BV Oana, BELU, Andreea84! iul-aug 2010 (159)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Hello.Si noi pe aici,cu treburi,curatenie,papica
Sorina daaa,dr ta a fost cea care a dat startul la nasteri la Arcadia,am auzit ca e o super doctorita,ca se implica foarte mult si e amabila.Si despre Scurtu (tiz-ul meu de donsoara ) am auzit pareri foarte bune.
Asa ca ...acum stau geana pe tel si astept sms de la tine
Hai Bogdan,vino pe lume ca mami te asteapta
Cristina_Serban mersi ca ai lamurit-o tu pe Eladea in locul meu
la toate fetele!!!

39+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 3 ZILE pana la

si eu am auzit despre doctoreasa mea ca este foarte cautata si da chiar vb foarte frumos, mai ales in ultimele 2 sapt a fost foarte atenta cu tine, mi-a explicat diverse. de asta imi pare rau ca nu nasc cu ea. in noaptea asta pleaca la ora 5 dim si chiar si asa mi-a zis ca pot sa o sun pana pe la ora 23-24. doar cada la ora aia ma internez cu o dilatatie de 2 cm nu are rost sa o mai sun ca nu nasc eu cat poate sta ea cu mine. sunt foarte multumita de ea.

40+ Bogdan-Andrei
AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo

luana, am inteles acum..deci e f posibil sa faci si acum ceza si atunci sa faci mai devreme..
eu am vb cu drita si i-am zis ca nu vreau sa fol. metode precum vacuum sau forceps (din asta mi-a zis ca nici nu au la clinica)- dc bb nu vrea si nu vrea, mai bine cezariana.
dar eu zic ca nu va fi cazul, cata vreme pe Stefan l-am nascut natural. dar na, mie teama de chestii de genu..ca nu mai are lichid, ca intra in suferinta fetala, minuni din astea..
sorinaaaaaaaaaaaa..nu ne mai zici nimic??????????au trecut durerile, sunt mai nasoale? ce faci? du-te vino la spital?:)

Paula cu Mihai 39+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 4 zile de dans in burtica

durerile astea le am de vreo sapt, nu sunt dureri de dus la spital. deja imi pied speranta ca mai nasc eu azi cu doftora mea.

40+ Bogdan-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Fetelor, eu tocmai am pierdut ditamai dopul. Nu stiu daca a iesit tot dopul, dar a iesit ceva.

Cris 39+ cu

Mergi la inceput

Off, Sorina!. Bebe Bogdan sa fie bine, cand o sa-l tii in brate, o sa uiti ce grea a fost asteptarea

Cris 39+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Fetelor, eu tocmai am pierdut ditamai dopul. Nu stiu daca a iesit tot dopul, dar a iesit ceva.

Cris 39+ cu

Felicitari!!!!

Eu tot elimin diverse si tot nu mai nasc!

40+ Bogdan-Andrei

Mergi la inceput

Hei, Racusor, care pe care! Sa vedem cine iese invingator. Mult succes!

Cris 39+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

nici un delfinas nu vrea sa iasa la soare?! Poate mai deseara cand se mai racoreste...

ce burtici impunatoare am vazut, acum incep sa se mai contureze formele de final...

felicitari fetelor care au schimbat semnatura... eu am acelasi regret ca racusor, ca nu putem impartasi experienta/bucuria lunii a 9-a... ca la noi acum i s-a pus pata la bb ca vrea sa vada lumea, cum a si venit! si acum nu se mai satura de stat in brate la mami, asa-i racusor? eu pe Isa o mai iau ca mi-e tare drag de ea, dar nu daca vad ca doar motaie si molfaie la titi fara rost. cand suntem la titi tre sa papam sau sa ne calmam vreun colic rebel, iar noaptea incepe si la noi sa nu mai fie intreaga, o impartim in pauze de vreo 2 ore ca somnul e dulce si papam asa cat sa ne astamparam foamea de moment, mai adormim amandoua si pierdem sirul la papa... asa ca mai fentam la mijloc cate un bibi de 70 obligatoriu, altfel e aceeasi poveste (ne amagim foamea). pe cat posibil incercam bibi sa fie tot cu lapte de la mami si cu picaturile de vitamine care le luam de 2 ori/zi.

aseara am baut prima portie de ceai, cred ca laptele matern tine si de foame si de sete, dar ceaiul asta de colici e si bun, si miroase frumos, si ne adoarme asa de repedeee... si noi la calduri de 30 gr la miezul noptii ar trebui sa stam tot in piscina, ca niste definasi ce suntem... baita o facem oricum dimineata, intre mese, si apoi mami e libera sa faca papa si curatenie si forum si crosetat pana la urmatoarea masa sau chiar pana vine tati acasa la amiaza.... iar dupa-amiaza o luam de la capat cu titi -vreu titi, nu mai vreau, nici in patic nu vreau, vreua la tati in brate sau la mami pe burta sau surioara sa-mi cante cantecele... dar de plans inca nu a plans serios, doar maraituri... si cand face cate-un "eeeee" si e careva langa ea intreb ce vroia, imi raspunde tati: te striga sa te vada!!! si cand stranuta si face "aaaiii" imi vine s-o mananc toata! o sa-i spunem "aaaiii" in loc de "noroc si sanatate", asa ne intelegem pe limba ei...

apropo de muzica ptr bb... la noi chestia cu muz. clasica nu a tinut nici la printesita (era si e fan rock, ii plac la nebunie Aerosmith, Freddie Mercury, Shakira, Voltaj, Hi-QS, Jonas Brothers, Hannah Montana - de aici si primul nume al delfinasei!!!), iar la delfinasa merge cu mare succes colectia "cutiuta muzicala". asa ca Anotimpurile lui Vivaldi raman ptr mami daca vrea sa se adoarma singura

ooo... ce m-am intins! poate a nascut careva intre timp

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_goga

Citat:

Cris 39+ cu

Felicitari!!!!

Eu tot elimin diverse si tot nu mai nasc!

40+ Bogdan-Andrei

Merci. Sper sa nu fie mai devreme de luni. Alte semne nu am.

Cris 39+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:

Cris 39+ cu

Pai e cazu de scos motatele

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 33+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 23 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Denisa (Carla2008):
"Buna delfinariu! noi suntem ok, a venit si baietelul cu mine in salon, ca ne-a dat ceva emotii la terapie intensiva 2 zile, cu supliment de oxigen, cu o posibila infectie care nu e de fapt. Lapte am si de dat la altii. Fetita e lenesa la supt, iar baietelu musca!
Fetelor, ceaiul de chimen neindulcit simplu 4l pe zi face lapte cu 2 lei! Nu minunile din farmacii!!
Imi sunt atat de dragi bebeii! Dar inca scad in greutate! E normal? ca am uitat. Si de cand incep sa puna pe ei? eu nu dorm decat 2 ore pe zi max, muls, alaptat, schimbat, urlete putine ce-i drept, chinuiala ca fetita nu vrea sa manance, etc. Acasa va pun poze! Cine a mai nascut? Bafta tuturor! pupici, Denisa"

Alina 36+ cu
gargarita

Mergi la inceput