Dovlecei frumosi de sept-oct 2009 *164*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Mi se pare ca am reperat pe undeva o discutie despre operatiunea olita. Si Mosorelul meu sta cu placere pe olita dupa ce papa si de fiecare data aproape ne lasa cate un cadou pe acolo. E clar ca scopul nu este acela da a-l invata la varsta aceasta sa obtina controlul sfincterian ci de a-l obisnui cu aceasta piesa de mobilier pentru a nu opune rezistenta mai tarziu si, daca e posibil, de a mai economisi un pampers. (Si asta e tot un scop nobil. Se descompune in mai multe de 100 de ani, poluam planeta .... etc.)

A... si mai aveam una: Olita este un loc foarte bun de parcat copilul cand vreau si eu sa merg la baie si nu e nimeni prina propiere sa stea cu el.

Alex,

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

bun loc de parcare, andrei daca nu stau langa el o ia la fuga in patru labe; doar ieri ce mi-a rasturnat olita cu pipi pe covor in dormitorul mare...eu ma duc la baie zicand ca are grija ta-su de el; si din baie aud poc...el s-a intins dupa cablul de la laptop si l-am gasit langa olia jucandu-se vesel, cu covorul ud alaturi;
si eu il pun dupa fiecare masa si dupa ce se trezeste si la fel ca voi mereu lasa acolo cate ceva. si da, scopul mai e si acela de a scuti niste pampersi! asa folosim doar 3 scutece pe zi; dimineata la trezire, pe la 3 inca unul si seara dupa baita!

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex25
am si ceva poze noi noutze

, ca de obicei, o scumpa si o frumoasa! ti-am mai spus ca seamana cu tine, nu?

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Scuze, pentru sirul de mesaje offtopic, dar v-am zis cand apuc si eu la laptop...e prapad..(pt voi ca nu mai scapati de mine).

Asa e suntem (imi permit sa ma includ si eu aici...ca doar am dat o placinta cu varza) o gashca super...admir faptul ca va intalniti ca niste vechi prietene...defapt de lega ce avem noi cel mai de PRET lucru din viata noastra si anume bebeii, cred ca asta e secretul...

Raluktu stii ca esti o fata DEOSEBITA pentru noi toate...si admir ca vi cu sfaturi FOLOSITOARE pentru fiecare.Orice problema am avea tu nu iti dai doar o parere, cauti pe internet sau te interesezi si ne dai raspunsuri care chiar ne folosesc...Imi pare foarte rau ca nu am ajuns sambata la intalnire...chiar regret...dar asata e fost...sper sa ne vedem candva...

Poze Kiki&Twins

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

LALIfelicitari pentru PAUL!Pai pazea ca de acum ai baiat mare!Pupam ochisorii cei frumosi!

Poze Kiki&Twins

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Kiki, esti o super draguta, sa stii! Iar baietii tai sunt super, super! Nu stiu daca ti-am zis, oricum iti mai zic o data: filmuletul e super, cel mai tare mi-a placut faptul ca micutii te sorbeau pur si simplu din priviri...

Uka, a recuperat un picut Za Banan... cat sa nu imi dea atac de cord. Am fost tare mandra de mine ca nu m-am enervat azi cu nemancatul Anei. Am sezut calma si blanda... cum NU mi-e in fire... mai ales cand e vorba de mancarea Anei.

Bia, te imbratisez! Multumim de cuvintele frumoase.

Alex, am vazut pozele cu Zeina, astea noi. Ce expresiva este.. e din ce in ce mai expresiva, are niste fatuci...

Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

ia uita-ti ce baiat istet am! andrei si premergatorul

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

si www.youtube.com/watch?v=MiLQrAiE8UA" target="_blank"> andrei si mami (de data asta nu mai mananca ) X_GGG

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Am fost tare mandra de mine ca nu m-am enervat azi cu nemancatul Anei. Am sezut calma si blanda... cum NU mi-e in fire... mai ales cand e vorba de mancarea Anei.

cred ca a fost starea de spirit data de vorbele frumoase de pe forum azi! sper ca ai inteles

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

ce mai faceti fetelor? la plimbarile de seara???? foarte bine, asa va sade bine... la plimbare!

eu am avut o zi tampita rau. carol a cazut si s-a lovit cu gurita de marginea unei cutii de carton si i-a curs sange. chiar la baza nasului, in interior are o zdrelitura. m-am speriat teribil, va inchipuiti! apoi au venit socrii in vizita si am iesit in parc. n-a vrut sa doarma deloc desi era rupt. de fapt a adormit mititelul dar sunt tot felul de oligofreni care urla si tipa si l-au trezit. si aia a fost! mai are fix in frunte, la baza parului o umflatura ca un cucui, dar nu e vanat... parca ar fi un cos din ala nasol, subcutanat... cred ca il si doare nici nu stiu ce este!

ar mai fi si altele dar astea sunt cele mai importante ca-s petrecute cu copilul meu meu... restul?!?! restul nu exista...

Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna fetele!

Am citit putin din urma si

Raluk am ramas muta de uimire ce frumoasa intalnire ! frumos ce a facut Mihaela!

Iulika felicitari pt burtica mami Asa cum ti-au spus si fetele este greu cu doi dar si frumos in acelasi timp. SIncer eu am mare noroc ca ma ajuta socrii (acum sunt cu copii la plimbare si eu putin pe forum cu voi)

Claudia bine ati venit din concediu! ce frumos vorbesti tu acolo de fete!

Sabina ce bine ca ne dai vesti despre voi!

Luto felicitari pt curatenie si tort!Vreau si eu o felie!

Ma duc pe la bucatarie si revin!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput