb sa mearga la spital dimineata la 5 cand a vazut ca ceva nu e in regula...Oricum ea e bine, Matei la fel, mi-a zis ca seamana cu taticu, e cumintel, i-a venit si laptele si crede ca luni vor fi acasa.
Crispro, nu stiu unde ai pus tu 20 de kg...arati super!! si eu tot acolo ma invart ca nr de kg, doar ca eu am plecat de la 65 si am pus mai putine. Cum esti cu piciorul? Nu te mai doare degetul?
Racusor, nu te lasi nicicum...Nu stie Andrei cu cine se pune
Michelle, lasa ca e mai bine o perioada fara pisoi...scapi de un stres in plus.

Paula, 37+ cu ,
AMR 16 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Larisa petrecere frumoasa mandrutei tale!!
Tu ceva semne?

Michelle las' ca vine alt pisoi acu' repede si sa vezi ce uiti!!

Mie imi este somn...

Abia astept saptamana viitoare, luni merg sa iau lenjerie absorbanta pentru patutul lui leti si 2 costumase de dormit si poate gasesc manusi, merg la un singur magazin, in mallul cu scara pricinoasa, dar o sa-mi pun poalele'n cap, miercuri dimineata merg la epilat ca sa ma depanusez pentru evenimentul despre care simt ca se va petrece saptamana viitoare, nu stiu sigur ziua dar cred ca pe joi vineri nasc, voi fi in saptamana 38 asa ca nu-i bai.. Sorina tu pana atunci o sa ai bebe in patut ai sa vezi!!

Dragaica eu nu am mai auzit pe nimeni cu asa col, mai bine la controlul urmator vorbesti deja chiar daca e devreme , despre cum veti face cu durerea si tipuri de anestezii sa fii pregatita!!

Carla ma gandeam zilele astea la tine, ce bine ca bbii sunt bine, si deja ii ai langa tine, nici nu imi pot imagina cat de greu poate fi cu doi deodata, dar te felicit!!!

Rodica povestesti de parca faci o prajitura asa de usor se vede la tine!

Nu mai stiu ce am vrut sa zic..
Voi ce tip de huse absorbante ati ales sa puneti sub cearceaful din patut, ca eu sunt cam in ceata, pana ieri nu stiam ca imi trebuie dar acum mi-am dat seama ca se strica salteluta fara, sa nu mai vorbesc de pete si tot restul!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
36+ cu
AMR 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Rodi, ce relaxata povestesti... Mai la tzitzi, mai un forum, mai o plimbare... Super! Chiar pare totul usor!

Cristina 39+ cu

e copilul tau, te stresezi tu = il stresezi si pe el... nu o sa fie asa de greu, mai ales la cat astepti sa-l ti in brate! totul e sa nu pu8i raul in fata, adica sa nu te indoiesti de tine ca vei reusi... bineinteles ca vei reusi!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Dragaica eu nu am mai auzit pe nimeni cu asa col, mai bine la controlul urmator vorbesti deja chiar daca e devreme , despre cum veti face cu durerea si tipuri de anestezii sa fii pregatita!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
36+ cu
AMR 3+

Urmatorul control e pe 21 luna asta, o sa am 35 saptamani si 3 zile, cred ca e ultimu control, o sa am o dicutie mai "serioasa" cu dorctorul meu chiar daca el nu se ocupa de nasteri.
Fara sa par rea eu mai mult de 37 de saptamani nu as vrea sa stau, imi este foarte greu acum, la 37 nici nu vreau sa ma gandesc, deja sotu ma ridica din pat, ma scoate din dus.
Azi m-am asezat in genunchi ca sa ajung la un raft jos la mobila sa iau un document si cand am vrut sa ma ridic ........ridicate daca poti, am strigat dupa bietu sotu disperata sa ma ridice

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 33+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 23 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Hai ca am mai dat gata una bucata de dop. Asta a fost mai mica. Stau cuminte, cuminte in patut pana luni.

Paula, daca nu mi se rupe apa sau nu incep contractiile n-am ce face, ca in rest stam bine, bblina miscacioasa, lichid in cantitate normala, placenta gr. 2.

Carmen, eu am luat saltea de cocos invelit in lana ecologica si mi s-a recomandat sa pun sub cearsaful normal un cearsaf impermeabil dar care sa nu acopere toata salteaua, sa lase aerul sa circule prin saltea.

Cris 39+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Buna fetelor!!! Vad ca nu s-a mai pus nimeni pe nascut, azi ati facut o mica pauza, nu-i nimic ca poate recuperati iar trei deodata, ar fi frumos sa ne inmultim.
Denisa felicitari ca ai laptic, esti salvata de la muulte belele si sa stii ca bbi trebuie sa mai scada in greutate cat sunt in spital, dar recupereaza ei ulterior.
Fetele ziceti-mi si mie va rog, voi cu ce ungeti bbi pe pielicica dupa baita????? Eu i-am dat cu ulei de la Sanosan si vad ca pielicica lui bb incepe sa se exfolieze si ma gandeam sa schimb cu ulei de masline ca am inteles ca e foarte hidratant, voi ce parere aveti???
La mine bble se trezeste noaptea de 2 ori dar ma tine cate 2 ore sa suga, uneori chiar adoarme si doar mai molfaie din cand in cand, iar daca il pun in patut mai devreme se trezeste.
As vrea sa-i fac program noaptea sa suga cate juma de ora, dar cred ca ma lupt cu morile de vand ca parca vad ca bbele tot ca el o sa faca.
In rest toate bune.
Va pup

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
http://happyrooms.blogspot.com/

Mergi la inceput