Dovlecei frumosi de sept-oct 2009 *164*
Raspunsuri - Pagina 15
Lali_mete spune:
Fetelro sunt asa de bucuroasa,uf nu-mi mai incap in piele. Paul s-a ridicat singurel in fundulet ,de pe burta ,si se uita razand la mine,se bucura si el de reusita... Poate ai vostri se ridicau de mult ,dar al meu il puneam eu in fund ca el nu stia decat sa se intoarca,si din fund se ridica de marginea la patut,ori de masuta. Phii ce bucuroasa sunt,parca ar fi urcat primul pe Everest . S-a asezat singurel pe burtica apoi,si tot exerseaza ...
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!
Iulika29 spune:
Buna ziua fetele mele dragi!!
Cat de frumoaså e atmosfera aici!Si Raluk scumpa noastra a vorbit atat de frumos si ne-a facut så ne aducem aminte de multe clipe frumoase..Raluk mami dar de tine nu iti aduci aminte cand iti storceai tricourile de colostru cand se mai anunta vreo fata la nascut?Asta spune multe..
Imi amintesc cu drag cum ati fost toate alåturi de mine la nastere de se mira si Bubu si Tania cat de unite suntem si cum s-au legat prietenii.
Nu m-am gandit vreo data ca voi intalni pe cineva de pe Dc atat de repede si chiar aici in Suedia.A fost tare frumos si o plåcere deosebita så petrecem o zi minunata in compania Techilosilor si a lui Pilu'(un amic de a lor tare simpatic).
Sunt sigura ca urmeaza alte si alte vizite.
Oricum aici m-am distrat mai tare ca la un club cu multe drinkuri in fata.Aici am gasit suport, aici am gasit fete care m-au sustinut, fete care mi-au fost alaturi cu o vorba buna cand a fost nevoie.
Vå iubesc si voi o stiti deja!
Raluk te pup si te imbratisez cand inca mai pot ca apoi tre så dau burta la o parte!
Fetelor cu dormitul bebelacilor azi nu stiti de ce??La mine e la fel..Si bruce baga a doua tura de somn frumos lin si adormit usor..Påi diseara e eclipsa totala de luna, vom simti si pe pielea noastra mai pe seara si cica de aia...se simt mai epuizati.
Acum cu eclipsa cred ca e si la voi nu??
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 5+
Bruce, minunea noastrå
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Fetelro sunt asa de bucuroasa,uf nu-mi mai incap in piele. Paul s-a ridicat singurel in fundulet ,de pe burta ,si se uita razand la mine,se bucura si el de reusita... Poate ai vostri se ridicau de mult ,dar al meu il puneam eu in fund ca el nu stia decat sa se intoarca,si din fund se ridica de marginea la patut,ori de masuta. Phii ce bucuroasa sunt,parca ar fi urcat primul pe Everest . S-a asezat singurel pe burtica apoi,si tot exerseaza ... Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !! Noi trei...un inceput de viata! |
BRAVO, PAUL
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
alex25 spune:
Tiiiii, cw frumoasa atmosfera aici, si cum fiecare zice cate ceva frumos despre altcineva. Adevarul este ca de multe ori m-am gandit cum de s-au putut lega astfel de prietenii doar virtual, si sunt legaturi puternice si sentimente multe. Mi se pare absolut minunat si ma rog sa ramanem asa.
Si eu as putea sa nominalizez pe multa lume, dar mi-e tare frica sa nu uit pe cineva, asa ca va spun ca toate sunteti speciale si asa veti ramane in sufletul meu.
Nu pot sa nu zic insa ca mi-e tare dor de Aida
Sabyna sa stii ca exact asa gandesc si eu cu olita. Eu o pun pe ea, nu o respinge, dar nu face nimic acolo si nici nu ma agit inca.
Lali felicitari pentru reusita lui Paul, eu cand am vazut-o pe Zeina prima oara ridicandu-se un fund am plans de emotie.
Nela tare rau imi pare ca tuseste micuta Ana, tinem pumnii sa treaca cat mai repede si mai usor, cat despre mancat nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul tau.
Biaz tae mult imi place cum scrii, dar parca ti-am mai zis asta, nu?
Uka sa nu cumva sa ne lasi cu ochii in soare si sa vii cu poze de la intalneala, ca altfel e vai si amar.
La multe lunitze fericite MATEI
Si am si ceva poze noi noutze
----------------------------------------------
Alex mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
kiki_cri spune:
Holla!
Fetelor, va multumesc frumos pentru comentariile legate de filmuletul cu bebeii mei, sunteti foarte dragute si multumim ca nu ne-ati uitat.
ALEXsi mie imi place noul look!Si eu cred ca te intinereste si te prinde mai bine.
MADALINAmi-a fost dor de tine!
UKAai o fetita de milioane de miliarde!O iubim cu toate si are un ras molipsitor!
Trimit mesajul asta si ma duc sa mai citesc.Sper sa revin...
Poze Kiki&Twins
kiki_cri spune:
citat din mesajul lui alex25 Si, inainte sa plec, vreau sa va las ceva dragutz de ieri. Sper sa va placa. ---------------------------------------------- Alex mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Foarte draguta Alessia!O pupam pe obrajorii frumosi si buni de pupacit!
Poze Kiki&Twins
kiki_cri spune:
citat din mesajul lui crissbebe LUCIA ...stiu ca ai dreptate... Am uitat sa va zic ca de azi mai avem un dintoc... in total 4 la numar... sa o tinem tot asa.. fericita de ALEX (22.09.09) http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148726 http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=72 |
Felicitari CRISS! Pupam si noi pe Alexutul scump si cu dintiori.
Poze Kiki&Twins
kiki_cri spune:
citat din mesajul lui SabinaY. Nela e mortala Banana cum rade si cum se joaca.Si s-a rounjit foarte frumos.Spor cu diversificarea,multa rabdare si perseverenta. Kiki ai gemeni minunati.Ce frumos rad ei! Ca citesc despre decalotare,eu zic sa aveti rabdare,nu se intampla nimic daca se decaloteaza mai tarziu.Uite un exemplu:baiat la 5 ani,deabia de cateva luni s-a reusit decalotarea totala,manual.N-a avut complicatii,n-a avut alte probleme de sanatate. elena ai deja experienta de la Eva.N-am avut probleme si nu stiu cum este sa nu-ti manance puiul,insa ma gandesc sa o lasi o perioada fara legume.Merge si cu fructe sau cereale,sau ce mananca ea.Ai incercat sa o lasi in ritmul ei? Si la noi,mai rfuza Lisa sa manance...a avut cateva zile cand scotea totul afara,ba cu limba,ba isi baga degetele in gura si scotea afara.Am lasat-o si vad ca acum a inceut sa manance. S-a trezit Erika,revin daca mai pot! "Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic" "Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic." Jurnal de "mogalnete" Japonia prin ochii unui amator Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009) fosta devylla |
Multumesc pentru compliment si pentru raspuns.
Chiar acum de curand ma gandeam ca Lisa va face in curand un an...ce trece timpul...Oricum ma bucur ca ai o fetita asa isteata, care stie atatea de la o varsta frageda.Pupici si la Erika!
Poze Kiki&Twins
biaz29 spune:
Mi se pare ca am reperat pe undeva o discutie despre operatiunea olita. Si Mosorelul meu sta cu placere pe olita dupa ce papa si de fiecare data aproape ne lasa cate un cadou pe acolo. E clar ca scopul nu este acela da a-l invata la varsta aceasta sa obtina controlul sfincterian ci de a-l obisnui cu aceasta piesa de mobilier pentru a nu opune rezistenta mai tarziu si, daca e posibil, de a mai economisi un pampers. (Si asta e tot un scop nobil. Se descompune in mai multe de 100 de ani, poluam planeta .... etc.)
A... si mai aveam una: Olita este un loc foarte bun de parcat copilul cand vreau si eu sa merg la baie si nu e nimeni prina propiere sa stea cu el.
Alex,
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
kiki_cri spune:
citat din mesajul lui techila ola, raluk, tare fremos ai scris maica....ma faci sa vreau sa zic.... vreau sa zic si eu...pardon...vreau sa multumesc fetelor minunate si vreau sa stie ca-s minunate... iulika mi-a dat o zi din viata ei si a bubului si m-a plimbat prin locuri minunate si mi-a trimis de la mama dracu din suedia lucruri pt puisori uka mi-a trimis razatoare mai....si s-a chinuit si a ambalat-o frumos sa nu se sparga... aida mi-a trimis material cu porci ca sa fac lenjerie la cupii madamele care au venit la gratare mi-au adus flori si au adus diverse fraiericilor mei fragutza mi-a spalat vasele si m-a invatat sa cumpar patuturi eftine la pui luto mi-a trimis jucarii pentru cupii si altele minunate... kiki mi-a dat placinta cu varza coana hepilica mi-a imprumutat semanatoare si tavalug pentru gazon...si ne-a adus vin d-ala de bei cu butoiul de cat de bun e madama alex ma sfatuieste cu javrele si ma duce sa ma tund plus toate celelalte care nu se pot cuantifica: petreceri, poze, sfaturi, apreciari, incurajari e frumoasa viata pe forum astea sunt doar putine...sigur am si uitat si o sa ma zgarii pe fata cand imi aduc aminte... iar diminetile la cafea cu cate o duduie pe mess....incurajari...barfe....d-astea magnifice...nepretuite!!! hai va pup Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. |
Techila esti tare!Ai lov iu!
Poze Kiki&Twins