Viitoare mamici de sept-oct 2010 (102)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Fetelor pe voi va doare burtica cand mergeti?

Tina, cu(32+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png

Office pe mine a inceput sa ma doara burta cand merg si sa ma lase cand stau jos. A inceput sa ma mai oara cand am vezica plina ( nu foarte) si nu ma lasa pana n-o golesc! Asa ca trebuie tot timpul sa gasesc repede o toatela!

Cristina 27+

Mergi la inceput

Eu fusei azi cu cei 2 prieteni sa vedem niste locatii pt nunta. Am fost in herastrau la un restaurant destul de dragut si la saftica la un cort super dragut dar cam scump. Ce-au crescut preturile la meniuri in ultimii ani!

Cristina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Eu fusei azi cu cei 2 prieteni sa vedem niste locatii pt nunta. Am fost in herastrau la un restaurant destul de dragut si la saftica la un cort super dragut dar cam scump. Ce-au crescut preturile la meniuri in ultimii ani!

Cristina 27+

ai fost cumva si la cel recomandat de mine ? eu nu am reusit sa ajung astazi si nici maine nu cred ca am drum prin zona.

sorana 23+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorana_23

Citat:

Cristina 27+

ai fost cumva si la cel recomandat de mine ? eu nu am reusit sa ajung astazi si nici maine nu cred ca am drum prin zona.

sorana 23+ cu

Sorana am fost la quatro stagioni in herastrau, nu avea alt nume. Am inteles ca in zona sunt 4 si toate se numesc la fel. Asta era special pt evenimente si se numea quatro stagioni events si e pe sos nordului nr 5-7. E foarte dragut, il strica niste terenuri de tenis care sunt fix la intrare, dar arata binisor si nu e foarte scump. Om vedea ce aleg! Mercik tare de idee!

Cristina 27+

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui sorana_23

Citat:

Cristina 27+

sorana 23+ cu

Sorana am fost la quatro stagioni in herastrau, nu avea alt nume. Am inteles ca in zona sunt 4 si toate se numesc la fel. Asta era special pt evenimente si se numea quatro stagioni events si e pe sos nordului nr 5-7. E foarte dragut, il strica niste terenuri de tenis care sunt fix la intrare, dar arata binisor si nu e foarte scump. Om vedea ce aleg! Mercik tare de idee!

Cristina 27+

Inseamna ca asa l-au denumit dupa ce a fost preluat de cei de la Quatro Stagione si e fostul Parco dei principi. Sunt niste terenuri de tenis prin jur dar nu cred ca strica f tare. Noua ne-a placut mult. Sper ca intre timp au finalizat si renovarile. Daca il alegeti sa aveti grija ce intra in pretul pe care vi-l propun, sa nu vina cu tot felul de suplimentari (ex: huse scaune, alte amenajari..) si vedeti ca toti percep 10% peste pretul propus pt servicii, si nu toti spun asta de la inceput. Si la faza cu bauturile mai fac smechereli si au nu stiu cate variante. Noi in final au ales sa le aducem si a fost f bine ca ne-a costat f putin. Le-am luat de la un distribuitor de alcool. Daca vrei iti trimit PM cu ce cantitati am avut si a fost ok pt 50 pers.

sorana 23+ cu

Mergi la inceput

Sorana inseamna ca ala e, are o terasa draguta in fata, sub pomi. Foarte dragut. In interior era un botez, o sa mergem alta data sa cercetam ca n-am vrut sa deranjam lumea. Da am intrebat de cum sunt platiti chelnerii si ne-au zis de cei 10% si la fel, ei ar fi optat pt meniu fara bauturi si tipii de la restaurant au fost de acord. Trimite-mi pe pm daca mai ai date suplimentare, nu de altceva dar sa nu le plikti pe fete!

Cristina 27+

Mergi la inceput

ma duc si eu la nani! Noapte buna si somnici usori!

Cristina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Buna seara!

Sper sa va distrati si relaxati! Si eu a facut la fel: odihna activa. Rezultatul cel mai important pt mine e o ciorba de perisoare de te lingi pe degete Am papat putin, dar nu am vrut sa intrec masura din cauza kg

M-a ajutat si hazbandu' la aspirat. Of, nu siu cum sa-l determin sa o faca mai temeinic. In loc sa ii dau un pupic de multumire, am sfirsit prin a-l ameninta ca-l pun s-o ia de la capat... am corectat eu cu matura, dar nu-mi place ca m-am enervat si am fost uricioasa

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

La ce filme misto va mai uitati?
Am ultima serie din Lost downloadata, dar nu ma indur sa ma apuc de ea ca ma stiu cum sunt... nu ma mai dezlipeste nimic pina nu o termin.
Asa ca prefer filmele serialelor. Daca aveti o recomandare... please, do it for me!
Nici nu ma stiu ce am vazut ultima data... Cred ca "in pintec", dar si asta e pe parti

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 28+

Mergi la inceput

Chichi, am scris PM.
Am pus mai multe informatii, poate iti sunt de folos.

sorana 23+ cu

Mergi la inceput