Viitoare mamici de sept-oct 2010 (102)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

BUNA DIMINEATA BURTICI
Eu va invit la niste zacusca proaspat facuta ieri de mamitica mea si vreau sa ma iau dupa ANA sa ma duc mai des la asa ca am inceput cu o portie destul de mare de prune

Burtica de 31 +
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI

Alexuta zacusca proaspata, ce bine suna!! Eu luna trecuta am terminat-o pe cea de anul trecut, si ce buna eeee!

Cristina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

multam din suflet.
e o analiza pe care trebuia sa o fac de mult timp, dar nu am facut-o pentru ca nu am avut resursele psihice necesare.
in avalansa de analize mereu proaste, de examene, de probeleme cu tot si toate am considerat ca nu am forta sa mai fac inca una.
daca iese ok, atunci nu ar schimba cu nimic situatia mea, daca iese prost, tot nu pot face nimic.
dar trebuie pt bebelin la nastere, daca am inteles eu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Am fost ca o albinuta, am terminat toata curatenia, ordine peste tot, rufe spalate si intinse, floricele udate, smotru in bucatarie....deja sunt transpirata si obosita dar nu mai suportam. Sunt obsedata sa fie curat dar imi place sa am si ustensile super comode si utile....evident sa nu stau cu mana in apa sau aplecata. De cateva sapt ma tot uit la mopul ala de la teleshoping (top mop) de 2 mil, il are cineva? chiar face ce spun aia? mi se pare simpatica faza cu pedala la galeata ....cu aia chiar nu mai depun nici un efort

25+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Mergi la inceput

Buna dimineata asadar si de la noi!
Pupam burticile care schimba semnaturile azi si pe cele care merg la intalniri!
Pe noi ne-au sunat cei cu mobila si vin in seara asta sau maine! Uraaa! Acu o sa ne uitam la pat pt ca salteaua cred ca vine spre sfarsitul saptamanii!

Nike nu te mai amara, sunt destul de putine incompatibilitatile de grup cu anticorpi prezenti! Nu mai fii atat de anxioasa, ai incredere ca mai sunt si analize care-ti ies bine! Capul sus!

Cristina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

De unde camasuteeeeeeee?

Cristina 27+
am fost in molul de la cotroceni. jos la parter am intrat in toate magazinele de haine si de unde am luat camasutele aveau de la lenjerie intima la genti si incaltaminte.la cat de rau m-a durut burtica de la mers nu am luat seama cum ii zice la magazin. dar sunt foarte frumi camasutele si din bumbac 100% cu cativa nasturei in fata, lungute pana la genunchi.

cristina si bebe in burtica 27+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

chichutza,
multam.

ai dreptate.
daca ajung in camera de garda din 3 in 3 zile pt branula, am ajuns sa urasc medicii, spitalele................

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

De unde camasuteeeeeeee?

Cristina 27+
am fost in molul de la cotroceni. jos la parter am intrat in toate magazinele de haine si de unde am luat camasutele aveau de la lenjerie intima la genti si incaltaminte.la cat de rau m-a durut burtica de la mers nu am luat seama cum ii zice la magazin. dar sunt foarte frumi camasutele si din bumbac 100% cu cativa nasturei in fata, lungute pana la genunchi.

cristina si bebe in burtica 27+sapt

Aha, am inteles. Probabil tot la cotroceni o sa merg si eu ca e cel mai aproape! Daca scrie ceva pe eticheta sa-mi zici si mie, te rog!

Cristina 27+

Mergi la inceput

Lucianna eu am cumparat de la ei pamatuful ala de praf care se invarte si pe care am dat un milion si ceva, dar pot sa spun ca nu e grozav, si mai mult ridica praful decat sa-l absoarba! Mopul ala de care zici arata bine dar...eu stiu... Incearca la AFI Cotroceni la TopShop, poate acolo macar reusesti sa-l vezi si sa-l incerci ( nu stiu daca produsul e de la ei dar parca si ei aveau asa ceva)!

Cristina 27+

Mergi la inceput

Fetelor aseara am auzit ca treaba cu vergeturile e mai complicata! Deci cika la majoritatea apar dupa nastere!!! Atunci cand ne desumflam! Tre' sa ne dam cu crema mai abitir dupa nastere ca sa nu crapam definitiv! Si sa purtam centura de-aia de " baboi"!

Cristina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Mie dupa nastere mi-a interzis dr sa port centura de aia. Nu stiu cum e la cezariana, dar la nasterea naturala mi-a zis nici sa nu imi treaca prin cap, ca preseaza pe uter si mai stiu eu ce si face mai mult rau decat bine.
De cremuit nici nu s-a pus problema, ca dc aveam 5 minute disponibile, le dormeam .

Deci - pt centura, intrebati intai pe dr, ca la mine a fost foarte vehementa. Iar dc va da voie, cred ca o mai am eu pe aia pe care am cumaparat-o, nou-nouta. Iar cu cremele, va urez bebei cuminti, sa aveti timp sa le folositi, ca eu nu-mi fac nicio iluzie, ca o sa am doi de giugiulit.

Kiti, 27+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput