Dovlecei frumosi de sept-oct 2009 *164*
Raspunsuri - Pagina 17
Ioanna81 spune:
auziti fetelor ce paste dati voi copiilor? pot fi date orice fel de paste?
Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii
Ioanna81 spune:
si mai vroiam sa va intreb legat de masa de seara. Carol mananca iaurt cu cereale. oare nu pot sa-i mai dau si altceva? adica sa-i fac budincute de fructe sau ceva asemenator.
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanna81 auziti fetelor ce paste dati voi copiilor? pot fi date orice fel de paste? Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii |
salut
eu ii dau lui andrei cus cus, ca e gata maruntit, dar daca i-ai dat gluten, eu zic ca orice paste ai la indemana, doar sa le poata mesteca, sau le pasezi tu
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
mamideandrei spune:
citat din mesajul lui Ioanna81 si mai vroiam sa va intreb legat de masa de seara. Carol mananca iaurt cu cereale. oare nu pot sa-i mai dau si altceva? adica sa-i fac budincute de fructe sau ceva asemenator. Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii |
imi pare rau de cazatura, buzita si cucuiul sa treaca repede!
si eu ma gandeam la ceva budinci, dar am gasit retete numai cu ou intreg; andrei mananca iaurt cu branzica proaspata si un fruct (banana, caisa, piersica, nectarina), deci variat ar fi doar fructul, dar el mananca cu placere branzica si iaurtul asa ca profit.
si inca ceva; azi a refuzat avocado; daca va vine sa credeti!! si era copt si dulce si amestecat cu para!!! apoi a mancat para simpla si 2 biscuiti; si am mancat eu avocado
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
Ioanna81 spune:
saru-mana Irina. carol mananca orice. i-am dat gluten de la 6 luni. o sa ma uit si eu la cus-cus sa vad ce si cum. o sa studiez problema zilele astea!
mamideandrei spune:
citat din mesajul lui Ioanna81 saru-mana Irina. carol mananca orice. i-am dat gluten de la 6 luni. o sa ma uit si eu la cus-cus sa vad ce si cum. o sa studiez problema zilele astea! Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii |
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
MangaGirl spune:
buna seara,
ce fain capitol . noi am fost la picnic in Green Park cu niste amici. i-am arata lui Piski unde sta regina, dar nu a fost prea interesat. S-a innecat cu o frunza uscata si a vomat tot laptele pe care l-a baut. de ieri busileste si el oficial. ca pana acum s-a tarat pe coate.
Nela nu te-ai enervat tu, dar am facut-o eu...e a doua zi cand refuza TOT. si cu gesturi din alea teatrale de stropit totul in jur cu mancarea din lingurita. Imi venea sa trantesc usa si sa plec. Dar nu am facut-o. I-am dat lapte si gata. masa de seara nici nu am mai incercat-o. de obicei ii dau poridge cu un fruct si cu lapte de vaca.
sa stii ca cerealele de oameni mari raman tot zgrumturoase, chiar daca le fierbi mult.
asa...ce altceva?
luci felicitari si pentru si pentru.
techila si uka sa faceti poze multe, da?
raluk si mihaela ma bucur tare mult ca v-ati intalnit. copilasii vostri sunt superbi.
dana o pup si eu pe Prichi. pe amandoua, de fapt.
bia si raluk inteleg ce spuneti cu carnea si alegerile voastre. Nu eram foarte sigura daca B12 e doar in carne sau si in lactate. Sunt mai mult decat convinsa ca un copil se poate dezvolta foarte bine si fara carne. Eu, recunosc, nu o exclud total...dar ii dau destul de rar. Iartu si branzica in fiecare zi, dar carne...poate o data sau de 2 ori pe sp. Nu pare sa fie ceva in neregula cu el. E drept ca ultimele doua zile nu a vrut sa manance mai nimic. daca i-as da paine mereu, asta ar manca. Probabil coaja tare il ajuta la gingii ca altfel nu imi explic de ce o mananca.
Nela si eu stiu de la mama ca tusea se trateaza cu ceai de ceapa. mama mai punea si 2-3 nuci intregi la fiert.
kiki unde vad si eu copilarii in actiune?
alex eu nu am prins linkul cu noua tunsoare. pe unde l-ai ascuns?
sabyna nu-mi vie sa cred ca Lisa face acum un an. Cum zboara timpul...wow...Sa fie sanatoase si sa creasca frumos fetele tale.
liliacule da' ce-ti veni? Plangacios avem si noi...hai capul sus...oricare ar fi...tot alea sunt. mai bine zi-ne unde e Andra?
cand am venit din parc mi-am facut o mie de draci. mi s-a dus bateria tocmai cand il sunam pe sergiu sa vina sa ne ia cu masina de la metrou...si bineinteles ca el nu s-a intepat ca mi-a murit telefonul...asa ca am stat o ora sa prind un autobuz. au trecut rar...vreo 6 in care nu m-au lasat sa ma sui ca mai erau 2 carucioare si nu au voie sa care mai multe. copilul plangea de foame si de somn, eu mai ca plangeam de nervi si nu va mai spun ce a fost la gura mea si pentru soferi si pentru autobuze si pentru coautor. Am ajuns acasa dupa aproape 2 ore...iar cu masina e la 15 minute. am intrat tunand si fulgerand...acum imi pare rau, dar chiar asa, pik de intuitie nu au barbatii astia???
iuliko ai bagat si tu azi un gratarel ceva? ca doar e uichend. Brucu ce face?
Ioanna pupam pe Carol ce viteaz sa-i treaca buba.
Lali acum nu mai esti blue, right?
sigur mai voiam sa spun ceva, dar mai bine ma duc sa citesc PM antic de la monis pe care o pup tare. Buzatul dragalas ce face, mami?
Mada am vazut poze cu strengarul tau frumos si pletos. cum doarme el in leagan :)
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
MangaGirl spune:
ah da..subscriu si eu la ce a zis Raluk despre relatia ei cu sotul. si la noi, Aidan ne-a facut sa ne iubim mai tare.
Ioanna si eu i-am dat cuscus sp trecuta si a mancat bine. in rest, ii fierb paste integrale si le dau prin mixer putin ca sunt mari asa.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
hepilica spune:
citat din mesajul lui Ioanna81 auziti fetelor ce paste dati voi copiilor? pot fi date orice fel de paste? Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii |
ioanna - ii poti da orice fel de paste, dar iti sugerez sa te uiti totusi la ingrediente.si eu ii dau maiei cus cus care e de fapt obtinut din faina de grau dur.
gasesti BIO la carrefour si DM (in auchan militari).
sunt unele paste care au si ou sau "pot contine urme de ou". asa am vazut scris pe ambalajur unora.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
Ioanna81 spune:
multumesc fetelor. voi incerca si eu cus cus din asta! eu am aflat de la voi ca sunt paste. eram convinsa ca de fapt e un fel de samanta, ceva