Viitoare mamici de sept-oct 2010 (102)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

ALEXUZA imi place semnatura ta!!!

Ana27+ Maia Elena

Burtica de 31 +
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

de la 2.7 s-a scurtat la 1??

cristina si bebe in burtica 27+sapt

DE la 2,7 a inceput sa se deschida, la morfo de la 21 s era inchis 1, 25 cm din cauza infectiei cu ureaplasma ,iar acum la morfo de 31 sapt mai era inchis 1 cm , nu s-a mai scurtat mult, 0,25 cm in 10 sapt
de asta zic ca mai bine sa ma doara fundul decat burtica ca sa nu se deschida de tot macar pana la 36 sapt , cu toate ca dr m-a asigurat ca si daca se naste la 34 o sa fie bine , mai ales ca fac si injectii pt maturarea plamanilor..
SPER SA NE AJUTE DUMNEZEU CA SA AJUNGEM MACAR PANA LA 36

Burtica de 31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Alexuza, Doamne ajuta! O sa ajungeti, ai sa vezi

Eu nus ce fac parca nu am timp de nimic.....sotul a scos-o la plimbare pe Bia si am ramas si eu un pic singura acasa. Azi am facut curat, mancare, am spalat (de fapt masina) rufe....abia acum stau si eu. Insa da, m-am trezi la 10...macar atat. Lasa ca mai am 2 saptamani de servici si apoi stau mai mult cu voi. Astea doua saptamani is un pic mai pline caci avem bilant insa or sa treaca.
As face ceva dulce, am o pofta, da nu stiu ce. Am nuca....o prajitura cu nuca, ceva usor, stiti??

27+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

ce se mai plimba burticile in weekend. vreau si euuuuuuuuu

cristina si bebe in burtica 27+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

Alynta . Esti o mamica model pentru mine sa stii.

28+

crina cu

Si tu vei fi o supermamica!

Alina-Mirela 31+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! Puiul mic doarme dupa ceva scandal de somn si cel mare e cu tacasau iesit! Eu m-am epilat pe picioare si mi-am taiat unghiile(ca de manichiura nu poate fi vorba )! M-am linistit cu treaba dupa ce am si gatit!
Arianna La multi ani! Multumim de tratatie! Nu stiam de ce sunt asa de "plina"! Petrecere frumoasa
Alexuza daca zici ca ei medicatie pentru maturarea plamanilor lui bebe inseamna ca ai un ginecolog prevazator, deci bun! Curaj ca odiseea se va incheia cu bine!
Anuta mama dar plimbi fata aia nu gluma! Si o mai si hranesti! Bravo! (imi pare rau ca ti-ai perdut tatal asa de tanara! Cred ca nu e usor!)
Eu cand aud ce probleme de mentinere a sarcinii au unele dintre noi, nu imi mai vine sa ma plang de nimic! Multumesc lui DD ca suntem sanatoase si eu si fetita!
Matei mi-a facut febra, ieri David! Le trece cu nurofen! Vedem cum o scoatem la capat! Dupa episodul febril a mancat pe rupte! Mi-e asa drag cum baga cu manuta in gura ce-i pica: mar, rosii din salata, pane de dovlecel, mamaliguta, porumb fiert, pepene! Iar apoi cu mainile murdare si le trece pe dupa urechi, pe parul de dupa cap, apoi pe fata! Nu va zic ca se face ca un !

Alina-Mirela 31+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui be_one

Buna dimineata!
Azi am schimbat si noi semnatura
Maitreyi, ce spuneai de semnat pt unde nasti, te gandesti la Arcadia? Ai noutati despre neonatologii de acolo? Ca in ultimele zile am auzit numai de stafilococul asta auriu. Eu credeam ca da doar niste furuncule, dar inteleg ca mai sunt si alte complicatii.
Eu am o camasuta de noapte luata de la mag Otilia (este in Iasi, poate si in alte parti) care are niste "buzunare"/deschizaturi (nu stiu cum sa le zic) mascate de pliuri, adica nu se vad, speciale pt alaptat.Si toate au desen cu un animalut si puiul lui

Oana 28+ cu si mami de Dimitrie (23.10.2004)

vreau la arcadia, da. de neonat nu imi fac griji pt ca la cati bani a bagat in clinic are si aparatura calumea insa pt cazurile fara complicatii. pt complicatii am inteles ca vor fi trimisi tot la cuza voda, dar si de la elena doamna tot la cuza voda ajung bebelusii cu probleme. unde e magazinul asta otilia? tu cu cine nasti?

chichi multumiiiiim! le-am facut asa de frumos camerele la pitici incat cred ca am sa dorm o noapte cu unul si o noapte cu altul las' ca vine acusi si casuta

alynta o suni si ii spui ca ai ajuns si ca esti jos si iti spune ea unde sa te duci. de obicei prefera sa faca echo in cladirea mare la parter si nu in ambulator, dar face si in ambualator asa ca cel mai bine e sa o suni.

-----

Mami de roza + 28 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Va multumesc din suflet de urari ,sa dea DD sa avem toate parte de bbi sanatosi si frumosi si mancaciosi

Arsurile au inceput si la mine,nu sunt dese dar.....in seara asta am mancat telemea cu rosii si au si inceput,e adev ca si branza era super sarata

DD ne-a daruit o minune 25+Alesia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Fetelor pe voi va doare burtica cand mergeti?

Tina, cu(32+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png

Mergi la inceput

BURTICI EU VA UREZ NOAPTE BUNA , SOMN USOR DACA MAI PUTETI DE MARIMEA BURTII

Burtica de 31 +

Mergi la inceput