Viitoare mamici de sept-oct 2010 (102)
Raspunsuri - Pagina 18
fulguta28 spune:
Buna dimi fetili! No, noi ne-am pus serios pe treaba. Am comandat caruciorul + scoica de masina, interfonul de camera, sterilizatorul pt biberoane si patutul pliabil. Maine sper sa pot face si comanda pentru patutul din camera copilului si salteluta.
De zugravit casa.. incepem dupa ce venim de la Sighisoara.
Am o lista... lungaaa, lungaaaa. Hmmmm, sper sa am resurse financiare sa le pot face pe toate.
Cat despre starea mea fizica... este foarte buna, doar cu poftele dau o lupta crancena. Offf... toate dulciurile si toate salatele cu maioneza le-as manca
. Ma consolez cu un porumb fiert sau o felie de pepene.. poate, poate uit. Doctorita mea mi-a zis sa nu ma prinda pe 9 august cu 75 de kg la usa cabinetului ca ma alearga prin policlinica
.
Bebe Mara este vioaie nevoie mare. S-a sucit intr-o noapte de am zis ca imi sare din burta. Este drept ca aveam emotii f mari si cred ca i-am transmis si ei starea mea.
Mamici, produsele pentru bebe de la SANOSAN sunt bune?! Ati folosit? Am auzit ca sunt foarte bune.
Cuscra NIKE, esti bine?
Ai grija de tine si ala micu' pt ca peste cativa zeci de ani tre sa fim in forma sa dantzuim la nunta.
uta28 este
26+
cu Mara Elena
http://zaleboutique.wordpress.com
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebecris26 Aha, am inteles. Probabil tot la cotroceni o sa merg si eu ca e cel mai aproape! Daca scrie ceva pe eticheta sa-mi zici si mie, te rog! ![]() Cristina 27+ |

cristina si bebe in burtica
27+sapt[/quote]
Mercik!

Cristina
27+
ana_25 spune:
Cel mai bun pt sters praful este Pronto pamatuf. Ia tot praful si nu-l imprastie.Eu dupa ce sterg praful il scutur putin pe geam si e ok. Il poti folosi de multe ori pana se murdareste.
Ana
27+
Maia Elena
oramona spune:
Buna burticutelor! Albinuta , tu pe unde mai umblii? Parca aveai in plan putin munte, nu?
Sunt bucuroasa, e ultima saptamana de munca, de ar trece mai repede
, ca nu mai am chef si rabdare si s-a mai si incalzit.Dar apoi o sa ma ocup si eu de cumparaturi pt bebita, de bagajul pentru spital.
Aaaa si am tot inceput sa ma plang de ce mare sunt.
.Am pus 13 kg si tare se mai vad. Am facut si eu niste poze si nu mi-a venit sa cred ce burtica mare am 
, da mare, nu cum o vad eu in oglinda. Cand le descarc o sa pun si in album.
Va
si sa aveti o zi perfecta.
mamica de Maria Lavinia si
27+ cu Elena Elisa 
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui lucianna_83 Chichiutza, cand am fost in mall nu-l aveau, dar ma indoiesc ca pot sa-l folosesc , sa le spal lor magazinu sa vad cum functioneaza ![]() ![]() .office, multumesc ![]() 25+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008 |
Pai nuuuuu, tre' sa aiba o bucatica acolo de spalat, mititica, jegoasa, speciala, sa dai de 2-3 ori cu el sa vezi cum merge sistemu'! Nu sa le speli pe mjos!

Cristina
27+
chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alexuza
Si eu il luasem si cum l-a adus m-am pus pe treaba , si cand am vazut ca imi ridik tot praful in cap ,i-am sunat si le-am zis ca imi vreau banii inapoi , asa ca l-am dat si dupa o luna mi-au trimis banii Burtica de 32 +MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI |
daaa cika porcaria ar trebui sa absoarba praful nu sa-l imprastie!

Cristina
27+
chichiutza spune:
Summertime bine ai venit!
Anuta ce harnicuta esti asa de dimineata!
Eu tot sun la spalatorii de covoare, incerc sa caut una care primeste covoare f mari si groase din lana ( f grele)
Cristina
27+
chichiutza spune:
Maya
Kiti, cred ca sunt mai mult utile pt cezariana centurile alea, am sa intreb si eu dr!
Daca cumva e nevoie ma abonez la centura ta! Pot?

![]()
Cristina
27+
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui ana_25 Cel mai bun pt sters praful este Pronto pamatuf. Ia tot praful si nu-l imprastie.Eu dupa ce sterg praful il scutur putin pe geam si e ok. Il poti folosi de multe ori pana se murdareste. Ana 27+ Maia Elena |
Am si de-ala dar mama vroia unu' mai "jmeker" care sa stearga praful printre obiecte, sa nu mai fie nevoie sa le muti! Lenea e cucoana mare!
Cristina
27+