Viitoare mamici de sept-oct 2010 (102)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Aha, am inteles. Probabil tot la cotroceni o sa merg si eu ca e cel mai aproape! Daca scrie ceva pe eticheta sa-mi zici si mie, te rog!

Cristina 27+
[/quote]Limited ii zice la firma

cristina si bebe in burtica 27+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Eu fara centura aia cred ca fugeam...in lumea mea, cum se zice. Intr-adevar la cezariana, si daca esti un pic mai plinuta, esti terminata fara ea. Practic iti sustine burta, muschii care in mod normal o sustin sunt sectionati...simteam ca pur si simplu mi se imprastie burta. Centura prelua din greutate si ma simteam si eu mai om...ca trebuia sa am grija si de bebe si sa mai fac una alta prin casa...

27+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

Am mai crescut o saptamana

Burtica de 32 +
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI

Felicitari!

Tina, cu(32+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Bine v-am regasit dragelor. Eu am fost in concediu de odihna o saptamana si am inceput seria de nunti. Una weekendul asta, una weekendul trecut. A fost frumos la ambele, radeam ca de cand sunt insarcinata am fost la atatea nunti, inclusiv a mea, incat cred ca iese fetita mea direct cantareata de muzica populara :))

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 30 saptamani cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucianna_83

Neatza!

Raportez 25 sapt, cu aproape 5 kg si 90 cm la burtica ....un bebe miscaret chiar si cand ma plimb, dar cand dorm, doarme si el .

Sa aveti o saptamana superba si usoara .

pupici

25+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Felicitari!

Tina, cu(32+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Chichiutza, cand am fost in mall nu-l aveau, dar ma indoiesc ca pot sa-l folosesc , sa le spal lor magazinu sa vad cum functioneaza .

office, multumesc

25+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna la voi burtici!
ALEXUZA felicitari pt semnatura!
Si eu fusai azi harnica,am fost la cumparaturi,am spalat doua ture de rufe,curat in bucatarie,schimbat lenjeria de pe pat.....si acu zac despuiata de haine ca parca iau foc. e asa cald!!

Ana27+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Lucianna eu am cumparat de la ei pamatuful ala de praf care se invarte si pe care am dat un milion si ceva, dar pot sa spun ca nu e grozav, si mai mult ridica praful decat sa-l absoarba! Mopul ala de care zici arata bine dar...eu stiu... Incearca la AFI Cotroceni la TopShop, poate acolo macar reusesti sa-l vezi si sa-l incerci ( nu stiu daca produsul e de la ei dar parca si ei aveau asa ceva)!

Cristina 27+

Si eu il luasem si cum l-a adus m-am pus pe treaba , si cand am vazut ca imi ridik tot praful in cap ,i-am sunat si le-am zis ca imi vreau banii inapoi , asa ca l-am dat si dupa o luna mi-au trimis banii

Burtica de 32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

BUNA DIMINEATA BURTICI
Eu va invit la niste zacusca proaspat facuta ieri de mamitica mea si vreau sa ma iau dupa ANA sa ma duc mai des la asa ca am inceput cu o portie destul de mare de prune

Burtica de 31 +

am fost azi de doua ori deja

Ana27+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Ziua buna si de la Maya!

Mergi la inceput