Viitoare mamici de sept-oct 2010 (102)
Raspunsuri - Pagina 9
bebecris26 spune:
neata fetele
. pe mine m-a trezit o tuse ingrozitoare pe care o am de vreo saptamana. ma apuca in special noaptea de nu ma lasa sa dorm
. nu atiu ce sa iau in afara de ceai cu lamaie si miere, vitamina c, si azi termin tratamentul cu augumentin pe care mi l-a dat dr pt gat dar nu prea a avut efect. stiti ceva remedii naturiste care sa fie permise in sarcina? eu am baut odata ceai de foi de ceapa si a avut efect dar acum cu sarcina nu stiu daca e permis.
cristina si bebe in burtica
27+sapt
bebecris26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui office Fetelor pe voi va doare burtica cand mergeti? Tina, cu (32+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008) http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png |
. aseara numai am facut un dus si m-am dat cu crema si deja nu mai puteam de durere de burta. cand ma intind in pat ma lasa
. trecem noi si peste asta nu mai e mult. bebeii nostri sa fie sanatosi ca rezistam noi
cristina si bebe in burtica
27+sapt
Buburuza_10 spune:
Buna dimineataaaaaaaaaa!!!
Poftiti la bufetul suedez: salata, omleta, oua fierte, gem, miere, fructe, lapte, suc proaspat de portocale, ceiut! Sunt sigura ca se va gasi ceva pe gustul fiecareia!
Cum ati dormit, burtici? Eu am avut o noapte mult mai buna decat cea trecuta, ma simt mult mai odihnita dupa ziua de ieri... ieri am avut o zi cam nasoala, m-am simtit fara vlaga, deprimata, iar arsurile m-au scos din minti. Sper ca azi sa am o zi mai buna, pentru ca am si o gramada de facut: acum fug repede la piscina, cand ma intorc ma apuc de gatit noodles cu creveti
(sunteti invitatele mele), trebuie sa imi fac si tema pentru cursul de limba araba la care trebuie sa ma duc dupa-amiaza la 5... Aaaaa, si sa nu uitam de finala Olanda-Spania! Observati ordinea: Olanda-Spania si nu invers pentru ca eu imi doresc sa castige Olanda! ![]()
Sa aveti o zi frumoasa si cat mai luminoasa! 
31+ 
ana_25 spune:
Buna dimineata burtici somnoroase!!!!
BUBURUZA multumim pt micul dejun! Mai adaug si eu niste sandwich-uri calde si un ceiut!!
OFFICE si pe mine ma doare cateodata burtica camd merg.Cateodata se intareste,mai ales cand se misca d-soara si se face ghem,atunci tre sa ma opresc si sa stau jos.Si cand imi vine pipi ma doare daca sunt in mers.
CHICHI
si tie!
ALYNTA intr-adevar e f greu sa-ti pierzi un parinte la 23 de ani. Imi e greu mai ales acum cand stiu ca abia astepta un nepot(nepoata).Tot timpul ne intreba pe mine si pe sora-mea:cand imi faceti si mie un nepotel?si avea lacrimi in ochi!
Si ce ma
mai tare e ca a avut o moarte stupida. Cu o luna inainte il lovise grav o masina,ii facuse un picior praf,Dar l-au operat,l-au pus in ghips,a venit acasa si dupa o luna a facut infart.
Fetelor o duminica placuta la toate!!
Arianna la multi ani! si tot binele din lume!!

si un
sa ne dai tort!![]()
Ana
27+
Maia Elena
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui sorana_23 Chichi, am scris PM. Am pus mai multe informatii, poate iti sunt de folos. sorana 23+ cu ![]() |

Cristina
27+
chichiutza spune:
Buna dimineata burticici!![]()
Arianna la multi multi ani, sa fii sanatoasa, fericita si tot ce-si doreste sufletelul tau! Bebe sa creasca mare si sanatos si sa va bucurati de el!
Anuta urate durerile astea!
Cristina
27+
chichiutza spune:
Buburuzule multumim tare pt micul dejun! Si pe mine ma omoara arsurile, ieri ziua au fost cateva dar dupa periplul pe la restaurante ne-am dus si-am mancat niste paste, evident am vrut de-alea cu usturoi, si dupa ele am crezut ca mor. M-am balonat si ma ustura stomacul de ziceam ca iau foc...asa am tinut-o pana pe la 12 si ceva azinoapte! Acu' vad ca e mai bine dar nu stiu ce sa mananc... Lapte si biscuiti de cereale si...
Cristina
27+
Buburuza_10 spune:
La multi ani, Arianna!!! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita si sa te bucuri de BB!!!
Chichi, astazi ma simt minunat, nu am nicio arsura si mi-a trecut si starea de kk pe care am avut-o ieri. Sunt ca noua! (cred ca starea asta de bine am capatat-o de la piscina de dimi.)
Asa ca azi voi manca orice, cu speranta ca nu voi mai avea arsuri. Adevarul e ca am avut doar aseara, pana acum nu am mai avut... Daca diseara voi avea din nou, s-ar putea sa intru de maine la regim... Oricum, peste o ora ma apuc de gatit noodles cu creveti! 
31+ 
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui Buburuza_10 La multi ani, Arianna!!! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita si sa te bucuri de BB!!! Chichi, astazi ma simt minunat, nu am nicio arsura si mi-a trecut si starea de kk pe care am avut-o ieri. Sunt ca noua! (cred ca starea asta de bine am capatat-o de la piscina de dimi.) ![]() 31+ ![]() |
bine ca n-ai mai avut! Poate-ai scapat! Si eu zic sa tin regim, dar cu ce? Ca parca de la orice ma apuca!
Cristina
27+
Buburuza_10 spune:
citat din mesajul lui chichiutza bine ca n-ai mai avut! Poate-ai scapat! Si eu zic sa tin regim, dar cu ce? Ca parca de la orice ma apuca!![]() Cristina 27+ |
Habar nu am cu ce... probabil ca trebuie evitat orice produce aciditate... Hai sa ne consolam gandindu-ne ce plete bogate vor avea puii nostri!
31+

Iulia Maria (24.02.2008)