Viitoare mamici de sept-oct 2010 (102)
Raspunsuri - Pagina 16
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexuza BUNA DIMINEATA BURTICI ![]() Eu va invit la niste zacusca proaspat facuta ieri de mamitica mea si vreau sa ma iau dupa ANA sa ma duc mai des la asa ca am inceput cu o portie destul de mare de prune Burtica de 31 +MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI |
Alexuta zacusca proaspata, ce bine suna!! Eu luna trecuta am terminat-o pe cea de anul trecut, si ce buna eeee!

Cristina
27+
histamina spune:
multam din suflet.
e o analiza pe care trebuia sa o fac de mult timp, dar nu am facut-o pentru ca nu am avut resursele psihice necesare.
in avalansa de analize mereu proaste, de examene, de probeleme cu tot si toate am considerat ca nu am forta sa mai fac inca una.
daca iese ok, atunci nu ar schimba cu nimic situatia mea, daca iese prost, tot nu pot face nimic.
dar trebuie pt bebelin la nastere, daca am inteles eu bine.
lucianna_83 spune:
Am fost ca o albinuta, am terminat toata curatenia, ordine peste tot, rufe spalate si intinse, floricele udate, smotru in bucatarie....deja sunt transpirata si obosita dar nu mai suportam. Sunt obsedata sa fie curat dar imi place sa am si ustensile super comode si utile....evident sa nu stau cu mana in apa sau aplecata. De cateva sapt ma tot uit la mopul ala de la teleshoping (top mop) de 2 mil, il are cineva?
chiar face ce spun aia? mi se pare simpatica faza cu pedala la galeata ....cu aia chiar nu mai depun nici un efort
25+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
chichiutza spune:
Buna dimineata asadar si de la noi!
Pupam burticile care schimba semnaturile azi si pe cele care merg la intalniri!
Pe noi ne-au sunat cei cu mobila si vin in seara asta sau maine! Uraaa!
Acu o sa ne uitam la pat pt ca salteaua cred ca vine spre sfarsitul saptamanii!![]()

Nike nu te mai amara, sunt destul de putine incompatibilitatile de grup cu anticorpi prezenti! Nu mai fii atat de anxioasa, ai incredere ca mai sunt si analize care-ti ies bine! Capul sus!
Cristina
27+
bebecris26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza De unde camasuteeeeeeee? ![]() Cristina 27+ |

cristina si bebe in burtica
27+sapt
histamina spune:
chichutza,
multam.
ai dreptate.
daca ajung in camera de garda din 3 in 3 zile pt branula, am ajuns sa urasc medicii, spitalele................
chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bebecris26
![]() cristina si bebe in burtica 27+sapt |
Aha, am inteles. Probabil tot la cotroceni o sa merg si eu ca e cel mai aproape! Daca scrie ceva pe eticheta sa-mi zici si mie, te rog!

Cristina
27+
chichiutza spune:
Lucianna eu am cumparat de la ei pamatuful ala de praf care se invarte si pe care am dat un milion si ceva, dar pot sa spun ca nu e grozav, si mai mult ridica praful decat sa-l absoarba!
Mopul ala de care zici arata bine dar...eu stiu... Incearca la AFI Cotroceni la TopShop, poate acolo macar reusesti sa-l vezi si sa-l incerci ( nu stiu daca produsul e de la ei dar parca si ei aveau asa ceva)! 
Cristina
27+
chichiutza spune:
Fetelor aseara am auzit ca treaba cu vergeturile e mai complicata! Deci cika la majoritatea apar dupa nastere!!! Atunci cand ne desumflam! Tre' sa ne dam cu crema mai abitir dupa nastere ca sa nu crapam definitiv! Si sa purtam centura de-aia de " baboi"!![]()
Cristina
27+
kiti2205 spune:
Mie dupa nastere mi-a interzis dr sa port centura de aia. Nu stiu cum e la cezariana, dar la nasterea naturala mi-a zis nici sa nu imi treaca prin cap, ca preseaza pe uter si mai stiu eu ce si face mai mult rau decat bine.
De cremuit nici nu s-a pus problema, ca dc aveam 5 minute disponibile, le dormeam
.
Deci - pt centura, intrebati intai pe dr, ca la mine a fost foarte vehementa. Iar dc va da voie, cred ca o mai am eu pe aia pe care am cumaparat-o, nou-nouta. Iar cu cremele, va urez bebei cuminti, sa aveti timp sa le folositi, ca eu nu-mi fac nicio iluzie, ca o sa am doi de giugiulit.
Kiti,
27+ si mami de Vlad 15.05.2006

asa ca am inceput cu o portie destul de mare de prune