Viitoare mamici de sept-oct 2010 (102)
Raspunsuri - Pagina 19
kiti2205 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Maya ![]() Kiti, cred ca sunt mai mult utile pt cezariana centurile alea, am sa intreb si eu dr! ![]() ![]() Cristina 27+ |
Sigur
. Este de aia simpla, cu mos si baba, nimic complicat. O caut si o pregatesc. Cand ne intalnim, ti-o aduc 
Fulguta - Sanosan este f bun, eu de astea am fol la vladut si am fost f multumita. Mai sunt f bune cele de la Mustela, dar un gel de dus este cca 35ron

Kiti,
27+ si mami de Vlad 15.05.2006
histamina spune:
fulguta,
incerc sa supravietuiesc.
am un dor de Crai ff mare.nu mai zic si de Vadu.
nuta o sa le-o facem undeva in refugiul din Ascutit din Crai sau in Gentiana din retezat.
+30 sapt
crina-s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexuza Am mai crescut o saptamana ![]() ![]() Burtica de 32 +MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI |
La mai mare!

28+
crina
cu
Arianna11 spune:
Buna burtici,va multumesc de urari,sunteti niste dragute,da dea DD sa aveti parte si voi de tot binele din lume 
Abia am reusit sa citesc din urma,ati scris nu gluma ieri in timp ce eu faceam pe ospatarul,cred ca am muncit cat pt toata sapt asta ![]()
Azinoapte de oboseala si cred ca am mancat si cam mult,m-am trezit pe la 3.30 in fund la marginea patului,ma durea un pic burta,o senzatie de diconfort....
Fetele, tot am citit ca munciti din greu prin casa,lasati-o mai moale ca nu au intrat zilele in sac ....
Azi ma duc sa dau tortul si la serviciu la colegi....dar aici e o caldura de nu-mi vine sa ies din casa,cred ca sunt 40 grade...
Va
pe toate
DD ne-a daruit o minune
26+
Alesia Maria
ana_25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chichiutza
Am si de-ala dar mama vroia unu' mai "jmeker" care sa stearga praful printre obiecte, sa nu mai fie nevoie sa le muti! Lenea e cucoana mare! Cristina 27+ |
Ei na! Nu tot ce e "jmekher" e si bun! Pronto e simplu dar e bun!

Ana
27+
Maia Elena
chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kiti2205
Sigur . Este de aia simpla, cu mos si baba, nimic complicat. O caut si o pregatesc. Cand ne intalnim, ti-o aduc ![]() Fulguta - Sanosan este f bun, eu de astea am fol la vladut si am fost f multumita. Mai sunt f bune cele de la Mustela, dar un gel de dus este cca 35ron ![]() Kiti, 27+ si mami de Vlad 15.05.2006 |

Esti cea mai tare!Cristina
27+
kiti2205 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui chichiutza
![]() ![]() Esti cea mai tare!Cristina 27+ |
Eh, lasati, ca ma rusinez
Kiti,
27+ si mami de Vlad 15.05.2006
chichiutza spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui kiti2205
Eh, lasati, ca ma rusinez Kiti, 27+ si mami de Vlad 15.05.2006 |

Cristina
27+
ionela.n spune:
Buna fetele ![]()
Ce mai faceti? 
S-a terminat si nunta, care a fost obositoare dar ok. Am pus in album 2 poze, mai multe, miercuri ![]()
--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 26+
Minunea noastra
bebecris26 spune:
fetelor i-mi puteti spune ce as putea sa iau pt tuse? ma chinuie de o saptamana si in special noaptea. pana acum am luat 7 zile augumentin pt gat si am baut ceaiuri cu multa lamaie si miere. dar tusea nu ma lasa
cristina si bebe in burtica
27+sapt