Viitoare mamici de sept-oct 2010 (102)
Raspunsuri - Pagina 6
alexuza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebecris26 sunt suparata ca a trecut efectul injectiilor si iar a inceput sa ma doara burtica. am luat un no-spa dar nu prea are efect ![]() cristina si bebe in burtica 27+sapt |
Poti sa faci no-spa injectabil ca isi face mai repede si mai bine efectul , cel putin la mine asa este
si mie pt dureri mi-a dat si gynipral , poate daca ii zici ca tot te doare o sa iti dea si tie sau altceva , dar trebuie sa o suni sa ii zici ca te doare
daca nu vrei sa o suni in we fa no-spa injectabil si vezi cum mai este , nu face nimic rau

Burtica de
31 +MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI
alexuza spune:
sau mai poti sa iei uscosin supozitoare pe langa no-spa
Burtica de
31 +
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI
bebecris26 spune:
pai no-spa cu scobutil injectabil am facut 4 zile si mi-a fost bine dar acum le-a trecut efectul si a inceput iar sa ma doara burta. am luat o pastiluta de no-spa mai devreme si m-a mai lasat
cristina si bebe in burtica
27+sapt
bebecris26 spune:
alexuza tu cand ai contractii cum le simti? pe mine ma doare burta jos ca la CM si se lasa in vagin durerea
27+sapt
alexuza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebecris26 alexuza tu cand ai contractii cum le simti? pe mine ma doare burta jos ca la CM si se lasa in vagin durerea ![]() cristina si bebe in burtica 27+sapt |
asa ma doare si pe mine ,nu f tare dar eu nu vreau sa ma doara deloc asa ca atunci cand simt ceva cat de putin imi fac no-spa cu scobutil ca mi-a zis dr ca pot face la pana la 4 e zi , dar eu fac 2 pe zi cam 5 zile si imi trece .
Burtica de
31 +MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI
alexuza spune:
astea pot scurta colul si nu prea mai are la mine ce sa se scurteze ca mai are 1 cm
, asa ca mai bine ma doare fundul de la injectii cu no-spa decat sa ma doara burta ![]()
Burtica de
31 +
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI
bebecris26 spune:
mie nu prea mi-a placut ca dr mi-a zis ca e colul scurt dupa rezultatul de la morfologie de acum o luna jumate dar nu m-a mai urcat pe masa sa vada acum cum este, pt ca le eco al ei nu se vede. oricum pe 22 cand merg la control ii spun sa ma urce si pe masa sa vedem in ce stare mai e pt ca de la atatea contractii se poate sa se mai fi scurtat si la mine si eu sa nu stiu
27+sapt
ana_25 spune:
No buna sara fecelor!!!! Felicitari fetelor care au schimbat azi semnatura!
Sunt rupta de oboseala!!
Si a fost o caldura azi,de nici nu am putut sta la cimitir,am plecat acasa(la mama) si m-am latit la racoare.Acum stau putin si mergem la niste prieteni care stau la curte,sa facem un gratarel.
No,sara buna!!

Ana
27+
Maia Elena