Viitoare mamici de sept-oct 2010 (102)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Maya

Kiti, cred ca sunt mai mult utile pt cezariana centurile alea, am sa intreb si eu dr! Daca cumva e nevoie ma abonez la centura ta! Pot?

Cristina 27+

Sigur . Este de aia simpla, cu mos si baba, nimic complicat. O caut si o pregatesc. Cand ne intalnim, ti-o aduc
Fulguta - Sanosan este f bun, eu de astea am fol la vladut si am fost f multumita. Mai sunt f bune cele de la Mustela, dar un gel de dus este cca 35ron

Kiti, 27+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

fulguta,
incerc sa supravietuiesc.
am un dor de Crai ff mare.nu mai zic si de Vadu.

nuta o sa le-o facem undeva in refugiul din Ascutit din Crai sau in Gentiana din retezat.

+30 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

Am mai crescut o saptamana

Burtica de 32 +
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI

La mai mare!

28+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Buna burtici,va multumesc de urari,sunteti niste dragute,da dea DD sa aveti parte si voi de tot binele din lume
Abia am reusit sa citesc din urma,ati scris nu gluma ieri in timp ce eu faceam pe ospatarul,cred ca am muncit cat pt toata sapt asta
Azinoapte de oboseala si cred ca am mancat si cam mult,m-am trezit pe la 3.30 in fund la marginea patului,ma durea un pic burta,o senzatie de diconfort....
Fetele, tot am citit ca munciti din greu prin casa,lasati-o mai moale ca nu au intrat zilele in sac ....
Azi ma duc sa dau tortul si la serviciu la colegi....dar aici e o caldura de nu-mi vine sa ies din casa,cred ca sunt 40 grade...
Va pe toate

DD ne-a daruit o minune 26+Alesia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Cel mai bun pt sters praful este Pronto pamatuf. Ia tot praful si nu-l imprastie.Eu dupa ce sterg praful il scutur putin pe geam si e ok. Il poti folosi de multe ori pana se murdareste.

Ana27+ Maia Elena

Am si de-ala dar mama vroia unu' mai "jmeker" care sa stearga praful printre obiecte, sa nu mai fie nevoie sa le muti! Lenea e cucoana mare!

Cristina 27+

Ei na! Nu tot ce e "jmekher" e si bun! Pronto e simplu dar e bun!

Ana27+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Citat:

Maya

Kiti, cred ca sunt mai mult utile pt cezariana centurile alea, am sa intreb si eu dr! Daca cumva e nevoie ma abonez la centura ta! Pot?

Cristina 27+

Sigur . Este de aia simpla, cu mos si baba, nimic complicat. O caut si o pregatesc. Cand ne intalnim, ti-o aduc
Fulguta - Sanosan este f bun, eu de astea am fol la vladut si am fost f multumita. Mai sunt f bune cele de la Mustela, dar un gel de dus este cca 35ron

Esti cea mai tare!

Cristina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Maya

Cristina 27+

Esti cea mai tare!

Cristina 27+

Eh, lasati, ca ma rusinez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Maya

Cristina 27+

Esti cea mai tare!

Cristina 27+

Eh, lasati, ca ma rusinez

bine, nu esti cea mai tare! Esti pufoasa!

Cristina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Buna fetele

Ce mai faceti?
S-a terminat si nunta, care a fost obositoare dar ok. Am pus in album 2 poze, mai multe, miercuri
--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 26+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

fetelor i-mi puteti spune ce as putea sa iau pt tuse? ma chinuie de o saptamana si in special noaptea. pana acum am luat 7 zile augumentin pt gat si am baut ceaiuri cu multa lamaie si miere. dar tusea nu ma lasa

cristina si bebe in burtica 27+sapt

Mergi la inceput