Viitoare mamici de sept-oct 2010 (102)
Raspunsuri - Pagina 10
office spune:
Buna dimineata fetelor! multumesc pentru raspunsuri!
Tina,
cu
(32+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)
http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png
chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Buburuza_10
Habar nu am cu ce... probabil ca trebuie evitat orice produce aciditate... Hai sa ne consolam gandindu-ne ce plete bogate vor avea puii nostri! 31+ ![]() |
O sa iasa super stufosi!
Cristina
27+
crina-s spune:
Buna dimineata dragelor
Doamne ce matinale sunteti!
Fetelor eu nu am avut deloc arsuri pana acum, dar de cateva zile mi-a revenit greata, imi vine sa vomit rau de tot.
Astazi cred ca iar va fi o zi calduroasa rau. Eu care eram friguroasa intruchipata, mor de cald chiar daca sunt 25grade, iar cand sunt mai multe e jale.
Iar ma pling ca o baba. Sorry!
Sa aveti o duminica frumoasa in familie!

28+
crina
cu
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sorana_23 Chichi, ti-am trimis si mail. sorana 23+ cu ![]() |
super infooo! Multam din suflet!

Cristina
27+
chichiutza spune:
Crinuta cu toatele ne plangem de cate ceva, macar asa superficial, ca mai profund am face orice pt bebelini! Unde sa ne plangem daca nu aici? 
Cristina
27+
crina-s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Crinuta cu toatele ne plangem de cate ceva, macar asa superficial, ca mai profund am face orice pt bebelini! Unde sa ne plangem daca nu aici? ![]() Cristina 27+ |
Adevarul e ca cine sa te inteleaga mai bine decat o graviduta, caci ceilalti poate nu-si dau seama de trairile prin care trecem..
Azi noapte am visat-o pe fetita mea. Era asa frumoasa si vorbeam ca-ntre adulti, chiar daca ea avea infatisare de bebe. Cred ca pe masura ce ne apropiem de nastere o sa se inmulteasca visele astea.
Doamne ce mandra eram de dimineata cand m-am trezit: am o fata foarte frumoasa, desteapta......

28+
crina
cu
chichiutza spune:
Pai normal ca sunt frumosi si destepti, nu degeaba ne-ncuscrim noi pe-ici!![]()

Cristina
27+
kiti2205 spune:
'Neata fetelor!
Azi noapte am fost pana la 3.30 la ziua unui prieten, asa ca sunt un pic daramata. Si cand ma gandesc ca saptamana viitoare suntem nasi, mi-e clar ca o sa tb sa dorm vreo 3 ore la pranz, pentru a rezista mai mult.
De arsuri am scapat pana acum, dar si pe mine ma doare burta dc imi vine sa fac pipi si ma mai ia cand ma ridic de jos.
Crinuta - pai aici e loc de vaicarit, de aia suntem aici, spune-ne ce ai pe suflet 
.
Va pup pe toate si rest de week-end placut
Kiti,
26+ si mami de Vlad 15.05.2006
chichiutza spune:
Kiti te cam petreci matalutsa!
Foarte frumos, si la mai mare! Dar sa nu uiti sa mai dooormi! O sa supere bebe pe tine! VAd ca treaba cu vezica plina si cu durerea e destul de comuna. Asa mi se intampla, mai ales daca stau in picioare si ma apuca pisu, se intareste si ma doare pe sub burtica! Asa ca sa ma plang!![]()

Cristina
27+