Viitoare mamici de sept-oct 2010 (102)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Gata, n-am putut sa adorm.
Alynta, eu merg in maternitate doar pt concedii, nu si la control. Asta sper sa fi fost ultimul medical si sa imi dea dr de fam prenatal.

Oana 28+ cu si mami de Dimitrie (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Be one felicitari pentru semnatura frumoasa!

Arianna La multi ani pentru maine!Sa fi sanatoasa, fericita si sa ti se indeplineasca tot ce-ti doresti tu, sa ai bebe sanatos si frumos!

Dragelor vad ca o tinem numai in chefuri.

Mie mi-e cam dor de cateva fete dragi noua, ca tot vorbeati ca nu intra multe burtici sa scrie: As vrea sa mai stiu si eu ceva de IONY, MADUTZA, sper sa le priasca sarcina, dar si de IOMUR, de ARICIU, dar nu numai.Dragelor mi-ar placea foarte mult sa mai auzim vesti de la voi..

28+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Alynta . Esti o mamica model pentru mine sa stii.

28+

crina cu

Mergi la inceput

multumesc, Crina. Eu ma bucur mult ca am ajuns la 28 de sapt, ca am citit undeva ca asta e varsta de la care se considera in Ro ca bebe are sanse (in strainatate e mai mica). Eu am fost tare stresata pana acum, mai ales ca nu prea am reusit sa stau in pat.
Arsuri am avut si eu in cateva seri, mi-am cumparat rennie, dar nu am luat inca pt ca vad ca au disparut. Poate o fi din cauza ca mananc non-stop

Mergi la inceput

Arianna, La multi ani! si multe bucurii iti dorim si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Bebecris pe mine ma chinuie arsurile de cateva zile. Apar cam oricand, ami als seara si noaptea, nu prea trec la nimic pana nu-si fac damblaua! E oribil. Am mai avut eu arsuri in viata mea dar asa ceva eu n-am mai simtit... Pana acum au aparut la orice am mancat...

Cristina 27+
eu am observat de mai multe ori dupa ce am mancat pepene rosu, mai ales daca am mancat seara au fost groaznice arsurile. si aseara am mancat si pepene si dupa friptura cu salata de roasii si azinoapte am zis ca mor. nici acum nu m-au lasat de tot dar nu mai sunt asa puternice. la mine mai trece bine cu lapte rece dar am evitat sa beau pt ca stiu ca taie efectul antibioticului (inca iau augumentin pt gat). dar de maine abia astept sa sting arsurile cu lapte rece

cristina si bebe in burtica 27+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

Am uitat sa va zic ca a zis dr sa nu prea ma gandesc la peridurala cica am colul f scurt si nu o sa fie nevoie . DAR MIE IMI ESTE FRICAAA

Burtica de 31 +
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI

Dr are dreptate! Iese repede fetita! Lasa ca va trece repede durerea! Important e ca va iesi repejor! Imi place semnaturica cu "mami te roaga"!

Alina-Mirela 31+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Burtica de 31 +
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

sunt suparata ca a trecut efectul injectiilor si iar a inceput sa ma doara burtica. am luat un no-spa dar nu prea are efect

cristina si bebe in burtica 27+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Be_one, felicitari pentru semnatura!

Tina, cu(32+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Arianna, LA MULTI ANI!

Tina, cu(32+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png

Mergi la inceput