Viitoare mamici de sept-oct 2010 (102)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Citat:

Citat:

Citat:

Maya

Kiti, cred ca sunt mai mult utile pt cezariana centurile alea, am sa intreb si eu dr! Daca cumva e nevoie ma abonez la centura ta! Pot?

Cristina 27+

Sigur . Este de aia simpla, cu mos si baba, nimic complicat. O caut si o pregatesc. Cand ne intalnim, ti-o aduc
Fulguta - Sanosan este f bun, eu de astea am fol la vladut si am fost f multumita. Mai sunt f bune cele de la Mustela, dar un gel de dus este cca 35ron

Kiti, 27+ si mami de Vlad 15.05.2006

Esti cea mai tare!

Cristina 27+

Eh, lasati, ca ma rusinez

bine, nu esti cea mai tare! Esti pufoasa!

Cristina 27+

Aoleu...nici nu stii ce dreptate ai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

cele care ati fost nase burtoase ati stat pana la numarat banii? eu ma gandesc sa ma duc sa ma culc pe la un 2 maxim 3 si sa ramana sa despodobeasca nasu mireasa mai ales ca in ziua aia la cum e programat totul snur nici nu am sa apuc sa dorm la pranz si eu fara nani de pranz is varzuca...

sanosan - a mea a facut alergie de la el si de atunci merg numai pe cosmeticele ce se gasesc in farmacii si nu in hipermarketuri. noi folosim klorane cu succes.

-----

Mami de roza + 29 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

fetelor i-mi puteti spune ce as putea sa iau pt tuse? ma chinuie de o saptamana si in special noaptea. pana acum am luat 7 zile augumentin pt gat si am baut ceaiuri cu multa lamaie si miere. dar tusea nu ma lasa

cristina si bebe in burtica 27+sapt

un medic te-a vazut sau doar prin telefon? s-ar putea sa fi luat antibioticul ala degeaba...eu asa am patit la baby cand am tusit vreo 4-5 saptamani, in special noaptea. am mers pe naturiste si tot nu trecea ca sa gasesc pe un site american o explicatie de care nu stiam si anume ca uterul crescand irita diafragma si atunci ai oo tuse reflexa mai mult si nu provocata de vreun virus/ bacterie sau altceva. la mine a trecut dupa ce am nascut.

-----

Mami de roza + 29 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

maitreyi are dreptate.
augmentin?asa,fara niste analize macar.

ridichea cu zahar stiu ca e buna,sucul de muguri de brad mai e bun..............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Arianna, La Multi Ani cu intarziere! Multa sanatate si o bebita sanatoasa si mancacioasa iti doresc.

Bebecris, ai incercat cu ridichi negre?
Se iau niste ridichi negre, se scobesc in interior unde se pune 0 lingurita de zahar. Se lasa cateva ore sau de pe o zi pe alta si se bea siropul care se face. Este foarte bun la tuse, mie mi-a fost de ajutor de fiecare data cand medicamentele nu isi faceau efect.
Acum drept e, nu am citit sa vad cum e cu ridichile negre in sarcina, daca au vreo contraindicatie...

28+ cu un carucior multicolor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

mai3, eu am stat la restaurant pana pe la 5 dimineata cand am dezgatit mireasa. Nu cred ca poate face nasu asta, e in atributiile tale

A fost super obositor, printesa era cam agitata si era si mult fum de tigara

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 26+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Bebecris, tot suc de ridiche neagra am luat si eu toata sarcina. La inceput scobeam ridichea, dar acum o curat, o tai felii mici si pun o lingurita de zahar, isi lasa suc mult mai repede si mult mai mult.Multa sanatate.

mamica de Maria Lavinia si 27+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

ridichea neagra e f sanatoasa.
poti inlocui zaharul cu mierea.eu personal nu am putut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Ionela, ti-a stat super rochia..ce asortati ati fost :)

Maytreyi, nu ai cum sa pleci inainte de dezagatit. Mai bine renunti la ceva din program in timpul zilei ca sa poti dormi decat sa pleci mai devreme.

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 30 saptamani cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Hihi, sper sa fac o alegere buna. Mercic fain, Kiti!

Citat:

Citat:

Maya

Kiti, cred ca sunt mai mult utile pt cezariana centurile alea, am sa intreb si eu dr! Daca cumva e nevoie ma abonez la centura ta! Pot?

Cristina 27+

Sigur . Este de aia simpla, cu mos si baba, nimic complicat. O caut si o pregatesc. Cand ne intalnim, ti-o aduc
Fulguta - Sanosan este f bun, eu de astea am fol la vladut si am fost f multumita. Mai sunt f bune cele de la Mustela, dar un gel de dus este cca 35ron

uta28 este 26+ cu Mara Elena

http://zaleboutique.wordpress.com

Mergi la inceput